Timeshare oplichting

Slachtoffer van timeshare oplichting? Timeshare Alarm de website voor timeshare eigenaren, bevat naast informatie over timeshare in het algemeen, ook een aantal links naar websites waar speciaal voor timeshare leden die te maken hebben gehad met timeshare oplichting, informatie te vinden is. Ook verstrekken wij  informatie met betrekking tot het timeshare annuleren. Deze informatie gaat niet over het kopen van timeshare maar vooral over de problemen die leden hebben met hun timeshare eigendom, velen zijn immers slachtoffer van timeshare oplichting. Daarnaast zullen wij ook aandacht besteden aan de bedrijven in en om timeshare, en hun manier van advies geven. De timeshare resale (wederverkoop) bedrijven en natuurlijk laten wij de timeshare leden, gedupeerden van timeshare oplichting, zelf aan het woord middels onze Blog pagina. Wij zullen die bedrijven waar problemen mee zijn, er een voor een uitlichten, maar ook de bedrijven die een goede reputatie hebben zullen wij aandacht geven op onze website. De mensen die werkzaam zijn in de timeshare oplichting mogen wel eens genoemd worden. Ook hun werkzaamheden in deze timeshare oplichting – branche, mogen uitgelegd en belicht worden. Wij vinden dat hier veel te weinig aandacht aan gegeven wordt. Timeshare oplichting is een bekend verschijnsel waarover te weinig Nederlandstalige voorlichting te vinden is.

Timeshare oplichting – u zoekt informatie?  Timeshare oplichting

Timeshare Alarm is niets meer of minder dan een informatieve website, waar timeshare leden gebruik van kunnen maken, deze site is dan ook opgezet zonder enig doel om winst te maken, omzet te genereren, te kopen of verkopen. In tegenstelling tot andere bedrijven (Stichting) vragen wij niet om min of meer vrijwillige donaties.       Nee, wij zijn vrijwilligers die zich willen inzetten voor de timeshare eigenaren. Ook willen wij ervoor zorgen dat de vakantieganger van nu, niet de timeshare eigenaar van morgen wordt.

Timeshare annuleren en Timeshare oplichting

Bang door een eerdere timeshare oplichting willen toch veel leden hun timeshare annuleren. De reden hiervoor is het feit dat de huidige-, en zeker de toekomstige leden iets  gekocht hebben of kopen, wat een zeepbel blijkt te zijn. Waar de timeshare industrie een grote speler had kunnen worden in de vakantie industrie, heeft hun hebberigheid dit voorkomen en zijn ze bezig om zichzelf de das om te doen. Teveel mensen zijn geconfronteerd geweest met timeshare oplichting. Waar de timeshare verkopers te gretig waren, om argeloze vakantiegangers middels een urenlange verkoopsessie, een vakantie product te verkopen om vervolgens in een later stadium, diezelfde mensen nog meer te verkopen, zijn ze nu  alles aan het doen om het de leden bijna onmogelijk te maken hun timeshare te laten beëindigen en daarnaast alles tegen te houden wat maar te maken heeft met de mogelijkheden die er voor de leden zijn, om hulp te krijgen bij het timeshare annuleren. Op het moment dat leden hulp vragen aan derden of hun timeshare willen verkopen, komen ze vaak terecht in een wirwar van wederverkoop bedrijven, opgericht door oud timeshare verkopers. Deze hebben maar 1 doel voor ogen: Geld verdienen op een zo makkelijk mogelijke manier. Timeshare oplichting dus!

Timeshare oplichting met behulp van herverkoop Timeshare oplichting

Zoals gezegd komt timeshare oplichting veel voor bij deze wederverkoop bedrijven. Ze zijn opgericht door ex timeshare medewerkers, die ervan overtuigd zijn dat er nog steeds aan leden verdient kan worden. Immers, de meeste leden zijn al eens als makke schapen over de dam gegaan en zullen dit waarschijnlijk nog wel een keer doen en weer het slachtoffer te worden van de volgende timeshare oplichting. Ook hier worden leden met mooie beloftes gepaaid om geld te betalen en dat, jaar in jaar uit. Echter, zolang de timeshare niet verkocht is, moeten de leden wel hun jaarlijkse kosten betalen aan het resort waar hun lidmaatschap loopt. Resultaat hiervan, is vaak dat de jaarlijks oplopende kosten de leden in een financieel dal werpen, waar vaak niet meer uit te komen is. De enige uitweg is vaak alleen nog de ontbinding van het  timeshare contract. Maar ook dan moeten de leden nog uitkijken dat ze niet bij een verkeerd bedrijf terecht komen. Iedereen weet waar het over gaat bij timeshare. Het stopzetten van een contract of service welke men niet meer wil gebruiken blijkt echt moeilijker te zijn dan gedacht. Timeshare eigenaren worden bang gemaakt door diverse bedrijven die zeer nauwe banden hebben met de timeshare resorts en/of overkoepelende timeshare organisaties zoals de RDO. Bedrijven die zich hier aan schuldig maken zijn Mindtimeshare en in Nederland Stichting Tecin.

Waarschuwing voor timeshare oplichting

Indien u als timeshare eigenaar niet het slachtoffer wilt worden van timeshare oplichting. Neem dan contact met ons op. Wij zullen u helpen daar waar mogelijk. U heeft al genoeg geld betaald aan deze timeshare ellende. Laten we er samen voor zorgen dat:

  • U geen slachtoffer wordt van timeshare oplichting
  • U de snelste uitgang vindt uit deze timeshare dwangbuis.
  • De vakantieganger van vandaag, niet de timeshare eigenaar van morgen wordt!
[accordion title=”Belangrijk!” closed=”1″]Volg ons op Twitter en Google Plus
Like ons op Facebook. Volg onze Blog Pagina[/accordion]

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw timeshare annuleren? Wij helpen u op weg!