Timesharing en vakantieclubs

timesharing en vakantieclubs
timesharing misleiding en vakantieclub oplichting zijn orde van de dag

Timesharing en vakantieclubs, het een is zo verbonden met het ander, dat er voor de consument niet meer uit te komen is. Op vakantie worden aangesproken gewoon op straat, op het terras of zelfs in het resort waar je verblijft. En dat maar met een doel timesharing en vakantieclubs lidmaatschappen verkopen.                   Na de strengere wetgeving van 23 februari 2011, zijn de timeshare bedrijven massaal overgestapt naar de verkoop van vakantie pakketten. Dit maar om één ding, de timesharewetgeving ontlopen. De bedrijven achter timesharing en vakantieclubs maken gebruik van de mazen in de wet en verkopen de argeloze consument een vakantie pakket. Timesharing en vakantieclubs blijven verkopen, zolang de consument hun die gelegenheid geeft.

Timesharing en vakantieclubs en hun vakantiepakket

Wat houd nu een vakantie pakket in? Timesharing en vakantieclubs verkopen een vakantiepakket, die niet valt onder de timesharewetgeving. Met dit pakket kan je het volgend jaar gebruik maken van een van de accomodaties in timesharing en vakantieclubs die hierbij aangesloten zijn. Het doel van deze manier van verkopen is je volgend jaar weer terug te zien en dan met een mooi verhaal toch timeshare en of een vakantieclub te verkopen. Dit onder het mom van u heeft vorig jaar een pakket aangekocht wij brengen de kosten die dit met zich mee heeft gebracht in mindering op de aankoop. Hierdoor hoeft u geen aanbetaling te doen, loopt u vlekkeloos over in een contract in timesharing en vakantieclubs die dit verkopen.

Timesharing en vakantieclubs wat is er aan te doen?

Op het moment dat u een contract heeft getekend bij een  timeshare en/of vakantieclubs heeft u altijd nog recht op een “cooling off”periode, daarnaast moeten deze  timesharing en vakantieclubs zich wel houden aan de wetgeving van 2011. Wilt u uw getekende contract annuleren wacht dan niet tot u terug bent in uw thuisland, maar doe het direct bij deze timesharing en vakantieclubs waar u lid geworden bent. Hoe langer u wacht hoe groter de kans dat u er aan vast zit. Het is natuurlijk wel een gegeven dat deze bedrijven alleen maar kunnen verkopen omdat u als consument ze de gelegenheid geeft. Als iedereen eerst nadenkt en niet op hun avances ingaat hebben ze straks niets meer. Dan zal ook deze industrie ten onder gaan aan zijn eigen hebzucht.

Timesharing en vakantieclubs, ik heb te laat gereageerd

timeshare contract ontbinden
u wilt uw timeshare annuleren, het is nog niet te laat, kijk hier voor informatie.

Bent u toch te laat met reageren dan kunt u ten alle tijde contact opnemen met TimeshareStop in Amersfoort. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontbinden en annuleren van timeshare en vakantieclubs contracten. U kunt altijd informatie aanvragen via de website: www.timesharestop.nl of contact opnemen via de mail         U kunt ze ook bellen op telefoon nummer +31 33 20 22 096      Wacht dus niet te lang en neem contact op. Wilt u advies van Timeshare alarm, stuur een mail naar nieuws@timesharealarm.com en onze deskundige vrijwilligers zullen er alles aan doen om u te adviseren welke weg u moet bewandelen om van deze nachtmerrie af te komen.

 

Ook kunt u ons volgen op twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Uw timeshare annuleren? Wij helpen u op weg!