Timesharing en vakantieclubs

Timesharing en vakantieclubs, het een is zo verbonden met het ander, dat er voor de consument niet meer uit te komen is. Op vakantie worden aangesproken gewoon op straat, op het terras of zelfs in het resort waar je verblijft. En dat maar met een doel Timesharing en vakantieclubs lidmaatschappen verkopen. Na de strengere wetgeving van 23 februari 2011, zijn de Timeshare resorts massaal overgestapt naar de verkoop van vakantie pakketten. Dit maar om één ding, de Timeshare wetgeving ontlopen. De bedrijven achter Timesharing en vakantieclubs maken gebruik van de mazen in de wet voor Timeshare in Europa en verkopen de argeloze consument een vakantie pakket. Zolang de consument hun die gelegenheid geeft, zal de verkoop door Timesharing en vakantieclubs blijven plaatsvinden.

timesharing en vakantieclubs

Timesharing en vakantieclubs en hun vakantiepakket

Timesharing en vakantieclubs verkopen een vakantiepakket, maar wat houd dat nu in? een vakantie pakket die niet valt onder de Timeshare wetgeving. In de meeste gevallen zijn dit RCI certificaten. Deze moet je nog wel activeren. Dat doe je door een boeking te doen. Deze certificaten worden in de regel alleen het eerste jaar gebruikt. Met deze certificaten maak je het volgend jaar gebruik van een van de accomodaties in timesharing en vakantieclubs die hierbij aangesloten zijn. Veel van deze slachtoffers komen terecht bij Silverpoint Vacations op Tenerife, Diamond Resorts en andere. Het doel van deze manier van verkopen is je volgend jaar weer terug te zien en dan met een mooi verhaal toch een Timeshare lidmaatschap te verkopen. Dit onder het mom van, u heeft vorig jaar een pakket aangekocht wij brengen de kosten die dit met zich mee heeft gebracht in mindering op de aankoop, trap niet in dit soort van Timeshare advies. Hierdoor hoeft u geen aanbetaling te doen, hiermee loopt u vlekkeloos over in een Timeshare contract bij de timesharing en vakantieclubs die dit verkopen.

Timesharing en vakantieclubs wat is er aan te doen?

Op het moment dat u een contract heeft getekend, beginnen de Timeshare problemen.  Koopt u iets aan bijeen  Timesharing of vakantieclubs heeft u altijd nog recht op een “cooling off”periode. Helaas vertellen ze u dat in de meeste gevallen niet. Daarnaast moeten deze  timesharing en vakantieclubs zich wel houden aan de wetgeving van 2011. Wilt u uw getekende Timeshare ontbinden wacht dan niet tot u terug bent in uw thuisland, maar doe het direct bij deze timesharing en vakantieclubs waar u lid geworden bent. Hoe langer u wacht hoe groter de kans dat u er aan vast zit. Het is natuurlijk wel een gegeven dat deze bedrijven alleen maar kunnen verkopen omdat u als consument ze de gelegenheid geeft. Als iedereen eerst nadenkt en niet op hun avances ingaat hebben ze straks niets meer. Dan zal ook deze industrie ten onder gaan aan zijn eigen hebzucht. De meeste Timesharing en vakantieclubs gaan ervan uit dat er geen contracten worden stop gezet. Zij verwachten zeker niet dat mensen op zoek gaan naar een Timeshare Reclaim.

Timesharing en vakantieclubs, ik heb te laat gereageerd

timesharing en vakantieclubs

Bent u toch te laat met reageren, na een aankoop bij Timesharing of vakantieclubs, dan kunt u ten alle tijde contact opnemen met TimeshareStop in Amersfoort. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het  Timeshare ontbinden van timesharing en vakantieclubs contracten. U kunt altijd informatie aanvragen via de website: www.timesharestop.nl en contact opnemen via de contact pagina. Daarnaast bieden ze no ook de mogelijkheid aan, om in België een afspraak te maken bij Stoptimeshare.be Wacht dus niet te lang en neem contact op. Wilt u een gedegen Timeshare advies van Timeshare alarm, kijk dan op onze contact pagina en onze deskundige vrijwilligers zullen er alles aan doen om u te adviseren welke weg u moet bewandelen om van deze nachtmerrie die u aangekocht heeft af te komen. Voor referenties van deze bedrijven klikt u op de link.

 

Ook kunt u ons volgen op twitter