Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider
Palm Oasis

Diamond gedupeerden zoeken naar mogelijkheden voor een Timeshare reclaim

Veel Diamond gedupeerden zijn op zoek naar een uitweg om een Timeshare annulatie of een Timeshare reclaim te krijgen, echter Diamond wil niet meewerken aan de leegloop. Immers voor iedere Diamond gedupeerde die weggaat verliest Diamond de jaarlijkse onderhoudskosten, die nu nog de kurk zijn waar het bedrijf op drijft. Juist de onderhoudskosten blijken steeds vaker een doorn in het oog te zijn van de Diamond gedupeerden en voor Diamond zelf is het een gegarandeerd inkomen, waar ze weinig voor hoeven te doen.

diamond gedupeerden

Diamond gedupeerden willen hun Diamond contract stopzetten.

Veel Diamond gedupeerden willen van hun contract af. In verschillende landen in Europa vinden we de resorts van Diamond oftewel DRI. In de USA zijn er nog veel meer, ook daar zijn Europese Diamond gedupeerden te vinden, die steeds vaker van hun timeshare contract af willen. Door de barrières die dit bedrijf opgooit, is het voor de Diamond gedupeerden bijna onmogelijk om een Timeshare annulering of een Timeshare reclaim te bewerkstelligen.

Diamond gedupeerden willen het DRI contract annuleren?

Bent u een van de vele Diamond gedupeerden!  Wilt u uw Diamond contract annuleren? We kunnen helaas niet alle resorts van Diamond opnoemen, dat zijn er meer dan driehonderd. Wel  nemen we een greep uit de resorts in Europa, waarvan we weten dat er nog steeds verkocht word en waar dagelijks Diamond gedupeerden de deur uit gaan, en dit alleen maar om dit Timeshare bedrijf van meer financiën te voorzien. Een Diamond contract annuleren is niet makkelijk en ook hier worden de leden van het kastje naar de muur gestuurd. Zijn er dan geen mogelijkheden voor de Diamond gedupeerden om een Diamond contract annulering mogelijk te maken? Bent u op zoek naar informatie dan bent u hier aan het goede adres. U kunt altijd contact met ons opnemen en uw vraag stellen. Wij zullen uw gegevens niet gebruiken voor andere doeleinden en zo snel mogelijk een antwoord geven op uw vraag. Mochten wij u niet kunnen helpen dan zullen wij u voorzien van mogelijkheden om uw timeshare contract te beëindigen en verlost te worden uit deze valstrik.

Enige resorts waar DRI nog steeds verkoopt

  • Cala Blanca op Gran Canaria
  • Jardines del Sol op Lanzarote
  • Royal Oasis Club at Benal Beach in Benalmadena
  • Village Heights Golf Resort op Kreta

diamond gedupeerden

Diamond gedupeerden, worden niet gehoord

Voor de Diamond gedupeerden is een Timeshare  contract annuleren een drama, dit bedrijf heeft strikte regels en probeert aan alle kanten onder de Timeshare wetgeving uit te komen. Veel nieuwe Diamond gedupeerden zijn slachtoffer geworden door het kopen van een zogenaamd proef pakket. Dit is een vakantie pakket, bestaande uit RCI certificaten, waar  bij vermeld wordt dat dit Diamond contract niet te annuleren is, omdat het geen Timeshare is. Met deze pakketten proberen zij de toeristen op het verkeerde been te zetten. Na aankoop van dit pakket kunt u het jaar erop, alleen terug komen op het resort dat zij u aanbieden. Tijdens uw verblijf moet u weer een presentatie meemaken, en tijdens deze presentatie doen ze er alles aan om u een Timeshare contract aan te smeren, waarin ze het door u betaalde bedrag in mindering brengen voor de aankoop van dit Timeshare contract. Wel wordt u een aanbetaling gevraagd en het resterend bedrag kunt u dan vanuit uw eigen land overboeken. Wilt u dit Diamond contract annuleren dan hebben ze allerlei regels en bepalingen, waar ze u mee op het verkeerde been proberen te zetten, waardoor u niet meer weet wat te doen.  Diamond is zeer actief in Griekenland op Kreta en maken daar dagelijks nieuwe Diamond gedupeerden.Wij waarschuwen iedereen die in een van deze bestemmingen op vakantie gaat om zich niet in te laten met Diamond Resorts International en weg te blijven bij een presentatie, eenmaal getekend is een Diamond Timeshare annuleren erg moeilijk. Zeer zeker na de overname door Apollo Global, een investering maatschappij, welke maar een doel heeft. Op een zo kort mogelijke termijn geld verdienen aan de Timeshare gedupeerden bij Diamond Resorts International beter bekend als DRI.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: