Hollywood Mirage, op Tenerife doet wat het wil.

Hollywood Mirage, voor veel Timeshare gedupeerden uit België en Nederland een bekende naam. Sinds eind jaren 80 houdt dit Resort zich bezig met de verkoop van Timeshare. Waar het eerst deel uitmaakte van het bedrijf Resort Properties is de naam van het overkoepelend bedrijf veranderd in Silverpoint Vacations S.L. Ook al is de naam veranderd, het zijn nog steeds dezelfde mensen, die achter de schermen de regie hebben. Ook de Resorts: Beverley Hills, Beverley Hills Heights, Palm Beach en Club Paraiso maken deel uit van dit bedrijf. In de jaren 90 was dit bedrijf vooral bekend en berucht, voor de vele buy-sells die werden gedaan. Timeshare gedupeerden die een vakantie hadden geboekt in Hollywood Mirage, werden overgehaald om hun weken zogezegd te verkopen via deze organisatie. Echter moest er wel een nieuwe Timeshare aangekocht worden. U raadt het al bij Hollywood Mirage. Al snel bleek dat er geen sprake was van de verkoop van hun Timeshare weken, het jaar erop moesten deze gedupeerden gewoon weer de onderhoudskosten betalen. Bij navraag kregen deze gedupeerden steevast hetzelfde verhaal, dat de verkoop was misgelopen, maar er was een oplossing. Bij het volgend bezoek aan Hollywood Mirage, zou een medewerker het komen uitleggen.

Hollywood Mirage, de oplichting wordt vervolgd.

Bij terugkomst het jaar erna, bij Hollywood Mirage, werd de klant al snel bezocht door een medewerker. Deze verontschuldigde zich voor de misverstanden, van het vorig management. Daarna ging hij over op de mogelijkheden die Hollywood Mirage, kon aanbieden. Het beste zou zijn om de weken die de klant nu in het bezit had om te zetten naar een ander pakket. Er werd dan gesproken over een soort van verhuur pakket. U koopt 4 weken, wij nemen de andere terug. van de 4 weken kunt u er maar 1 of 2 gebruiken. De andere weken zouden in een speciaal verhuur programma gezet worden. Het doel van verhuur zou zijn minder onderhoudskosten. Tevens kon de klant gebruik maken van het herverkoop proces. De weken zouden aangeboden worden aan bestaande klanten. Het voordeel was, dat er altijd mensen op zoek waren naar extra weken. Het verhaal zat zo goed in elkaar, dat de mensen ook hierin stapten. Zoals u zult begrijpen, kwam er van al deze mooie beloften niets terecht en bleef het een kostenpost zonder einde. Deze manier van verkopen hebben zee jaren volgehouden. Tot ze besloten het Management bedrijf te veranderen en er een schepje bovenop te doen.

Hollywood Mirage mooie beloftes

Hollywood Mirage nieuw Management bedrijf, oude trucs blijven gebruikt.

Na het wisselen van Management bedrijf, van Resort Properties naar Silverpoint Vacations, gaat Hollywood Mirage gewoon door met het oplichten van klanten. Sterker nog het arsenaal wordt uitgebreid, met nieuwe producten. Waar eerst nog een twee of vier  weken deal werdt verkocht, met de belofte van verkoop binnen 2 jaar, zijn er nu producten op de markt gezet, waarin de gedupeerde moet investeren. The suites Beverley Hills deed zijn intrede. Door het aankopen van participaties, met een zeer goed rendement, wist de klant zich gewaarborgd van een appeltje voor de dorst. Echter niets is minder waar en zijn de contracten erg ondoorzichtig. In 2017 werd er gemeld dat het bedrijf geen Timeshare meer verkocht en werd er een wirwar van bedrijven opgericht. De bezoeker van Hollywood Mirage, maakt kennis met Excel Overseas Holdings. Ook hier wordt de klant wederom om de tuin geleidt en zal zijn geld verdwijnen. Zoals alles van de bedenkers van al deze plannen, om de klant op te lichten, zal de koper bedrogen uitkomen en vast zitten aan iets waar hij nooit meer afkomt. Wij van Timeshare Alarm, zetten dan ook onze vraagtekens bij dit bedrijf. Wij snappen ook niet dat gedupeerden, iedere keer weer in de val stappen. Er zijn momenteel genoeg aanwijzingen te vinden op internet, over de oplichtingspraktijken van dit bedrijf. Zelfs uitspraken en artikelen met betrekking tot rechtszaken tegen Timesharing vakantieclubs zijn te vinden. Bent u slachtoffer geworden van deze oplichting bij Hollywood Mirage, neem dan contact met ons op via de mail: nieuws@timesharealarm.com 

 

 

Please follow and like us: