Joint Returns Legal Consultants, beloven Timeshare gedupeerden een bedrag terug

Joint Returns Legal Consultants , bent u ook door dit bedrijf benaderd? Vanuit vele kanten horen wij dat deze partij flink aan de weg timmert en een zeer vasthoudende cold caller is. Degene die namens dit bedrijf belt, stelt zich voor als Peter Sanchez en heeft naar wat wij horen een engelen geduld en accepteer geen nee. Zoals Joint Returns Legal Consultants verteld, zijn zij benaderd door het Hoger Gerechtshof, om Timeshare gedupeerden te benaderen en deze te informeren over de mogelijkheid om geld terug te krijgen.

Joint Returns Legal Consultants beweren geld te hebben voor Timeshare gedupeerden.

Joint Returns Legal Consultants beweren te zijn benaderd om Timeshare gedupeerden te benaderen en te informeren, over het feit dat er geld klaar ligt voor hen, bij het Hooggerechtshof. Zoals zij zeggen zijn er al vergoedingen, door middel van een timeshare reclaim, gerealiseerd van GBP 30,000 gereserveerd en het Hoger Gerechtshof is er klaar voor, om al die Timeshare gedupeerden, die nog niet op de hoogte waren van deze regeling, uit te betalen. Joint Returns Legal Consultants, stuurt al deze gedupeerden, die telefonisch benaderd worden door Peter Sanchez, een bevestiging mail, met daarbij  toegevoegd een aantal officieel uitziende documenten. Deze hebben het opschrift “Agencia Tributaria” beter bekend als het Spaans belastingkantoor.

joint returns legal consultantsJoint Returns Legal Consultants, maken geld over.

Joint Returns Legal Consultants, staat te popelen om dit “gevonden” geld over te boeken naar de Timeshare gedupeerden. Echter zit er wel een addertje onder het gras. De Timeshare eigenaar, moeten wel eerst een bedrag van GBP 998, aan onkosten overboeken. Dit bedrag is voor de onkosten, denk hierbij aan Notaris kosten, administratie kosten etc. etc. Dit bedrag moet overgeboekt worden naar een persoonlijke rekening.  Als kantooradres geeft Joint Returns Legal Consultants het volgende op:  Edif. Villa Blanca 1 C, Fuengirola, Malaga Spain. Zij gebruiken telefoonnummer +34 632 844 887, hetgeen een mobiel nummer is en het email adres is “joinreturns@gmail.com” .  Waarom zou een bedrijf als dit een gmail account gebruiken?

Joint Returns Legal Consultants, weer een oplichter?

Zoals Peter Sanchez, van Joint Returns Legal Consultants, aan de telefoon uitlegt, staat de beloofde som geld vast in de vorm van een Bankgarantie. Deze Bankgarantie zal worden vrijgegeven om de terugbetaling aan de Timeshare gedupeerden te verrichten. Om alles wat hij verteld hard te maken, ontvangen de Timeshare gedupeerden ook een brief van de BBVA Bank. Hierin verklaart de BBVA Bank dat zij verantwoordelijk zijn voor de uitbetaling van welke cheque dan ook, uitgeschreven door de ” Gobierno de España. Deze brief is ook nog eens ondertekend door Notaris Jose Miquel Perez.  Uitbetaling vind plaats als de reacties op de claims binnen 12 werkdagen zijn teruggestuurd en zijn geaccepteerd. Echter meten de Timeshare gedupeerden wel eerst een betaling overboeken van GBP 998,00. Indien de Timeshare gedupeerden twijfelen of niet geïnteresseerd zijn, dan dringt Peter Sanchez aan met de boodschap, dat de claim al gereserveerd is en dat de Timeshare gedupeerde moet betalen.

In Spanje weet niemand bij het Hoger Gerechtshof niets van toegewezen schade claims. Er zijn geen bedragen gereserveerd en er zal ook zeker een uitbetaling komen. Dit is gewoon weer een manier om beter te worden van Timeshare gedupeerden. Wij waarschuwen dan ook met klem, om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Bent u benaderd door Joint Returns Legal Consultants of een soortgelijk bedrijf, neem dan contact met ons op via: nieuws@timesharealarm.com 

Please follow and like us: