Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Joint Returns Legal Consultants, beloven Timeshare gedupeerden een bedrag terug

Joint Returns Legal Consultants , bent u ook door dit bedrijf benaderd? Vanuit vele kanten horen wij dat deze partij flink aan de weg timmert en een zeer vasthoudende cold caller is. Degene die namens dit bedrijf belt, stelt zich voor als Peter Sanchez en heeft naar wat wij horen een engelen geduld en accepteer geen nee. Zoals Joint Returns Legal Consultants verteld, zijn zij benaderd door het Hoger Gerechtshof, om Timeshare leden te benaderen om deze te informeren over de mogelijkheid om geld terug te krijgen. middels een Timeshare Reclaim. Echter niets is minder waar en hieronder leggen wij uit waarom u niet met Joint Returns Legal Consultants in zee moet gaan. Dit bedrijf is net als zoveel andere cold callers op zoek naar Timeshare leden, die zich met gemak laten overhalen om een afspraak te maken. Deze afspraken vinden altijd plaats op een locatie die Joint Returns Legal Consultants voorstelt en dat is niet in eigen land.

Joint Returns Legal Consultants beweren geld te hebben voor Timeshare gedupeerden.

Joint Returns Legal Consultants beweren te zijn benaderd om Timeshare lede te contacteren en te informeren, over het feit dat er geld klaar ligt voor hen, bij het Hooggerechtshof. Dit geld is een vergoeding voor hun Timeshare aankoop. Zoals zij zeggen zijn er al vergoedingen, door middel van een Timeshare Reclaim, gerealiseerd van GBP 30,000 en dit bedrag is gereserveerd voor de leden. Het Hoger Gerechtshof is er klaar voor, om al die Timeshare leden, die nog niet op de hoogte waren van deze regeling, uit te betalen. Joint Returns Legal Consultants, stuurt al deze gedupeerden, die telefonisch benaderd worden door Peter Sanchez, een bevestiging mail, met daarbij  toegevoegd een aantal officieel uitziende documenten. Deze hebben het opschrift “Agencia Tributaria” beter bekend als het Spaans belastingkantoor. Echter onderzoek wijst uit dat ook het belastingkantoor van niets weet. Sterker nog ze weten niet eens van het bestaan van Joint Returns Legal Consultants. Laat staan dat ze iets weten van een Timeshare Reclaim.

joint returns legal consultantsJoint Returns Legal Consultants, maken geld over.

Joint Returns Legal Consultants, staat te popelen om dit “gevonden” geld over te boeken naar de Timeshare leden, welke hiervoor in aanmerking komen. Echter zit er wel een addertje onder het gras. De Timeshare eigenaar, moet wel eerst een bedrag van GBP 998, aan onkosten overboeken. Dit bedrag is voor de onkosten, die gemaakt worden, denk hierbij aan Notaris kosten, administratie kosten etc. etc. Dit bedrag moet overgeboekt worden naar een persoonlijke rekening.  Als kantooradres geeft Joint Returns Legal Consultants het volgende op:  Edif. Villa Blanca 1 C, Fuengirola, Malaga Spain. Zij gebruiken telefoonnummer +34 632 844 887, hetgeen een mobiel nummer is en het email adres is “joinreturns@gmail.com” .  Waarom zou een bedrijf als dit een gmail account gebruiken?

Joint Returns Legal Consultants, weer een oplichter

Joint Returns Legal Consultants

Zoals Peter Sanchez, van Joint Returns Legal Consultants, aan de telefoon uitlegt, staat de beloofde som geld vast in de vorm van een Bankgarantie. Deze Bankgarantie zal worden vrijgegeven om de terugbetaling aan de Timeshare gedupeerden te verrichten. Om alles wat hij verteld hard te maken, ontvangen de Timeshare gedupeerden ook een brief van de BBVA Bank. Hierin verklaart de BBVA Bank dat zij verantwoordelijk zijn voor de uitbetaling van welke cheque dan ook, uitgeschreven door de ” Gobierno de España. Deze brief is ook nog eens ondertekend door Notaris Jose Miquel Perez.  Uitbetaling vind plaats als de reacties op de claims binnen 12 werkdagen zijn teruggestuurd en zijn geaccepteerd. Echter zoals al gezegd, moeten de Timeshare leden wel eerst een bedrag overboeken van GBP 998,00. Indien de Timeshare gedupeerden twijfelen of niet geïnteresseerd zijn, dan dringt Peter Sanchez aan met de boodschap, dat de claim al gereserveerd is en dat de Timeshare gedupeerde moet betalen. Op zich is dat al vreemd, waarom zou hij zo aandringen. Het gaat duidelijk weer om een cold caller die zich wil verrijken over de rug van de Timeshare kopers.

In Spanje weet niemand bij het Hoger Gerechtshof niets van toegewezen schade claims. Er zijn geen bedragen gereserveerd en er zal ook zeker een uitbetaling komen. Dit is gewoon weer een manier om beter te worden van Timeshare gedupeerden. Wij waarschuwen dan ook met klem, om niet met dit bedrijf in zee te gaan. Bent u benaderd door Joint Returns Legal Consultants of een soortgelijk bedrijf, neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar een mogelijkheid om een Timeshare reclaim op te starten klik dan op onderstaande button.

Ik wil een Timeshare Reclaim

 

Share Tweet +1 Email
error: