Club Atlas en Infiniti, een ware nachtmerrie voor Timeshare gedupeerden.

Club Atlas en Infiniti, voor vele Timeshare gedupeerden het bedrijf waar ze van wakker liggen. Vooral Vlaamse gedupeerden, die in de jaren 90 in België, een Timeshare hebben aangekocht, weten waar we het over hebben. In België waren er in de jaren 90 van de vorige eeuw, veel louche Timeshare verkoop bedrijven actief. Met kantoren in Geel, Antwerpen en Gent, waren zij aanwezig op de markt, om mensen in het Timeshare netwerk verstrikt te laten raken. Waar veel mensen dachten een goede investering te hebben gedaan, bleek al snel dat hier geen sprake van was. De Timeshare werd indertijd verkocht als een bezit en inmiddels weet iedereen dat dit niet waar is. De vele gedupeerden bij Club Atlas, hebben al veel wisselingen van Management bedrijven  meegemaakt. Zij zijn heen en weer gesleurd van Petchey Leisure  naar MGM Muthu oftewel Infiniti.

Club Atlas en Infiniti gedupeerden zoeken uitweg.

Club Atlas en Infiniti

Veel van deze Club Atlas en Infiniti gedupeerden zijn op zoek naar mogelijkheden voor een Timeshare beëindiging. Echter op het moment dat zij naar het resort bellen of schrijven, krijgen zij steevast de melding dat een Timeshare niet wordt terug genomen of terug gekocht. Al deze Timeshare gedupeerden, zijn radeloos en weten niet meer wat te doen om hun lidmaatschap te beëindigen. Tot er een telefoontje komt van Infiniti zelf. Infiniti nodigt de mensen uit om naar Tenerife te komen. Het resort Royal Park Albatros is dan de meest geschikte plaats, om een gesprek te hebben om de Timeshare beëindiging in gang te zetten.

Club Atlas en Infiniti, blijven de gedupeerden oplichten.

Eenmaal aangekomen op het Resort van Club Atlas en Infiniti, wordt de Timeshare gedupeerde vrijwel direct al geconfronteerd met een verkoper. Vaak spreekt deze ook de taal niet van de Timeshare gedupeerde en zal het gesprek in het Engels moeten worden gevoerd. Tijdens dit zogenaamde “oplos gesprek”, komt de aap al snel uit de mouw. Het is de bedoeling dat er weer iets aangekocht wordt. Dit kan zijn in de vorm van een 3- , 5 of 7 jarenlang. De uitleg van de verkoper is heel simpel. Na deze periode kunt u uw Timeshare lidmaatschap beëindigen, mits u aan alle voorwaarden heeft voldaan. Wederom is dit een truc, om meer geld te verdienen aan de Timeshare gedupeerden. Er wordt veel verteld, maar er staat weinig of niets in het contract dat afgesloten wordt. Zeer zeker de komende tijd zullen er Timeshare gedupeerden in deze val stappen. Immers de jaarlijkse rekeningen worden weer verstuurd en dat is voor veel Timeshare gedupeerden het moment om na te denken over het Timeshare ontbinden.

Wij horen dagelijks wel iemand, met een soortgelijke klacht als hierboven omschreven. Bent u lid bij Club Atlas en Infiniti, MGM Muthu of welk Resort dan ook en wilt u hiervan af? Neem dan contact met ons op en laat ons u helpen om uw Timeshare ontbinden op een rij te zetten. U kunt ons bereiken via nieuws@timesharealarm.com Ons advies is en blijft: Onderteken niets, neem eerst contact met ons op. U heeft een cooling off periode van 14 dagen. Laat u niets wijsmaken.

Please follow and like us: