Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Ferienexpert

Ferienexpert in Mogan op Grand Canaria, weer een bedrijf die erop uit is om de argeloze vakantieganger geld uit de zak te praten. Met een mooi verhaal dat ze werken voor het bureau Toeristen Informatie, laten ze de mensen geloven dat ze een prijs gewonnen hebben. Deze prijs varieert van een fles wijn tot een bootticket.  Wat de medewerkers van  Ferienexpert niet vertellen is dat ze een product verkopen in de vorm van RCI certificaten, waarmee u op een Timeshare presentatie terecht komt. Op deze presentatie zal er veel druk op u worden uitgeoefend om een Timeshare aan te kopen. het kantoor van Ferienexpert bevindt zich boven de Marina Pool Bar in Mogan. het gaat hier gewoon weer over Timeshare kopen en niet minder.

Ferienexpert oplichting

Ferienexpert leugens

Ferienexpert ontloopt de huidige Timeshare wetgeving, door de verkoop van deze certificaten en geeft de Timeshare industrie de mogelijkheid om je een Timeshare contract te verkopen. het zal u dan ook niet verbazen dat een van de aangeboden reizen gaat naar, Hollywood Mirage, het paradepaardje van Silverpoint Vacations. Het lijkt wel of dit bedrijf zijn tentakels overal heeft in deze industrie. Om het verhaal geloofwaardig te maken, nemen de medewerkers de mensen mee naar een soort Show appartement in Hotel Puerto de Mogan. Zij vertellen tussen neus en lippen door dat ze de eigenaar hiervan zijn. Ze vragen je de hemd van het lijf en checken of je een credit card bij je hebt. Dit allemaal om te zorgen dat je vandaag kunt betalen. Het is de ouderwetse Timeshare pitch, waar ze je mee proberen over te halen. De medewerker vraagt waar je momenteel verblijft, of je tevreden bent, hoeveel je betaald hebt en proberen je ondertussen te verzekeren dat je te maken hebt  met een groot bedrijf van Duitse origine. Daarnaast vertellen ze dat ze veel bestemmingen wereldwijd hebben waar je kunt verblijven. Al dit soort bestemmingen zijn Timeshare bedrijven en daar willen ze maar een ding, Timeshare verkopen.Het enige wat je moet doen is VANDAAG lid worden van Ferienexpert.

Ferienexpert klopt dit wel

Ferienexpert heeft niets met Duitsland

Het bedrijf Ferienexpert is alles behalve een Duits concern.  Dit bedrijf biedt ook een lidmaatschap aan. Met dit lidmaatschap kunt u korte verblijven boeken in andere hotels. Ferienexpert biedt dit aan voor een prijs die net even hoger ligt als wat er betaald is om op vakantie te gaan. Als je sterk genoeg bent kan je hier gewoon NEE tegen zeggen. Maar het beste is, net als bij Timeshare, blijf gewoon weg van dit bedrijf. Wees dapper en weiger om mee te gaan, als iemand je namens Ferienexpert iets aanbiedt bij het strand in Mogan. Heb je toch iets aangekocht na hun mooie verhaal, neem dan contact met ons op.

Share Tweet +1 Email
error: