Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

MGM Muthu

MGM Muthu het Timeshare bedrijf uit Portugal. Van veel kanten krijgen wij constant slechte berichten over dit Timeshare bedrijf. MGM Muthu heeft een lange weg achter de rug en daarin komt het woord Timeshare oplichting vaker naar boven dan we denken. Veel leden zijn bij MGM Muthu terecht gekomen na eerst een lidmaatschap te hebben gekocht bij Petchey Leisure. Daarnaast heeft Petchey Leisure veel bedrijven overgenomen, die nu onder de vlag van MGM worden uitgebaat. De berichten die wij binnen krijgen variëren van klachten over de verkoopdruk die door MGM wordt opgelegd tot aan de veel te hoge onderhoudskosten, die jaarlijks worden geheven. Veel leden van dit Resort zoeken een uitweg, maar worden aan alle kanten tegengehouden door MGM Muthu.

MGM Muthu is oplichting

MGM Muthu en de onwil

MGM Muthu is vooral onwillig tegen de Timeshare eigenaren vanwege de hoge onderhoudskosten. Eenmaal weg dan zal deze voormalige eigenaar nooit meer onderhoudskosten hoeven te betalen. Aangezien de onderhoudskosten bij MGM onwaarschijnlijk hoog zijn, vooral als je ziet wat de leden ervoor terug krijgen, zijn de leden een melkkoe die jaarlijks veel geld kwijt zijn. Op het moment dat de leden beginnen te klagen en vragen om uit te kunnen stappen, worden ze uitgenodigd naar Tenerife , Royal Park Albatros, of naar een van de resorts in Portugal, Club Praia da Oura. Daar aangekomen wordt ze het 5 jaren plan uitgelegd. De rode lijn in de uitleg door de verkopers bij MGM Muthu, is dat de leden denken dat ze er na 5 jaar vanaf zijn. Echter niets is minder waar. Wat wel waar is, is dat ze de komende 5 jaar veel meer onderhoudskosten gaan betalen. Dit bedrijf wil de leden gewoonweg niet laten gaan. Veel van de contracten van MGM Muthu zijn onwettig, er wordt in veel gevallen nog gesproken over de eeuwigheidsclausule, het lidmaatschap loopt oneindig door. Aangezien er in de wetgeving duidelijk vermeld wordt hoelang de tijdsduur in jaren voor een Timeshare  lidmaatschap mag lopen, heeft MGM Muthu daar maling aan.

MGM Muthu stopzetten

MGM Muthu scam

Leden die het lidmaatschap bij MGM Muthu willen stopzetten, krijgen ten alle tijde een verkoop verhaal voorgeschoteld. Hierdoor raken ze vaak de weg kwijt en zijn ervan overtuigd dat ze niet van hun Timeshare contract af kunnen komen. Zeer zeker in de komende maanden zullen alle leden van MGM, overwegen om op zoek te gaan naar een Timeshare ontbinding of reclaim, immers de jaarlijkse rekening valt weer in de bus. Deze rekening zal er ook dit jaar niet om liegen. Voor veel leden is dit dan ook een last die ze er vaak niet bij kunnen hebben. Dit geeft ook weer veel oplichters de kans om deze leden te benaderen. Vaak met een verhaal over verkopen aan een investeringsmaatschappij uit Azië of een  verhaal dat het ze lukt om een Timeshare reclaim op te zetten, lukt het deze bedrijven om de mensen geld uit de zak te praten. Om een Timeshare bij MGM Muthu te laten ontbinden kunt u het beste terecht bij de bedrijven die al hebben bewezen dat ze hiertoe in staat zijn. Timeshare stop is een van die bedrijven. Als het Timeshare Stop niet lukt om een MGM contract te ontbinden dan lukt het niemand. De afgelopen jaren hebben ze laten zien waar ze toe in staat zijn en geven de leden een garantie op de werkzaamheden. Neem vrijlijvend contact met ze op en laat uw MGM Muthu contract annuleren.

Share Tweet +1 Email
error: