Categorie archief: timeshare advies

Timeshare klachten

Timeshare klachten

Timeshare klachten, er zijn er weer veel gedurende de zomerperiode. Veel timeshare gedupeerden zijn de afgelopen vakantieperiode weer veel bezocht, door de verkopers op de resorts. In plaats van een fijne vakantie te kunnen genieten, lieten veel gedupeerden zich toch weer overhalen, voor een lunch, koffie of gewoon een praatje. Waar deze toe leiden weten we allemaal.

timeshare klachten

Timeshare klachten in de praktijk

De meeste timeshare klachten die door de timeshare leden vermeld worden, houden verband met het willen stopzetten van hun timeshare. Veel gedupeerden willen een timeshare contract ontbinding en gewoon klaar zijn met deze industrie. Op het moment dat ze met de verkopers om de tafel komen te zitten, wordt ze toch vaak weer iets verkocht. De meest gehoorde Timeshare klachten van gedupeerden vindt u  hieronder. Veel timeshare gedupeerden zijn een timeshare ervaring rijker en een illusie ( en geld) armer.

Timeshare klachten en de ervaringen

Op 1 staat Silverpoint Tenerife dit bedrijf bedenkt al sinds de jaren 90, nieuwe mogelijkheden om de mensen geld uit de zak te praten. In eerste instantie was het  The suites Beverly Hills , waar ze de mensen laten geloven in investeringen en op een mooie manier geld terug verdienen. Daarna kwam het bericht vanuit de RDO waarin  vermeld wordt dat Silverpoint geen lid meer is, omdat ze geen timeshare meer verkopen.  Daarna begint Silverpoint met de verkoop van vakantieweken, welke je kan verhuren en op die manier je geld terug kunt krijgen. Wederom wordt hiervoor een ander bedrijf gebruikt, genaamd Excel Overseas Holding , uit onderzoek blijkt het een wirwar van bedrijven te zijn, uitgebaat door dezelfde mensen die achter Silverpoint zitten en weer ruikt het naar oplichting.

Timeshare klachten Silverpoint Vacations

Op 2 staat het bedrijf MGM. Op het moment dat mensen vragen om een timeshare annulering, worden ze meteen gebeld en uitgenodigd om naar Tenerife te komen. Daar wordt ze een zogenaamd exit programma verkocht. Na 5 jaar van alle ellende af, maar nog wel even diep in de buidel tasten. En jammer genoeg geloven gedupeerden dit nog steeds en kopen wederom iets bij.

Op 3 staan de coldcallers, altijd bereidt om te helpen en te luisteren naar het verhaal van de gedupeerden. Ook hier wordt betaald voor een service die niet bestaat.

Timeshare klachten, wanneer stopt het.

Timeshare klachten, zoals hierboven vermeld zijn maar een topje van de ijsberg. Dit is maar een greep uit de klachten die wij binnen krijgen. Wanneer gaat de timeshare bezitter zich nu een realiseren, dat timeshare een sprookje is echter een die nooit goed afloopt. Ons advies aan alle timeshare bezitters: “Stop met je te laten verkopen, zorg dat je van die ellende afraakt”.

Palm Oasis contract ontbinding.

Palm Oasis contract ontbinding komt dichterbij

Palm Oasis contract ontbinding komt dichterbij.  Wij hebben vandaag te horen gekregen van Timeshare Stop dat Palm Oasis de deur heeft open gezet voor de Palm Oasis leden, voor een  contract ontbinding. De leden die van het contract af willen kunnen middels het opvragen van een resolutie, een Palm Oasis timeshare contract ontbinding aanvragen. Er is echter niet bekend op welke termijn een Palm Oasis contract ontbinding gerealiseerd word, het kan dus zijn dat het nog enige jaren duurt en er nog enkele jaren onderhoudskosten betaald moeten worden. Het feit blijft wel dat timeshare gedupeerden die hier niet mee overweg kunnen, altijd hulp kunnen vragen aan Timeshare Stop. Het blijft natuurlijk ook altijd de vraag hoelang dit aanbod geldig blijft. Uit ervaring weten we hoe grillig de timeshare industrie is en dat wat er vandaag gezegd wordt morgen oud nieuws is.

palm oasis contract ontbinding

Palm Oasis contract ontbinding hoe pakt u het aan?

Om bij Palm Oasis een contract ontbinding voor elkaar te krijgen zult u contact op moeten nemen met Palm Oasis, op dat moment weet u pas zeker hoe of wat ze vragen om een contract ontbinding bij Palm Oasis te realiseren. Wat wij wel weten is dat u alle jaarlijkse kosten zult moeten betalen en dat er nog andere spelregels om de hoek komen kijken, om een resolutie voor elkaar te krijgen. Dit kan variëren van een bezoek aan de notaris, tot aan een bezoek aan de Spaanse ambassade. Op zich geen slecht nieuws, maar wij zijn benieuwd hoe het er aan toe gaat. Tevens zullen wij navraag doen bij de ECC, om te weten te komen wat zij over Palm Oasis weten. Heeft u ervaring met een Palm Oasis contract ontbinding dan horen wij dit graag, want door uw verhaal kunnen wij andere timeshare gedupeerden helpen bij een Palm Oasis contract ontbinding. Mocht u in contact zijn geweest met Palm Oasis en ons meer kunnen vertellen over een Palm Oasis contract ontbinding mail ons dan via nieuws@timesharealarm.com

 

Palm Oasis nieuws

Veel vragen over Palm Oasis nieuws

Palm Oasis nieuws dat bij veel gedupeerden van dit timeshare bedrijf keihard is aangekomen. Wij krijgen de laatste tijd veel vragen over Palm Oasis en over berichtgevingen op de  website van de Stichting Tecin. Stichting Tecin stelt op de website namelijk dat ze naar aanleiding van een bericht van het ECC, aan de Stichting Tecin, de contracten van Palm Oasis nogmaals hebben bekeken en tot uitzonderlijke ontdekkingen zijn gekomen. Wat ons in de eerste plaats verbaasd, is dat Stichting Tecin al eerder een gezamenlijke rechtszaak heeft opgezet in 2013 voor Palm Oasis gedupeerden, die door de rechter niet ontvankelijk is verklaard. Houd dit dan in dat de rechtszaak is opgezet met andere doeleinden en waren de contracten indertijd niet goed doorgenomen? Is alles dan opgezet geweest om geld uit de zakken te kloppen van de Palm Oasis gedupeerden? Al de Palm Oasis gedupeerden die indertijd hebben meegedaan aan deze gezamenlijke rechtszaak, hebben diep in de buidel moeten tasten en er niets voor terug gekregen. Sterker nog ze zitten nog steeds aan hun lidmaatschap bij Palm Oasis vast en moeten nog steeds de jaarlijkse kosten betalen en zijn ver weg van een contract ontbinding. Is dit weer een voorzet voor een actie, die geld gaat kosten voor de gedupeerden van Palm Oasis, of is dit Palm Oasis nieuws gewoon uit de lucht gegrepen.

palm oasis in het nieuws

ECC weet niets van Palm Oasis nieuws

Bij navraag aan het ECC in Utrecht, kregen wij te horen dat zij zeker geen nieuws hebben, met betrekking tot Palm Oasis. Dat  Palm Oasis in het nieuws is, is dan ook voor de ECC iets wat zij nog niet eerder wisten. Zij hebben naar eigen zeggen ook geen contact opgenomen met Stichting Tecin. Zij geven ook duidelijk aan dat er geen samenwerking is met de mensen achter deze stichting.  Wij vragen ons dan ook af, waar het vandaan komt dat  Palm Oasis in het nieuws is bij Tecin en wat de bedoeling hierachter is. Ook op de website van de ECC is er niets te vinden met betrekking tot enig nieuws omtrent Palm Oasis of de Stichting Tecin. Palm Oasis zelf geeft aan in hoger beroep te gaan tegen de nieuwe uitspraken van het Spaans Gerechtshof en beroept zich op uitspraken die in het verleden gedaan zijn, vooral met betrekking op de perpetuity clausule, die echter in hun contracten niet te vinden is. Als wij dan doorvragen over de looptijd, verteld Palm Oasis dat de looptijd altijd 50 jaar is, zoals dit wettelijk verplicht is en dat het niet vermelden van een einddatum dit automatisch tot gevolg heeft.  Het feit dat Palm Oasis het recht heeft om een contract  ontbinding in te zetten, als de koper een betaling niet verricht, wil nog niet zeggen dat zij dat contract ook daadwerkelijk moeten ontbinden. Een recht hebben geeft meerdere mogelijkheden en daar maakt Palm Oasis handig gebruik van. Waar komen deze berichten vandaan? De uitspraak waar Stichting Tecin het over heeft komt uit een rechtszaak welke is aangespannen door Canarian Legal Alliance, die ook nog de gedupeerden lekker maakt met een som van €18.000 plus intrest en fees, een bedrijf dat notabene door Stichting Tecin zelf bestempeld word als oplichters op hun website. Is dit weer een zoektocht naar geld van Stichting Tecin of wat moet er hierachter worden gezocht. Sterker nog welke oplossing heeft StichtingTecin voor de gedupeerden. Wat moeten we nog geloven van Stichting Tecin?  Bent u in contact geweest met de ECC, Stichting Tecin of Palm Oasis omtrent dit nieuws, dan horen wij dat graag. Wij willen graag weten waar dit Palm Oasis nieuws vandaan komt en de gedupeerden waarschuwen als dit weer een luchtballon blijkt te zijn. Voor ieder nieuws over Palm Oasis, kunt u ons altijd een mail sturen en uw verhaal daarin zetten. Wij nemen altijd contact met u op, als u dat wilt.

reacties via nieuws@timesharealarm.com

Timeshare consument Nederland

Timeshare consument Nederland, waar vinden we deze?

timeshare consument nederland
komkommertijd in timeshare

Timeshare consument Nederland, word wakker!! Al jaren lang laat de timeshare consument in Nederland zich ringeloren door de timeshare industrie en de aanverwante bedrijven. Al sinds de 90’er  jaren word er timeshare verkocht aan de toeristen wereldwijd en nog steeds is er geen sluitende wetgeving om de timeshare consument Nederland te beschermen. Er is op deze site al veel geschreven over de tactieken van de timeshare industrie, waarmee ze argeloze consumenten in hun val laten lopen.  Zelfs na de diverse wetswijzigingen, voor wat ze waard zijn, worden er nog steeds consumenten opgelicht door deze sector. Wanneer houd dit nu eens op? Wanneer word er een wet samengesteld die dit nu eens echt aan banden legt.

Timeshare consument in Nederland,  timeshare consument nederlandaangeschoten wild

De timeshare consument Nederland is voorlopig nog aangeschoten wild en rijp voor de slacht. Er zijn zat mensen, stichtingen en  bedrijven die de timeshare consument Nederland van adviezen voorzien, maar vele van deze worden aangestuurd door de timeshare industrie zelf. Ook deze adviezen leggen wij onder een vergrootglas en ook hiertegen zullen wij blijven ageren, dit alleen maar om de timeshare consument Nederland wijzer en mondiger te maken. Wat kan de timeshare consument Nederland en natuurlijk ook daarbuiten nou doen om te zorgen dat ze van dit probleem afkomen.

Timeshare consument in Nederland erkent het probleem niet timeshare consument nederland

 

De timeshare consument Nederland erkent in veel gevallen niet dat ze een probleem hebben. De timeshare consument, denkt, mede door de verkeerde adviezen, dat alles wel meevalt en het wel goed komt. Echter niets is minder waar! De meeste lidmaatschappen, in ieder geval die van voor 2011, zijn levenslange lidmaatschappen, die ook doorlopen voor de erfgenamen, dit houd in dat je er niet zomaar vanaf komt. De jaarlijkse kosten worden steeds hoger en de bodem is nog niet in zicht, In Nederland klaagt iedereen steen en been als iets duurder word, maar de timeshare consument Nederland lijkt het de normaalste gang van zaken te vinden dat ze ieder jaar meer gaan betalen voor iets, dat ze zonder al deze kosten, ook op internet kunnen boeken voor minder. Nog afgezien van het instap bedrag. Bijna iedere timeshare consument Nederland word tijdens de vakantie geconfronteerd met opdringerige verkopers, die nog meer willen verkopen of die een upgrade uit willen laten voeren, tegen een behoorlijke betaling. Het gekke is dat de timeshare consument hier ook nog gevolg aan geeft. Ze kopen punten, floating weeks, fractional en wat al niet meer alsof het niets is. En dat doen ze omdat de verkopers zo gewiekst zijn en een mooi verhaal hebben over makkelijker verkopen, verhuren en rendement maken. De timeshare consument Nederland laat zich inpakken en geeft wederom geld uit aan een product wat echt niet zo goed is als wat de verkoper verteld. Zijn deze bronnen uitgeput dan zijn de wederverkoop bedrijven aan de beurt, deze bedrijven hebben lijsten vol, met adressen van timeshare bezitters en doen er alles aan om het zogezegd voor een goede prijs te verkopen. Echter moet de timeshare consument wel eerst een bedrag betalen, om het timesharebezit op een lijst te zetten.  Ook hier word de timeshare consument Nederland en daarbuiten gepakt, weer kost het geld en weer staan ze met lege handen.

Timeshare consument Nederland en timeshare consument nederlandoverkoepelende organen.

De timeshare consument Nederland en daarbuiten worden totaal niet beschermd door het overkoepelend orgaan van de timeshare, de RDO ( lees hier meer) Dit bedrijf stuurt mailings rond via Mindtimeshare om onrust te kweken onder de timeshare bezitters. In Nederland worden deze adviezen weer door verspreidt door een Stichting, die nauwe banden lijkt te onderhouden met zowel de RDO als met Mindtimeshare.  Ook veel adviezen die in Nederland daardoor gegeven worden, zorgen ervoor dat de timeshare consument Nederland, nooit uit deze impasse komen, maar er juist dieper ingezogen worden. Het gekke is vooral dat deze stichting niet eens een vestigingsadres heeft, maar een soort postadres en alleen bereikbaar is op een mobiel nummer. Daarnaast willen ze alleen afspreken onderweg in een wegrestaurant of hotel, welk zichzelf respecterend bedrijf wil dit nou? Ons advies is dan ook bezint eer ge begint!! Timeshare consument Nederland wees gewaarschuwd, ga nooit zomaar in zee met dit soort bedrijven en blijf alert.

U kunt ons altijd mailen voor vragen of informatie nieuws@timesharealarm.com

 

Timeshare adviezen

Timeshare adviezen door derden.

timeshare adviezen
bent u ook de timeshare weg kwijt?

Timeshare adviezen worden makkelijk gegeven door mensen en instanties die er net niet genoeg vanaf weten om ook daadwerkelijk een timeshare advies te geven waar de mensen iets mee kunnen. Afgelopen week werden wij benaderd door een gedupeerde van de timeshare industrie, die het advies had gekregen van een Stichting in Nederland, om maar niet meer te betalen. Nu weet iedereen in Nederland en ook daarbuiten, dat als je je verplichtingen niet nakomt er altijd vervelende gevolgen zijn. Zo ook in het geval van deze mensen, zij hadden timeshare adviezen gekregen na de ontvangst van een brief van het incasso bureau, met daarin de sommatie om de reeds opgelopen-, achterstallige onderhoudskosten te betalen en daarbovenop ook de incassokosten. Deze timeshare adviezen heeft deze mensen dus van de ene ellende in de andere gebracht en wij vragen ons dan ook af wat de beweegredenen zijn van iemand, persoon of bedrijf, om dit soort adviezen te geven.  Deze timeshare adviezen worden steevast gegeven door de deze Stichting , maar waarom doet deze dat?           Al de mensen die deze adviezen opvolgen komen alleen maar verder in de problemen, niet alleen  financieel maar ook mentaal. Het is leuk om een Stichting op te richten en dan dingen te roepen, maar wie vergoedt de schade die de gegeven timeshare adviezen aanricht,     de stichting? Waarschijnlijk niet, zij zullen hun handen in onschuld wassen en blijven storend vragen om een vrijwillige bijdrage van ieder die hen een email stuurt. Geholpen worden deze gedupeerden niet door dit advies van de Stichting, de bewijzen liggen er.

Timeshare adviezen en informatie.

Bij deze Stichting gaan ze zelfs een stap verder en verzoeken mensen die door een incasso bureau zijn benaderd om hun gegevens aan deze stichting te geven. Waar gebruiken zij deze voor?  Door informatie en door de verhalen die wij van de gedupeerden horen is er nog nooit een timeshare contract beëindigd door tussenkomst van deze Stichting, sterker nog, zelfs een rechtszaak die door deze Stichting is aangespannen heeft de gedupeerden niets gebracht , alleen maar meer kosten. Moeten wij ons dan echt niet gaan afvragen of deze Stichting in Nederland niet het kleine broertje is van Mindtimeshare en de RDO?  Is deze Stichting misschien alleen op zoek naar de ontevreden timeshare bezitters om de resorts van informatie te voorzien om een timeshare ontbinding tegen te gaan?  Allemaal vragen waar we langzamerhand wel een antwoord op gekregen hebben.  De Stichting begint de schijn toch wel heel erg tegen te krijgen, onder het mom van wij helpen, maar doet u a.u.b. wel een donatie, maar waar helpen zij mee en wat gebeurt er met de donaties? Het is jammer maar het lijkt erop dat timeshare eigenaren die hier een timeshare advies hebben gekregen, door deze adviezen nog dieper in de ellende terecht komen.

Timeshare adviezen en de waarde ervan.

timeshare incasso
www.timesharealarm.com voor een goed advies

Zoals uit bovenstaande blijkt zijn timeshare adviezen wel nodig maar wat is dan de waarde ervan. Door te stoppen met betalen krijgt men nog meer kosten. Door niets te doen blijft men ook betalen nu en in de toekomst. Wilt u een totaal onafhankelijk advies van mensen die net als u gedupeerd zijn geweest door deze industrie?                                                                            Neem dan contact met ons op via nieuws@timesharealarm.com      en laat ons voor u bekijken welke  mogelijkheden er zijn om van uw kosten en uw timeshare contract af te komen.Timesharealarm doet zelf geen contract annuleringen maar heeft wel de mogelijkheid om u advies te geven waar u dit wel zou kunnen laten doen, of welke stappen u zelf kunt ondernemen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar alle gedupeerden van deze Stichting, u kunt blijven wachten en hopen op een oplossing van die kant, maar die zal er nooit komen. Het wordt tijd dat u in actie komt en ervoor gaat zorgen dat het geld bij u blijft en niet jaarlijks aan een timeshare resort wordt weggegeven. Sterker nog, als u nu niets onderneemt en de gegeven timeshare adviezen blijft volgen, zullen op een gegeven moment ook uw kinderen de dupe zijn van uw timeshare aankoop.                           Laat ons kostenloos uw contract bekijken en samen met u de juiste weg vinden om van deze ellende af te komen. Timeshare adviezen zijn en blijven een belangrijk iets.

 

Timesharestop in het nieuws

Timesharestop in het nieuws

timesharestop in het nieuws
timeshare problematiek nader bekeken.

 

Timesharestop in het nieuws. Het Nederlandse bedrijf Timesharestop uit Amersfoort, dat timeshare leden helpt bij het ontbinden van hun langlopende contracten is op zaterdag 27 juni om 16.00 uur te zien op RTL 4. Het pogramma zal herhaald worden op maandag 6 juli om 13.30 voor degene die dit heeft gemist. Na de succesvolle contract ontbindingen voor diverse timeshare leden door Timesharestop, is er nu ook een item gewijd aan de verhalen rond timeshare op RTL 4. Timesharestop in het nieuws in het programma WoonTips van RTL 4 waar Sander Foppele ingaat op het fenomeen timeshare. Er word uitgelegd wat timeshare nu eigenlijk is en waar de problemen vandaan komen. Door middel van een duidelijke uitleg, worden de pijnpunten van dit vakantie concept bloot gelegd en word er ingegaan op deze problematiek. Uit onderzoek is gebleken dat veel leden hun timeshare willen ontbinden of opzeggen, maar daar gewoon niet de mogelijkheden voor hebben door de starre houding van de resorts waar ze lid zijn. In Nederland was tot voor kort het enige advies dat de mensen kregen, dat ze maar moesten stoppen met betalen dan waren ze er van af. Kijk hier voor de volledige uitzending

Stoppen met betalen werkt dat?

Stoppen met betalen, is nooit de beste manier om van een contract af te komen, buiten het feit dat er dan een incassokantoor kan worden ingeschakeld, bestaat de mogelijkheid dat je ook geconfronteerd met nog hogere kosten. Zelfs een gang naar de rechter is dan niet ondenkbaar. Dus het advies stoppen met betalen werkt niet voor de leden die een timeshare ontbinding willen forceren. Door het programma Woontips komt Timesharestop in het nieuws en verteld wat u wel kunt doen.

Timeshare ontbinden

Timeshare ontbinden, is dat dan wel mogelijk. Ja zoals Timesharestop het ook uitlegt, gaan zij ook niet over een nacht ijs en willen geen valse verwachtingen neerleggen bij de leden, die bij hun komen om hun timeshare te annuleren. Timesharestop wil eerst alle mogelijkheden bekijken met de leden en nagaan of er een mogelijkheid is om hun timeshare stop te zetten. Wanneer blijkt dat er een mogelijkheid is om het timeshare contract te ontbinden, dan gaan zij aan het werk en zorgen ervoor dat de leden verlost worden van deze nachtmerrie. Ook voor overige adviezen rond timeshare kunt u terecht bij Timesharestop en zoals blijkt uit de laatste referenties op hun website www.timesharestop.nl , doen zij dit kostenloos. Leden die net een timeshare hebben aangekocht en ook leden die al langer lid zijn van een resort weten inmiddels de weg te vinden naar Amersfoort en velen zijn blij om eindelijk van hun timeshare verlost te zijn.

Bent u timesharebezitter en wilt u ook af van uw contract en de steeds terugkerende jaarlijkse kosten? Heeft u nog vragen na de uitzending bij RTL 4?

Neem dan contact op met Timesharestop via + 30 33 20 22 096 of per mail customers@timesharestop.nl

Pas op voor timeshare

Pas op voor timeshare!!

Pas op voor timeshare, dat hoort u zodra u in de bus stapt op weg van het vliegveld naar uw accommodatie. Ben je lekker op vakantie in Spanje, Portugal, Aruba of waar dan ook moet je nog oppassen. Maar waar moet je nou eigenlijk voor oppassen. Als je op vakantie bent is je beschermingslevel naar beneden, je loopt lekker te wandelen en ineens wordt je aangesproken door een jongeman of jonge dame, die jou mee wil laten doen aan een bezichtiging van een hotel.  Om je over te halen mag je mee doen aan een gratis loterij en mag je krasloten open maken. Een gratis deelname om geweldige prijzen te winnen. En zeg nou zelf gratis is voor veel toeristen en natuurlijk ook voor ons Nederlanders een toverwoord. Dus doe je mee!!. Je bent een van de gelukkigen want je wint een grandioze reis  en wordt in een taxi geduwd om je prijs op te halen. Denk nu niet dat overkomt mij niet want er zijn je al veel toeristen uit alle landen voor gegaan en ook deze mensen zien in de timeshare val getrapt. Dus het advies pas op voor timeshare.

Pas op voor timeshare maar wat is het nu precies

Pas op voor timeshare klinkt zwaar maar dat is het echt niet. Het principe van timeshare is gebaseerd op deeltijd eigendom, oftewel met zijn allen rechten op het gebruik van een resort, boot, camper of wat dan ook.  Je deelt dus een stuk eigendom met anderen zonder er zelf eigenaar van te zijn. Deze vorm van oplichting bestaat al meer dan een halve eeuw. Alles wat je wilt lezen over timeshare lees je op de website timesharehulp.nl hier kan je lezen wat het nu wel maar vooral wat het niet is. Het is min of meer een systeem opgezet door verkooporganisaties die maar één doel hebben, zo snel mogelijk geld verdienen en weer te verdwijnen.  Kom je op een presentatie dan wordt je geconfronteerd met een zeer agressieve verkoop methode die erop gericht is om je financieel leeg te trekken. Je zal hier de confrontatie aan moeten gaan met zoals gezegd agressieve verkopers, nog agressievere managers en wurgcontracten waar moeilijk af te komen is. De methodes die ze gebruiken zijn zo intimiderend dat je bijna geen keus hebt en een contract tekent om ervan af te komen.

Timeshare opgepast

Nergens hangen er borden met de waarschuwing pas op voor timeshare, dus de meeste toeristen nemen het niet serieus. Iedereen denkt ach het loopt wel los, we doen toch niets en we kunnen er altijd nog onderuit. En met deze instelling gaat iedereen naar een timeshare presentatie. Maar pas op voor timeshare  wordt u niet voor niets verteld. Eenmaal getekend beseft u dat het niet makkelijk gaat worden om er onderuit te komen. Zeker tegenwoordig nu de meeste timeshare bedrijven zijn overgestapt op proef pakketten om de toerist aan zich te binden. Bent u toch in deze val gestapt, bedenk dan dat u altijd 14 dagen opzeg termijn heeft, dus zorg dat u terplekke annuleert en niet wacht tot na de vakantie. Zorg ervoor dat u niets aanbetaald. Maar beter nog teken niets. Heeft u al deze waarschuwingen in de wind geslagen, neem dan contact op met ons en wij zullen u adviseren om deze nachtmerrie te stoppen. Pas op voor timeshare.

Timeshare nieuws

Timeshare nieuws

timeshare nieuws

Eindelijk goed timeshare nieuws voor alle gedupeerden, die timeshare gekocht hebben of die lid geworden zijn van een vakantieclub. Wat is dit goede timeshare nieuws dan?  De website Timeshare Alarm gaat samenwerken met Timesharehulp. Beide sites zijn in het leven geroepen door vrijwilligers die zelf ook het slachtoffer zijn geworden in het verleden van de timeshare industrie. Aangezien beide sites raakvlakken hebben is er besloten om wel 2 websites te houden maar op grote schaal te gaan samenwerken. We zullen timeshare nieuws blijven publiceren en nog kritischer zijn op de zaken die met timeshare te maken hebben. De voornaamste reden voor deze samenwerking komt voort uit het feit dat er geen lijntjes liggen naar timeshare bedrijven of overkoepelende organen, zoals de RDO en hun websites, mindtimeshare en Stichting Tecin. Timeshare Alarm en Timeshare Hulp gaan verder waar anderen stoppen. Zo is er een onderzoek geweest naar het bedrijf TimeshareStop uit Amersfoort en hebben onze vrijwilligers contact gehad met de klanten die door TimeshareStop zijn geholpen om van hun timeshare af te komen.

Nog meer goed timeshare nieuws

Door een gedegen onderzoek te doen en de klanten van TimeshareStop te vragen hoe ze de dienstverlening hebben beleefd, kunnen wij met een gerust hart zeggen dat we blij zijn om ook met deze club aan de gang te gaan en buiten het feit dat wij de mensen totaal kosteloos zullen adviseren is er nu ook de mogelijkheid om de expertise van TimeshareStop in te roepen.  TimeshareStop blijft zich bezig houden met het ontbinden van timeshare verbintenissen en blijft onderzoeken of er mogelijkheden zijn om geld terug te vorderen voor hun klanten. Tevens zullen wij gaan kijken op wat voor manier we de gedupeerden nog meer kunnen helpen om van hun last af te komen en weer normaal op vakantie te gaan. Dus eindelijk eens een keer goed timeshare nieuws. Wilt u meer weten over uw mogelijkheden om van uw timeshare af te komen, wilt u weten of u geld terug kunt krijgen of wilt u uw juist gedane aankoop annuleren, neem dan gewoon contact met ons op. U vindt ons op

timesharehulp.nl

timesharealarm.com

timesharestop.nl

Hoeveel goed timeshare nieuws kunt u aan??

timeshare contract ontbinden

Naast het feit dat we een gezonde samenwerking aangaan zijn we bij Timeshare Alarm en bij Timeshare Hulp altijd bezig met het onderzoeken van mogelijkheden, om gedupeerden te helpen met hun timeshare. Veel gedupeerden hebben ons gevraagd om te kijken naar de mogelijkheden die er zijn om hun contract te ontbinden en ook daar is dus goed timeshare nieuws over te melden. Door de samenwerking met o.a, Timeshare Stop, beschikken we nu over nog meer informatie. Zowel timeshare inhoudelijk als juridisch kunnen we nu een brug slaan om gedupeerde timeshare bezitters te ondersteunen. We zijn ook nog steeds op zoek naar uw verhaal, wat is u overkomen en wat zijn uw bevindingen. Met deze informatie die u ons doorgeeft kunnen wij nog meer gedupeerden helpen, Tevens hebben we dan de mogelijkheid om toekomstige gedupeerden te waarschuwen en indien ze toch tot aankoop zijn overgegaan, ze te helpen om hun contracten te annuleren. Door deze samenwerking met twee andere partijen staan we niet alleen sterker maar kunnen we ook meer aan.

Timeshare in Nederland

Timeshare in Nederland, de schaamte voorbij

Timeshare in Nederland, veel mensen die ooit timeshare gekocht hebben, praten hier liever niet over. Er heerst nog steeds een valse schaamte onder de mensen die het idee hebben dat ze zich hebben ingelaten met iets dat niet goed is en hier liever niet over praten. Hierdoor is timeshare in Nederland een ondergeschoven kindje en zitten veel mensen in de problemen. Veel Nederlanders hebben zich hiermee ingelaten en zijn er achter gekomen dat het systeem wat zij ooit hebben aangekocht niet werkt. Gelukkig is er geen verkoop van timeshare in Nederland en is met de komst van de nieuwe wetgeving een aantal zaken geregeld, dit allemaal om de consument te beschermen. Zo is er een zogenoemde aankoopbescherming ( cooling off periode) waarin de consument zijn aankoop nog kan annuleren. Echter hebben de diverse timeshare resorts hier weer een weg omheen gevonden. Door deze mazen in de wet zijn er nog steeds mensen die deze aankoop doen en als ze thuiskomen met hun timeshare in Nederland er dan pas achter komen wat ze daadwerkelijk hebben aangekocht. timeshare in nedeland

Timeshare in Nederland en de adviezen

Met betrekking tot timeshare in Nederland zijn er maar weinig organen die de consument een goed advies geven. Er is het Europees Consumenten Centrum,   een onafhankelijke dienstverlener die de consument wijzer wil maken en een initiatief is van de Europese Unie en financieel ondersteund  wordt door de Nederlandse overheid. Welke bedrijven zijn er nog meer met betrekking tot timeshare in Nederland. Er is ook nog de stichting Tecin, die zegt als doelstelling te hebben de gedupeerden van de timeshare industrie een beter inzicht te geven in het reilen en zeilen van de industrie, echter klakkeloos alles op hun website vermeld, wat ook bij mindtimeshare, het nieuwskanaal van de RDO, wordt vermeld. Er is dan ook niet helemaal duidelijk welke rol deze stichting heeft bij het beschermen van de consument. De RDO is het overkoepelende orgaan van de timeshare bedrijven wereldwijd en ontvangt van de timeshare bedrijven royale vergoedingen om te blijven bestaan, vooral van de timeshare bedrijven met een bedenkelijke reputatie. Van onafhankelijkheid kan er in het geval van de RDO naar ons inzien dan ook geen sprake zijn. Door publicaties te laten verspreiden via Mindtimeshare wordt dan ook de gedachte gevoed dat de RDO maar naar een ding op zoek is. De klanten behouden voor de timeshare resorts wereldwijd. Ook wat betreft timeshare in Nederland zijn er weinig of geen goede adviezen te vinden die uit de koker van deze bedrijven en of stichting komen. Er zijn in Nederland nog wel een aantal advies sites in de lucht waar de consument informatie kan vinden met betrekking tot de gedane aankoop, het annuleren of ontbinden van de aankoop en het ontbinden van lang lopende contracten. Een van deze advies sites is timesharehulp. Op een niet mis te verstane wijze pakken zij het fenomeen timeshare in Nederland aan en leggen de pijn punten bloot van de diverse organisaties die zeggen het beste advies met betrekking tot timeshare in Nederland te geven.

Timeshare in Nederland en de hulp bij het ontbinden

Is er voor timeshare in Nederland hulp te vinden bij het ontbinden van uw contract? In Nederland zijn er partijen die zich bezig houden met de ontbinding van contracten, dit zijn vaak commerciële bedrijven en daar is op zich niets mis mee. Het belangrijkste is dat de consumenten van hun timeshare afkomen en het liefst in Nederland. Er zijn dus mogelijkheden om hulp te vragen bij het ontbinden van een timeshare in Nederland, echter de meeste bedrijven die zich hiermee bezig houden zitten in het buitenland. Dit zijn veelal bedrijven die het ook weer niet te nauw nemen met de wetgeving en veel beloven maar niets waarmaken. Hier is het motto: Veel beloven, weinig geven, doet de gek in vreugde leven. Zijn er dan helemaal geen betrouwbare partijen met betrekking tot timeshare in Nederland? Volgens de site van timesharehulp is er een bedrijf in Amersfoort die zich bezig houd met het ontbinden van contracten met betrekking tot timeshare in Nederland. Er schijnen goede resultaten te worden behaald en het bedrijf komt de beloften na die zij maken. Echter heeft u problemen met uw timeshare in Nederland dan zult u zelf op zoek moeten gaan naar de mogelijkheden die er zijn voor het ontbinden van uw timeshare in Nederland. timeshare annuleren