Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

A Spanish Life

A Spanish Life een op zich onschuldig ogend bedrijf, echter zeer nadrukkelijk aanwezig op de markt om Timeshare eigenaren op het verkeerde been te zetten. Meeliftend op de rechtszaken die lopen en die ook toegewezen worden aan de Timeshare eigenaren, proberen ze een graantje mee te pikken. Echter ook hier komt niets goeds uit en is dit wederom een probeersel om klanten te winnen, via een zogenaamde Timeshare reclaim procedure, die nooit wordt opgestart. De bereikbaarheid is ook bij a Spanish life gekoppeld aan een gsm nummer. Op de website is geen adres te vinden of een inschrijving bij de officiële instanties. Ook hier wordt weer gebruik gemaakt van de naam van een bestaand bedrijf met een soort gelijke naam en waarschijnlijk weet deze van niets. A Spanish Life zou gevestigd moeten zijn in Quesada Spanje, echter niets wijst hierop. Ze ventileren zich op het web als een social media website. Alles wat ze schrijven is erg ondoorzichtig, dit omdat de website veel mogelijkheden biedt. Van huren tot kopen , van vakantie tot wat dan ook, het is niet duidelijk wat ze nu precies doen. Tot de mail verstuurd wordt aan Timeshare bezitters, dan weet iedereen waar dit bedrijf mee bezig is, A spanish life eindigt in ieder geval in een kater voor degene die ermee in zee gaat.

a spanish life

weer oplichting?

A Spanish Life de werkwijze

A Spanish Life stuurt ongevraagd mails aan Timeshare eigenaren. Deze worden lekker gemaakt met een gratis assesment. Het gaat hier gewoon om de ontbrekende gegevens te krijgen en daarna een aanbieding erop los te laten. Deze aanbieding biedt de Timeshare eigenaar zo gezegd de uitweg uit het Timeshare contract. Daarbij is de gang naar de rechter  onvermijdelijk, want ze krijgen ook nog eens een serieus bedrag terug. Alles wat ze hier doen is wederom gekopieerd van andere oplichters, zie onze berichten over Sim Legal Services, JB Legal, Property Marketing Strategy en andere. Zoals we al zo vaak hebben geschreven over dit soort niet bestaande bedrijven die maar een ding gemeen hebben, het oplichten en geld afpakken van de Timeshare bezitter, zal ook hier de Timesshare eigenaar achterblijven met een kater. Ook  a Spanish Life zal uiteindelijk met de noorderzon verdwijnen en veel ellende achterlaten. Jammer genoeg zijn er veel Timeshare eigenaren op zoek naar een manier om van hun Timeshare verlost te raken middels een Timeshare annulering of een Timeshare reclaim. Deze leden zijn dan ook gevoelig voor ieder aanbod dat ze krijgen, of dit nu per mail of per telefoon( coldcallers) gaat. Deze Timeshare misleiding gaat maar door en zolang degene die hier achter zitten geld binnen hengelen gaan ze ermee door. A Spanish Life is hier geen uitzondering op.

Benaderd door a Spanish Life?

Bent u ook benaderd door a Spanish Life, laat u dan niet in de luren leggen  en ga er niet mee in zee. U zult bedrogen uitkomen, net zoals de leden die u al voor zijn gegaan. Bent u op zoek naar een uitweg uit uw Timeshare contract, zoek dan op het web naar een betrouwbare partner. Een die u een garantie geeft en vooral duidelijkheid geeft over wat u staat te wachten, de kosten, de tijdsduur, etc. Deze zaken zult u niet vinden bij a Spanish Life. Bent u niet zeker van uw zaak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij kunnen u advies geven en u terzijde staan bij eventuele problemen. Zelf ontbinden wij geen Timeshare contracten, maar weten inmiddels wel de weg naar goede, betrouwbare bedrijven. Deze doen wat ze u beloven. a Spanish life doet dat zeer zeker niet. Het moet nu toch wel duidelijk zijn dat bedrijven (oplichters) die u ongevraagd benaderen niets goed in de zin hebben. Vraag u af hoe ze aan uw gegevens komen en wat hun doelstelling is. Geef nooit zomaar uw gegevens af en zeker geen creditcard of bank gegevens. De mensen achter a Spanish Life, weten heel goed hoe ze uw centen moeten opmaken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: