Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Club la Costa 

Club La Costa leden hebben allemaal een timeshare gekocht, waardoor ze nu in de problemen zitten. Dit bedrijf heeft een groot aantal aangesloten resorts  die allen onder de  Club La Costa vlag verkocht worden in timeshare.

club la costa gedupeerden

Hieronder een greep uit de Club la Costa reeks waar al veel slachtoffers gevallen zijn en waar nog steeds nieuwe leden bij komen.

  • Alpine Center in Oostenrijk
  • Apollonium Spa & Beach in Turkije
  • Benal Beach in Benalmadena Spanje
  • Club La Costa World in Mijas Spanje
  • Duchally Country Estate in Schotland
  • Kusadasi Golf & Spa Resort in Turkije
  • Sunningdale Village op Tenerife
  • Trenython Manor in Cornwall U.K.

Club La Costa is al sinds 1984 actief op de Timeshare markt en veel onwetende toeristen zijn als Club La Costa gedupeerden aan te merken,  veel toeristen zijn door dit bedrijf in de Timeshare val gelokt. Iedere keer weer belooft Club La Costa zijn leven te beteren, maar inmiddels zijn de Club La Costa leden erachter dat dit niet zo is. Club La Costa heeft vanaf het begin gewerkt zoals de meeste timeshare bedrijven. Toeristen werden op straat aangesproken door een paar jonge mensen met de vraag of ze mee wilden doen aan een loterij. De toeristen wisten toen nog van niets en deden hier aan mee, ze openden een lot en de eerste was altijd mis, ze wonnen een T shirt. Dan mocht de partner een lot trekken en ja hoor wonder boven wonder, deze had de hoofdprijs. Hup in de taxi en naar het resort om de gewonnen prijs op te halen. Eenmaal aangekomen kwamen de toeristen in een mallemolen van het Timeshare verkopen terecht. Het resultaat hiervan is dat zeer veel toeristen  ook bij dit bedrijf in de timeshare val zijn gelopen en ruim 30 jaar later zijn er veel Club La Costa leden en is dit bedrijf nog steeds bezig om Timeshare te verkopen, maar nu voornamelijk aan de leden die al eens gekocht hebben. Het enige wat telt is het resultaat en de Club La Costa leden betalen de rekening.

Club La Costa leden willen hun  lidmaatschap opzeggen

Het Club la Costa lidmaatschap opzeggen dat is vaak de enige uitweg uit deze nachtmerrie voor leden van dit resort. Echter een lidmaatschap opzeggen is geen makkelijke opgave bij dit resort en ook hier worden de leden aan het lijntje gehouden. Contracten worden bevroren en na enige jaren worden de leden wederom geconfronteerd, met een torenhoge rekening voor de achterstallige jaarlijkse onderhoudskosten, over de jaren dat het contract bevroren is geweest. Ook bij Club La Costa lijkt er geen ontkomen aan en blijven veel van de leden met hun lidmaatschap zitten.

club la costa gedupeerden

Club La Costa leden vallen ten prooi aan cold callers

Veel Club La Costa leden, die op zoek zijn naar mogelijkheden om hun Timeshare beëindiging in gang te zetten, of naar de mogelijkheden van een Timeshare reclaim zoeken, vallen ten prooi aan cold callers. Het bedrijf Timeshare Compensation, werkend vanuit Tenerife, heeft lijsten van alle Nederlandstalige Timeshare bezitters bij Club La Costa. Deze lijsten schijnen voor dit soort bedrijven, als Timeshare Compensation, gewoon te koop te zijn. Het gevolg is dan ook, dat veel Timeshare bezitters gebeld worden met de boodschap, dat ze geld terug kunnen krijgen voor hun Timeshare. Veel leden denken dan ook om er goed aan te doen om hierop in te gaan. Zij worden uitgenodigd om naar Tenerife te komen om daar een presentatie bij te wonen. De rode lijn in deze presentatie, is geld terug vorderen van Club La Costa.  Om dit voor elkaar te krijgen , is er een zogenaamde sponsor. Deze sponsor verplicht de leden echter wel om een soort kortingskaart aan te schaffen. Immers voor niets gaat de zon op. Met deze kortingskaart heb je onder andere de mogelijkheid om goedkoop wit en bruin goed aan te schaffen. Om deze kaart te krijgen moet je wel diep in de buidel tasten. Na onderzoek blijkt dit een nieuw speeltje te zijn van ene Mark Rowe. Deze man is gepokt en gemazeld in de Timeshare industrie. Er is bekend dat hij al vele slachtoffers heeft gemaakt met andere bedrijven die hij heeft gehad en inmiddels niet meer bestaan. Ook wij krijgen steeds meer meldingen binnen van Timeshare leden, die hierop zijn ingegaan. Het resultaat is wederom bedroevend. De leden zijn hun geld kwijt en zitten nog steeds aan vast bij hun resort. In onze optiek is het resort mede schuldig aan deze praktijken. De lijsten waarop deze Club La Costa leden vermeld worden, komen immers van dit resort vandaan.

Club La Costa leden moeten in actie komen!!

Het wordt tijd, dat Club La Costa leden nu eens echt in actie komen en deze club laten weten dat ze het er niet bij laten zitten. Waarom zou je als gedupeerde bij een Timeshare bedrijf blijven zitten en jaarlijks veel geld kwijt raken. Neem het heft in handen en kijk wat er te doen is aan uw wurg contract, Zorg ervoor dat u niet ieder jaar de onzinnig hoge onderhoudskosten moet blijven betalen, neem contact met ons op en laat ons onderzoeken wat de mogelijkheden zijn om uw Timeshare contract te ontbinden of welke mogelijkheden er zijn voor een Timeshare reclaim. Ons advies is volledig gratis en wij helpen u op weg naar een Timeshare vrij vakantie leven. Immers voor wat u per jaar betaald, kunt u ook op vakantie via andere kanalen en hoeft u geen eerste inleg te doen. Zorg dat u geen Club La Costa lid blijft.

Share Tweet +1 Email
error: