Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Anfi Beach Club, rechtszaken

Anfi Beach Club, het resort waar iedereen over blijft praten. Dit resort heeft het in het verleden niet zo nauw genomen  met de wetgeving en moet nu op de blaren zitten. Op dit moment zijn er steeds meer Anfi gedupeerden, die een Timeshare Reclaim vorderen tegen dit resort. Het gaat hier niet alleen om Anfi Beach Club, maar ook om alle andere aangesloten resorts bij de Anfi Group. Anfi probeert uit alle macht de leden op andere gedachten te brengen door ze een nieuw contract aan te bieden. Ook tijdens de jaarvergaderingen worden de problemen besproken en gekeken hoe ze dit kunnen oplossen. Echter het is niet zo dat ze een oplossing voor de leden hebben, maar een oplossing voor het bedrijf Anfi Sales. De leden krijgen nu contracten aangeboden conform de laatste wetgeving en hebben daarna geen poot meer om op te staan. Alles wat wettelijk niet was en is toegestaan wordt weggepoetst met dit nieuwe contract. Vooral de leden die niet tevreden zijn, moeten danig oppassen met het accepteren van een nieuw contract. Zij hebben daarna geen enkele mogelijkheid meer om gerechtelijk iets te ondernemen en zitten er de volledige 50 jaar aan vast. Anfi Beach Club wijzigt de contracten niet voor niets.

Anfi Beach Club

Anfi blijft leden benadelen

Anfi Beach Club, de wijzigingen

Waar Anfi Beach Club in het verleden zich schuldig maakte aan het uitgeven van Timeshare contracten, waarin geen einddatum werden vermeld en het ging om floating contracten, proberen ze dit nu bij te stellen naar de wettelijke termijn van 50 jaar. Daarnaast worden alle floating contracten, dit zijn contracten zonder appartement en zonder weeknummer, allemaal veranderd in een contract met appartement en weeknummer. De vraag is echter alleen hoe ze dat willen gaan doen. Juist door de floating contracten zijn de appartementen meer dan 52 keer verkocht. In veel gevallen waarschijnlijk wel 152 keer. Welke instantie gaat er toezicht houden op het feit dat er geen dubbele certificaten worden verstrekt. Als de appartementen zo vaak verkocht zijn geweest, dan kan je gewoon geen sluitende administratie voeren en worden er weer leden misleid of gewoon gezegd opgelicht. Helaas zijn er toch nog veel leden, die denken dat Anfi Beach Club nog steeds het beste met ze voor heeft. Natuurlijk pakt de Anfi groep dit heel slim aan, door te zorgen voor contactpersonen in de landen van de leden. Het blijft echter wel een gegeven dat op het moment dat de leden problemen hebben, er niemand is die ze daadwerkelijk willen helpen. Er wordt dus ook met argusogen gekeken naar de ontwikkelingen bij Anfi Beach Club.

Anfi Beach Club

te mooi om waar te zijn

Anfi Beach Club, wat kunnen de leden doen

Die Anfi Beach Club leden, die er toch kiezen voor een contract annulering en of het contract van hun Timeshare ontbinden, raden wij aan om op zoek te gaan naar een partner die ze daadwerkelijk terzijde kan staan en een Timeshare reclaim procedure voor ze wil opstarten. We raden iedereen aan om weg te blijven bij de bedrijven die het net als Anfi Beach Club, niet zo nauw nemen met de wet en er op uit zijn om de Timeshare leden alleen maar geld uit de zak te praten. Er zijn diverse bedrijven actief, we kunnen ze niet allemaal noemen, maar waarschuwen toch met klem voor;  Centaurus Mediations, Peninsula Legal Agents, Timeshare Compensation, Liberty Holiday SL, wpp consultants en de vele andere cold callers, die zich bezig houden met de oplichting van de Timeshare leden. Het moet nu toch wel inmiddels bekend zijn, dat de Timeshare resorts, de gegevens van de leden op straat heeft liggen. Ook Anfi Beach Club is geen uitzondering hierop. Er hebben door de jaren heen zoveel mensen bij de Anfi groep gewerkt en veel van de mensen, die inmiddels weg zijn en elders werken, hebben de gegevens van de klanten meegenomen en bieden die te koop aan. Zelfs de oud Sales Manager de heer K. Gomez, is  wederom begonnen met een nieuw bedrijf en ook daar is alles erop gericht om de Timeshare leden en vooral de leden die ooit bij Anfi Beach Club hebben gekocht,behoorlijk wat geld lichter te maken. Het bedrijf dat hij heeft opgericht heet Liberty Holiday SL. Bij dit bedrijf wordt de klant een reis software verkocht, met het verhaal dat het 7 dagen duurt na aankoop om het te activeren. Echter de mensen die dit hebben aangekocht kregen pas toegang na 15 dagen en natuurlijk te laat om te reageren of het terug te sturen; de cooling off periode was al voorbij. Ook hier ziet u weer dat niets is wat het lijkt, zeker niet als het met Timeshare te maken heeft. Niet alleen op vakantie moet men alert zijn, maar inmiddels moet men zich dus ook afvragen, als er ongevraagd gebeld wordt, of degene die  met een mooi verhaal komt en  probeert de mensen over te halen, wel de juiste partij is. Stuur nooit uw gegevens door, het geeft ze alleen maar meer macht. Contracten en dergelijke hebben ze niet nodig om te kijken of u wel Timeshare bezit, zij bellen u immers en ze weten dat u lid bent van Anfi Beach Club of een ander resort. De belangrijkste regel is en blijft, kijk na of ze ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel, of ze een kantooradres hebben en niet gewoon een huisadres, voeren ze alleen een GSM nummer dan kunt u ervan uitgaan dat het niet zuiver is. Blijf dus weg bij dit soort bedrijven, stichtingen en wat al niet voor gelukszoekers. Heeft u problemen met uw resort of dat nou Anfi Beach Club of een ander is neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden om u te verlossen van uw Timeshare verplichting.  Uw Timeshare Reclaim

 

 

Share Tweet +1 Email
error: