Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Macland Surveyors en Travel Solutions

Macland Surveyors, nieuwe naam oude oplichter. Dit wederom niet bestaande bedrijf is al vaker actief geweest onder de namen Peninsula Legal Agents, Property Marketing Strategy , Midland Legal Services en nu in 2019 onder de naam Travel Solutions. Iedere keer wanneer het deze oplichters te warm onder de voeten wordt, zetten ze een nieuwe vorm van Timeshare oplichting op. Het is echter altijd een kopie van een van de vorige activiteiten. Ze zoeken contact met Timeshare eigenaren dievia aangekochte lijsten worden benaderd. Het gaat vaak om cold callers maar tegenwoordig ook om het sturen van een ongevraagde mail. Ook nu is de naam van het zogenaamde bedrijf weer afgeleid van een bestaand bedrijf, welke na controle niets af weet van de activiteiten van de bedrieger en degene die contact opneemt met Timeshare leden, Robert de Wolf,is daar ook niet bekend. Macland Surveyors gaan door met het oplichten van Timeshare bezitters.

Macland Surveyors

Macland Surveyors de werkwijze.

Macland Surveyors werken op identieke wijze als de andere oplichters. Allen bellen zij niet direct, maar zij sturen ongevraagd een mail met daar in een voorstel. Macland Surveyors, beweren dat ze een internationaal Marketing / Onderzoeks bedrijf zijn. Ze zijn benaderd door een Internationale investeringsgroep uit Azië. Met name de Chinese markt is geïnteresseerd in investeringen in vastgoed en daar komt het, vooral ligt de interesse naar  vakantiereizen naar Europa. Echter de vraag is groter dan het aanbod, dus Macland Surveyors is namens deze investeerders, op zoek naar Timeshare eigenaren. Vooral eigenaren die niet meer tevreden zijn met hun Timeshare eigendom. Zij willen dan ook vrijblijvend een voorstel uitbrengen voor overname. Ook hier is de oplichting weer duidelijk aanwezig. Als een investeringsbedrijf wil investeren dan kopen ze een Resort en starten hun Timeshare zelf. Willen Aziatische investeerders een aantal weken Timeshare kopen, dan doen ze dat bij de bron en bieden geen belachelijke sommen geld aan via een niet bestaand bedrijf als Macland Surveyors.

Macland Surveyors

Macland Surveyors en andere oplichters

Macland Surveyors is niet anders dan de overige niet bestaande bedrijven waar we al over schreven. Sim Legal Services, A Spanish Life en andere oplichters doen precies hetzelfde. Het is alleen zuur voor de Timeshare eigenaren die op zoek zijn naar mogelijkheden om verlost te raken van de Timeshare ellende. Echter door iedere keer weer met dit soort bedrijven in zee te gaan, komen ze er niet uit maar juist dieper in de ellende. Het verhaal van de desbetreffende oplichters is dan wel anders maar de strekking hetzelfde. Het gaat om geld, heel veel geld. Oplichters als Macland Surveyors, Sim Legal Services, JB Legal en noem ze maar op, verdienen tonnen per jaar aan deze vorm van oplichting. In plaats van op zoek te gaan naar een gedegen partner die kan helpen met een Timeshare ontbinding of een Timeshare reclaim, laat de Timeshare eigenaar zich steeds weer lokken door het verhaal dat er geld te verdienen is. En hoe meer er met geld wordt rond gestrooid hoe kwetsbaarder de Timeshare eigenaar is. Wordt u gebeld of ontvangt u een mail van Robert de Wolf, over de verkoop van uw Timeshare,  weet dan dat dit van een oplichter afkomstig is. Macland Surveyors en consorten maken hier misbruik van het feit dat u van uw TImeshare af wil en vullen hun zakken.

Reactie van een bijna gedupeerde van Macland Surveyor en Travel Solutions

Gelukkig was deze bijna gedupeerde zo slim om niet in te stappen en heeft eieren voor zijn geld gekozen. Heeft u iets soortgelijks meegemaakt neem dan contact met ons op en wij plaatsen ook uw bericht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: