Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Hollywood Mirage, blijft gedupeerden oplichten

Hollywood Mirage Tenerife, voor veel Timeshare gedupeerden uit België en Nederland een bekende naam. Sinds eind jaren 80 houdt dit Resort zich bezig met de verkoop van Timeshare. Waar het eerst deel uitmaakte van het bedrijf Resort Properties is de naam van het overkoepelend bedrijf veranderd in Silverpoint Vacations S.L. Ook al is de naam veranderd, het zijn nog steeds dezelfde mensen, die achter de schermen de regie hebben. Ook de Resorts: Beverly Hills, Beverly Hills Heights, Palm Beach en Club Paraiso maken deel uit van dit bedrijf. In de jaren 90 was dit bedrijf vooral bekend en berucht, voor de vele buy-sells die werden gedaan. Timeshare gedupeerden die een vakantie hadden geboekt in Hollywood Mirage, werden overgehaald om hun weken zogezegd te verkopen via deze organisatie. Echter moest er wel een nieuwe Timeshare aangekocht worden. U raadt het al bij Hollywood Mirage of bij een van de aangesloten andere resorts. Al snel bleek dat er geen sprake was van de verkoop van hun Timeshare weken, het jaar erop moesten deze gedupeerden gewoon weer de onderhoudskosten betalen. Bij navraag kregen deze gedupeerden steevast hetzelfde verhaal, dat de verkoop was misgelopen, maar er was een oplossing. Bij het volgend bezoek aan Hollywood Mirage, zou een medewerker het komen uitleggen.

Hollywood Mirage, de oplichting.

Hollywood Mirage

Bij terugkomst het jaar erna, bij Hollywood Mirage, werd de klant al snel bezocht door een medewerker. Deze verontschuldigde zich voor de misverstanden, van het vorig management. Daarna ging hij over op de mogelijkheden die Hollywood Mirage, kon aanbieden. Het beste zou zijn om de weken die de klant nu in het bezit had om te zetten naar een ander pakket. Er werd dan gesproken over een soort van verhuur pakket. U koopt 4 weken, wij nemen de andere terug. van de 4 weken kunt u er maar 1 of 2 gebruiken. De andere weken zouden in een speciaal verhuur programma gezet worden. Het doel van verhuur zou zijn minder onderhoudskosten betalen. Tevens kon de klant gebruik maken van het herverkoop proces. De weken zouden aangeboden worden aan bestaande- en nieuwe klanten. Het voordeel was, dat er altijd mensen op zoek waren naar extra weken. Het verhaal zat zo goed in elkaar, dat de mensen ook hierin stapten. Zoals u zult begrijpen, kwam er van al deze mooie beloften niets terecht en bleef het een kostenpost zonder einde. Deze manier van verkopen hebben ze jaren volgehouden. Tot ze besloten het Management bedrijf te veranderen naar Silverpoint Vacations  en er een schepje bovenop te doen.

Hollywood Mirage

Hollywood Mirage, oude trucs blijven gebruikt.

Na het wisselen van Management bedrijf, van Resort Properties naar Silverpoint Vacations, gaat Hollywood Mirage gewoon door met het oplichten van klanten. Sterker nog het arsenaal wordt uitgebreid, met nieuwe producten. Waar eerst nog een twee of vier weken deal werd verkocht, met de belofte van verkoop binnen 2 jaar, zijn er nu producten op de markt gezet, waarin de Timeshare leden kunnen investeren. The Suites Beverly Hills deed zijn intrede. Door het aankopen van participaties, met een zeer goed rendement, wist de klant zich gewaarborgd van een appeltje voor de dorst. Echter niets is minder waar en zijn de contracten erg ondoorzichtig. Sterker nog het bedrijf staat niet eens geregistreerd. In 2017 werd er gemeld dat het bedrijf geen Timeshare meer verkocht en werd er een wirwar van bedrijven opgericht. De bezoeker van Hollywood Mirage, maakt kennis met Excel Overseas Holdings. Ook hier wordt de klant wederom om de tuin geleidt en zal zijn geld verdwijnen. Zoals alles van de bedenkers van al deze plannen, om de klant op te lichten, zal de koper bedrogen uitkomen en vast zitten aan iets waar hij nooit meer van afkomt. Wij van Timeshare Alarm, zetten dan ook onze vraagtekens bij dit bedrijf. Wij snappen ook niet dat gedupeerden, iedere keer weer in de val stappen. Er zijn momenteel genoeg aanwijzingen te vinden op internet, over de oplichtingspraktijken van Silverpoint Vacations. Er zijn momenteel zelfs mogelijkheden om een Timeshare Reclaim te bewerkstelligen, men moet dan wel bereidt zijn om een juridische procedure op te starten. Veel uitspraken en artikelen met betrekking tot rechtszaken tegen Timesharing  en vakantieclubs zijn te vinden op het internet. Bent u slachtoffer geworden van deze oplichting bij Hollywood Mirage, neem dan contact met ons op.

Hollywood Mirage van Silverpoint naar Excel / Signalia

Bezoekers van Hollywood Mirage, worden geconfronteerd met een bedrijf , welke niet meer open is. Het Resort kan gebruik van worden gemaakt, echter de mensen die er werkten zijn verdwenen. Het bedrijf Silverpoint zou niet meer bestaan, volgens de verkopers die de klanten benaderen. De oude medewerkers zijn allemaal weg en er kan weinig of niets meer gedaan worden voor de huidige klanten. Wel vreemd dat bepaalde personen ineens weer opduiken bij Signalia. M. de Meulenaere, jarenlang een aanspreekpunt voor de klanten is weg en als een duveltje uit een doosje, komt ze ineens weer naar boven bij Signalia. Ook de kopstukken achter Resort Properties, Silverpoint en Excel Overseas zijn en blijven dezelfde. De rasverkoperm die Nederlanstalige toeristen en klanten verkocht is verdwenen naar het makelaarskantoor Lupain. Welke geleid wordt door oud Timeshare managers. Het is de heer de G. te heet geworden onder de voeten na jarenlang de mensen te hebben opgelicht. Bij Signalia wordt steevast verteld, dat ze de klant alleen maar kunnen helpen, als er iets nieuws wordt aangekocht. Ze vervallen dus gewoon weer in hun oude gewoontes. Het is toch van de gekke dat leden die al meerdere malen hun geld zijn verloren, nogmaals worden bedonderd en weer diep in de buidel moeten tasten om geholpen te worden. En wat is dat helpen dan? Het enige wat wij zien is dat de klant dieper in de ellende wordt geholpen. Ze moeten in veel gevallen participaties aankopen voor bedragen van rond de 40.000 euro, waar gaat dit in godsnaam over. De klant doet het omdat ze bang zijn alles kwijt te raken. Dit terwijl ze niet beseffen dat ze alleen maar meer gaan verliezen. De rendementen die aangeboden worden zullen of nooit worden uitbetaald, of nooit worden behaald. De reden hiervoor is heel simpel, er zijn meer kosten dan opbrengsten en de klant betaald het gelag. Hollywood Mirage, Signalia zijn en blijven oplichters. Bernt u op zoek naar hulp kijk dan eens op de website van Timeshare Stop dit bedrijf kan u terzijde staan bij het opzetten van een rechtszaak tegen Silverpoint. Zij zijn gespecialiseerd in een Timeshare Reclaim en bieden hierop ook een garantie.  Uw Timeshare Reclaim

 

Share Tweet +1 Email
error: