Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Diamond Resorts

Het bedrijf Diamond Resorts International ( D.R.I.) bestaat al sinds jaar en dag. Het van origine Amerikaans bedrijf, houd zich al decennia lang bezig met Timeshare. Door de aankoop van Timeshare resorts over de hele wereld wordt Diamond Resorts International steeds groter. Echter na de overname van dit bedrijf door een investerings maatschappij genaamd Apollo Global, is er voor de leden toch wel het een en ander veranderd. Op het moment van de overname, schreef de C.E.O van Diamond Resorts International, een mooie mail aan de leden, met daarin het verhaal hoe positief deze overname wel niet was. De leden zouden merken dat de kwaliteit en de service nog beter zouden worden dan ze al waren. Wat vooral is opgevallen is dat de houding van het bedrijf, Diamond Resorts International, alleen maar verhard is. De opstelling naar de leden die van hun Timeshare contract af willen is er niet beter op geworden. De voorwaarden zijn gewoonweg slecht te noemen en kosten de leden meer geld dan ze lief is. Daarnaast is er ook een verhoging van de jaarlijkse onderhoudskosten merkbaar. Dat is natuurlijk niet zo gek als we kijken naar de ellende die er vorig jaar is aangebracht aan de diverse resorts, die te maken hebben gehad met de diverse tornado’s. Maar het is niet reeel dat al de leden wereldwijd het gelach moeten betalen. Diamond Resorts International neemt het niet zo nauw met respect voor de leden. Wat kan je ook verwachten van een bedrijf dat geen nee accepteert, het is zelfs de slogan van Diamond Resorts International.

Diamond Resorts Timeshare Spanje

Diamond Resorts Internationaal is ruim vertegenwoordigd in Spanje en op de Canarische eilanden. Zoals veel resorts maakt ook Diamond Resorts, misbuik van de leden. Timeshare Spanje staat dan ook hoog in de lijst met slachtoffers. Met de verouderde Resorts Cala Blanca op Grand Canaria, Club  del Carmen en Jardines del Sol op  Lanzarote worden veel Timeshare leden door Diamond Resorts International, verleidt om lid te worden van de Timeshare familie. Daarnaast zijn er voornamelijk op Tenerife verreweg de meeste Resorts van Diamond te vinden. Sunset Harbour Club, Sunset Bay Club en Santa Barbara Golf and Ocean Club die voor de overname door Diamond, onderdeel waren van GVC en Sunterra, worden door veel leden van Diamond Resorts International, nog steeds gezien als de plekken waar ze niet met rust gelaten worden. Zodra leden deze bestemmingen boeken, worden ze bij aankomst al lastig gevallen door verkopers, die de leden graag zien veranderen van het soort lidmaatschap. Vooral een fractional lidmaatschap staat hoog op de verlanglijstjes van deze verkopers. Maar lukt dit niet hebben ze altijd nog de European Collection achter de hand, het puntensysteem van Diamond Resorts International. Veel leden zijn dan ook op deze resorts vaak voor de tweede of derde keer misleidt. Op het vaste land van Spanje vinden we Sahara Sunset Club in Benalmádena het paradepaardje van de Spaanse Timesharing bij Diamond International. Vooral de leden die in Spanje Timeshare hebben aangekocht zijn in grote aantallen, verkocht op dit resort.

Diamond Resorts

Diamond Resorts Griekenland

Diamond Resorts heeft op de Griekse eilanden Kreta en Rhodos de resorts van het voormalige Club Greece en Aegean Blue overgenomen. Echter de resorts op Rhodos zitten niet meer in het bestand van Diamond, deze verouderde resorts zijn na de overname door Apollo Global, afgestoten door het bedrijf. Zoals tot nu nog bekend is zijn de bedrijven op Kreta, Village Heights Golf Resort en Grand Leoniki nog wel beschikbaar voor de leden. Dat wil zeggen als ze op tijd boeken. Veel leden die op de eilanden lid zijn geworden worden overgezet naar de European Collection, wel tegen bijbetaling natuurlijk. Leden die dit niet doen of willen, komen er al snel achter dat ze niet kunnen boeken. Het is opvallend hoeveel leden van Diamond Resorts International op zoek zijn naar mogelijkheden voor een Timeshare annulering of een Timeshare reclaim. Het blijft een gegeven dat er geen medewerking komt van Diamond Resorts International.

Diamond Resorts

Diamond Resorts en de Timeshare reclaim

Diamond Resorts International, gaat er nog steeds vanuit dat ze onaantastbaar zijn als Amerikaans bedrijf. Ze vergeten echter dat de mensen die in Europa, met name in Spanje, hebben gekocht en die van hun Timeshare afwillen, een tocht naar de rechtbank kunnen ondernemen. Echter veel van de leden die dit willen doen komen vaak weer in handen terecht van de cold callers. In Nederland en Belgie zijn echter de bedrijven Timeshare Stop en Immoclaim zeer actief op het gebied van de Timeshare reclaim. Met een ervaring van ruim 4 jaar, helpen zij de Tiimeshare leden, die van hun Timeshare verlost willen worden. Met de juiste manier van werken hebben zij al een aantal zaken succesvol afgerond. Daarnaast geven zij de TImeshare leden een garantie. Dit is voor de leden ook nieuw, de enige garantie die zij hebben in Timeshare, is dat zij tot 50 jaar aan het contract vast zitten en jaarlijks veel kosten hebben. Ook voor Diamond Resorts International leden is er een weg naar de rechter en uit deze ellende. Wilt u meer weten neem dan contact met ons op. Bent u benaderd door iemand die zegt u te kunnen helpen of geld terug kan krijgen in verband met uw Timeshare, vraag u dan af hoe zij aan uw gegevens zijn gekomen. Vooral Diamond Resorts International leden worden momenteel gebeld.

Ik ben op zoek naar een Timeshare reclaim!!

 

Share Tweet +1 Email
error: