Timeshare advies is een noodzaak

Timeshare advies, gegeven door organisaties als de RDO – TATOC – Mindtimeshare en zelfs de Stichting TeCiN zijn van geen enkele waarde en helpen timeshare bezitters niet. Lees hierover meer.  Het Timeshare advies gegeven door deze bedrijven is er puur op gericht om Timeshare bezitters die hun Timeshare annuleren willen, aan hun timeshare geketend te houden.  Dit is uiteraard eenvoudig te verklaren: Het primaire doel van de RDO, een overkoepelende Timeshare resorts beschermings-organisatie, is, zo staat te lezen op hun website, om ervoor te zorgen dat Timeshare bezitters tevreden en gelukkig zijn. Dit doel is dus niet behaald, gezien de vele klachten van ongelukkige Timeshare eigenaren! Timeshare advies moet onafhankelijk en objectief zijn en moet ergens toe leiden.  De inkomsten van de RDO komen voort uit de contributie die door haar leden wordt betaald. Wie zijn haar leden? Dit zijn de meest bekende Timeshare resorts in Europa zoals Silverpoint Vacations, met als vlaggenschip Hollywood Mirage (veroordeeld door de Spaanse justitie wegens investeringsfraude) en nu op weg met naamsveranderingen en het aanbieden van naar ons idee, een nieuw oplichting product in de vorm van Investeringen. Investeringen met een geweldig rendement maar het contract is net zo schimmig als toen ze nog gewoon Timeshare verkochten. Zij opereren nu onder de naam Excel Overseas Holdings , Anfi op Gran Canaria (al meerdere malen veroordeeld door het Spaanse hooggerechtshof) en alle andere dubieuze timeshare bedrijven. U begrijpt dat het Timeshare advies gegeven door hen niet onafhankelijk is.

timeshare advies

Onafhankelijk Timeshare advies

Ga niet in op Timeshare advies gegeven door afhankelijke sites zoals RDO, TATOC, Mindtimeshare of  Stichting TeCiN. Het door hen gegeven advies zal niet leiden tot het gewenste resultaat.  Een Timeshare ontbinding of de Timeshare annulering van uw contract zal niet plaatsvinden, indien u het advies dat zij geven opvolgt.  U begrijpt waarom. Met name de website van Mindtimeshare is zeer eenzijdig en geeft geen Timeshare advies waar men iets aan heeft (idem voor  Stichting TeCiN, die ieder bericht klakkeloos overneemt en plaatst). De site van zowel Mindtimeshare als Stichting Tecin, meldt dat het Timeshare eigenaren helpt en beschermt. Niets is minder waar! Mindtimeshare werd gefinancierd door de RDO en trad op als zijnde hun klankbord. U zult geen enkel bericht vinden op deze website met negatieve uitlatingen over de leden van de RDO. Dit terwijl alle timeshare problemen worden veroorzaakt door deze timeshare resorts!! Een gedegen Timeshare advies is niet voor handen. Vreemd!

U wilt timeshare advies om uw timeshare contract te ontbinden?

Timeshare advies wordt gegeven door Timesharestop in Amersfoort en met nu ook een vestiging in België, Stop Timeshare  helpen zij Timeshare eigenaren bij het ontbinden van hun Timeshare contract. Ook geven zij Timeshare advies aan Timeshare gedupeerden. U wilt uw Timeshare ontbinden of uw Timeshare annuleren? Neem dan contact met Timeshare Stop op: www.timesharestop.nl, telefoon: +31 33 2022 096. Zij zijn gevestigd in Amersfoort en garanderen uw Timeshare ontbinden Tevens zullen zij, indien mogelijk, trachten geld voor u terug te vorderen van de Timeshare industrie, middels een Timeshare Reclaim. Voor België kunt u contact met Stop Timeshare opnemen via +32 3 303 71 23 of via de website StopTimeshare.be

Timeshare ontbinden en u zoekt hulp of advies – interessante links:

rdo.org  –  Spreekt namens de Timeshare resorts

timesharestop.nl  –  Helpt Timeshare gedupeerden bij hun contract ontbinding of bij het opstarten van een Timeshare Reclaim

timesharehulp.nl  –  Nederlands Timeshare advies orgaan. Geeft gratis en onafhankelijk Timeshare advies. Ontbinden zelf geen Timeshare contracten maar begeleiden Timeshare leden op hun weg naar een toekomst zonder Timeshare.

Europees Consumenten Centrum

Timeshare Advies moet onafhankelijk en objectief zijn

Timesharestop geeft u ten alle tijde een gedegen en onafhankelijk advies. U kunt bij hun ook terecht voor vragen en/of Timeshare advies.

Bezoekadres: Databankweg 26 3821 AL  Amersfoort. Openingstijden: Ma t/m Vr van 09.30 uur tot 19.30 uur –  Zij werken alleen op afspraak.

timesharestop.nl.  of  +31 33 2022096

Nu ook in België een gegarandeerde mogelijkheid om uw Timeshare annulering mogelijk te maken bij Stop Timeshare. Klik hier om contact met hen op te nemen.

Wilt u contact opnemen met Timeshare alarm dan kan dat altijd, wilt u hulp of Timeshare advies , wacht dan niet langer.