Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

CLA oplichting, Canarian Legal Alliance een bedrijf zonder geweten, pas dus op.

CLA oplichting, Canarian Legal Alliance  een bedrijf zonder geweten. Veel mensen zijn al gedupeerd door dit bedrijf. Onze haren gaan rechtop staan bij de gedachte dat er nu ook Nederlandstalige Timeshare leden, die slachtoffer zijn geworden van de timeshare industrie benaderd gaan worden door dit dubieuze bedrijf. Veel Belgische en Nederlandse Timeshare leden, die aangegeven hebben van hun Timeshare te willen verkopen of stopzetten, zullen de komende tijd worden benaderd.

cla oplichting

X-change consult en CLA geen goede combinatie

Al deze Timeshare leden gaan benaderd  worden middels het bedrijf X – Change consult uit België. Een bedrijf dat opgezet is door een zeer bekend persoon uit de Timeshare industrie. Deze persoon heeft zijn sporen achtergelaten bij veel gedupeerden, vooral op Tenerife. Net als veel Timeshare bedrijven is CLA,  Canarian Legal Alliance een bedrijf dat veel belooft, echter deze CLA oplichting is al jaren bezig. Zolang de gedupeerden maar hun portemonnee open zetten en betalen wat er gevraagd wordt, zal dit ook blijven bestaan. Echter moet men zich afvragen of deze beloftes ook gehouden worden.

Wat moet u weten over Canarian Legal Alliance (CLA)

Er is op internet veel te vinden over Canarian Legal Alliance. Naar het laat blijken zijn ze een samenwerking aangegaan met ITRA. Lees HIER meer over Canarian Legal Alliance  Zorg ervoor dat u niet in hun val trapt en ga op zoek naar een betrouwbare partner. Uit het verleden blijkt dat CLA  in ieder geval niet betrouwbaar is. CLA oplichting, komt nog steeds voor Kijk eens op internet naar andere mogelijkheden, ook in Nederland en België zijn er nu mogelijkheden. Die mogelijkheden variëren van het beëindigen van een timeshare contract, tot een Timeshare Reclaim opstarten tegen het resort waar u lid bent.

Een gewaarschuwd mens…

Zoals wij al vaker hebben gemeld, weet dat een gewaarschuwd mens telt voor twee en het beter is meer inlichtingen te verzamelen, dan ergens blind op in gaan. Bent u benaderd door CLA of door X-change consult laat het ons dan weten via ons contact formulier. Wij geven u advies waar u het best uw licht op kunt steken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share Tweet +1 Email
error: