Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Liberty Holiday SL heet nu Travelmarket 24

Liberty Holiday SL een bedrijf dat zich richtte op toeristen op Gran Canaria en gebruik maakte van meerdere namen. Na het plotselinge stoppen van de activiteiten, is het even stil geweest , maar de man achter deze misleiding, Kim G., heeft Travelmarket 24 geopend. Zoals wij hoorden  van slachtoffers noemden ze zich ook Liberty Holiday 2017 of Liberty Holiday Reisen, en nu dan Travelmarket 24, en hebben het vooral gemunt op Duitse slachtoffers. Maar als het zo uitkomt zijn ook Nederlanders aan de beurt om getild te worden. Het bedrijf werkt op dezelfde manier als Enduria Travel, een bedrijf ook gevestigd op Gran Canaria en werkzaam vanuit Atlantic Beach Club. Liberty Holiday SL kreeg haar klanten middels het gebruik van kraskaarten, op dezelfde manier worden toeristen nu in de val van Travelmarket 24 gelokt.  Door middel van kraskaarten en vrijkaarten voor diverse attracties, worden de toeristen gelokt, om een presentatie bij te wonen. De verkooppresentatie is bijna gelijk aan de presentatie van Enduria Travel en liet de klant geloven, door het laten zien van geweldige reisbestemmingen, dat men met Liberty Holiday SL naar vrijwel iedere bestemming wereldwijd kon reizen. Het bedrijf dat nog niet zo lang heeft bestaan en inmiddels gestopt is, liep als een goed geoliede machine en wist de goed gelovige toerist op een listige wijze in te pakken. Het is ook niet zo gek dat dit bedrijf het zo goed deed in de schimmige Timeshare wereld. De verkopers bij  dit bedrijf waren over het algemeen ex-verkopers van Enduria Travel en Anfi Beach Club. Vooral dit laatste bedrijf is al diverse keren veroordeeld door de Spaanse rechtbank, vanwege de vele onwettige contracten die hier destijds zijn afgesloten en ook daar had de heer Kim G. een hand in. Anfi is ervoor veroordeeld, dit vanwege het feit dat vele gedupeerden een Timeshare reclaim hebben aangespannen en heeft al diverse malen het aankoopbedrag terug moeten betalen. Wat niet veel mensen weten is dat er nu ook de mogelijkheid bestaat voor een Reclaim met garantie.  De enige garantie bij Liberty Holiday SL was, dat je je geld kwijt raakte.

Liberty Holiday SL oplichting

Liberty Holiday SL – wat de slachtoffers ervan zeggen

Dagelijks worden wij nog steeds benaderd door slachtoffers van Liberty Holiday SL, zij benaderen ons om hun ervaringen te delen, dit zodat dit bedrijf niet nog meer slachtoffers kon maken, echter met de start van Travelmarket 24 is er een nieuwe bedreiging bij voor de toerist. De slachtoffers die ons benaderen schrijven allemaal hetzelfde. Ze werden aangesproken op straat en wonnen een hoofdprijs, waarna ze met een taxi naar Arguineguin werden gebracht, zogenaamd naar het reisbureau van Liberty Holiday SL eenmaal hier aangekomen werden ze door een medewerker van dit bedrijf begroet en kregen ze een rondleiding in een aantal appartementen, in een 4 sterren resort niet ver van het reisbureau. Deze appartementen stonden voor de kwaliteit, welke zogezegd wereldwijd werd aangeboden. De presentatie werd vervolgd met een verhaal waarbij de PC veelvuldig werd gebruikt. Zo werd er verteld dat men duizenden resorts wereldwijd kon boeken en dat men kon genieten van de meest fantastische vakanties. Daarnaast kon men gebruik maken van speciale bonussen of promotie codes, echter deze waren alleen voor klanten van Liberty Holiday SL, om zeer goedkope vakanties te boeken. Door gebruik te maken van het professionele Amadeus Software, konden deze boekingen eenvoudig worden gedaan. Volgens de verkoper was dit tevens de software, die ieder reisbureau gebruikte en toont het aan, dat vakanties goedkoper konden. De huidige vakantie zou minstens 20 tot 30% goedkoper zijn geweest, dan bij het reisbureau werd berekend. Liberty Holiday SL verviel hiermee weer in het oude Timeshare verhaal. Slechte gewoontes zijn nu eenmaal moeilijk af te leren. Dat is nu ook weer het verhaal bij Travelmarket 24 en was het verhaal bij Liberty Holidays SL.

Liberty Holiday SL

Liberty Holiday SL – De gevolgen voor de slachtoffers

Na afloop van de verkooppresentatie van Liberty Holiday SL, werd er een contract afgesloten. Dit contract word afgesloten voor een bedrag van rond de € 4.000,- De toegang tot de website zou ongeveer 5 tot 7 dagen later gerealiseerd zijn, dit volgens het verhaal van de verkoper van dit bedrijf. Dit bedrijf was trouwens in handen van een ex- sales manager van de Anfi Timeshare Group de heer Kim G.. wat echter al de slachtoffers vertellen, is dat men de toegangscode pas  kreeg na 15 dagen. Na 15 dagen was ook de cooling -off periode voorbij en was annuleren niet meer mogelijk. Maar er was meer aan de hand. Alle beloftes die gedaan zijn door de verkoper waren vals. De promotiecode die men heeft gekregen, werkte niet. Van al die duizenden wereldwijde resorts, die men kon boeken, zoals de verkoper vertelde, bleven er slechts een paar Timeshare resorts van over. Voor commentaar was Liberty Holiday SL niet bereikbaar. Alle slachtoffers zijn achter gebleven met een kater. Bent u in aanraking geweest met de misselijk makende verkoop-praktijken van Liberty Holiday SL op Gran Canaria of met Travelmarket 24. Neem dan snel contact met ons op. Samen kunnen we ervoor zorgen dat er niet nog meer slachtoffers gemaakt worden door de mensen die bij Liberty Holiday SL zaten en nu bezig zijn met Travelmarket 24 . Klik HIER voor een uitzending op Kabel eins over dit bedrijf.

Share Tweet +1 Email
error: