Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Onderhoudskosten

De onderhoudskosten een jaarlijks terugkerend dilemma voor veel Timeshare bezitters,. Voor de Resorts is de onderhoudskosten nota de reden van hun bestaan. De vakanties zijn nog niet eens goed ten einde of de Timeshare leden worden alweer herinnert aan het feit dat ze ooit een slechte keuze hebben gemaakt. Dit houd in dat veel mensen weer tegen deze kosten aanhikken en vaak niet weten hoe dit te betalen of het eigenlijk niet meer willen betalen. Een van de belangrijkste redenen waarom de mensen het niet willen betalen is dat ze veel te weinig gebruik kunnen maken van hun Timeshare, en eigenlijk op zoek zijn naar de mogelijkheid voor het Timeshare annuleren of een Timeshare reclaim. Buiten het feit dat ze de jaarlijkse onderhoudskosten moeten betalen komen er ook nog andere kosten om de hoek kijken. Ruilkosten, lidmaatschap RCI of II, tickets, etc. etc.. Niets dan kosten die een Timeshare vakantie niet alleen duur maken maar die er ook voor zorgen dat veel mensen in de financièle ellende terecht komen of zijn gekomen. Al deze kosten bij elkaar maken een concept, dat zogenaamd goedkoper zou moeten zijn en je alle droom vakanties laat beleven die je maar wilt, nog duurder dan wanneer je boekt via de boeking sites op het internet. Zelfs de reisbureaus zijn vaak goedkoper dan een Timeshare lidmaatschap. Het zal u dan ook niet verbazen dat je zelfs in je eigen resort, via de bekende boeking sites, een boeking kan maken. Een boeking die vele malen goedkoper is dan de jaarlijkse onderhoudskosten die ieder jaar door de leden betaald moeten worden. Niemand heeft een duidelijk beeld van wat deze onderhoudskosten nu inhoudt en wat ze ervoor terug krijgen. Wat wel duidelijk is, is dat deze onderhoudskosten te hoog zijn.

Wie bepaald de onderhoudskosten

timeshare onderhoudskosten

De onderhoudskosten worden volgens de resorts bepaald tijdens de algemene jaarvergadering. Deze vergadering wordt jaarlijks aangekondigd en er zijn maar weinig Timeshare leden die hiervan gebruik maken. De meeste Timeshare leden vinden het wel goed zo. Wat ze wel vergeten is dat het Management van het Resort op deze manier alles kan doen wat zij zelf goed achten. De jaarlijkse onderhoudskosten worden gewoon verhoogd met een bedrag dat zij willen. Immers het is een melkkoe waardoor ze jaarlijks steeds meer kunnen vragen aan de leden. Is dit correct? Nee, maar er is weinig aan te doen zolang iedereen de vergadering aan zich voorbij laat gaan. Is het netjes? Nee zeker niet, de leden hebben al veel moeten betalen om in dit waardeloze product te stappen en moeten jaarlijks weer opnieuw bloeden en hebben geen mogelijkheid om uit te stappen. Als je dit zo bekijkt lijkt het wel alsof het lidmaatschap vrijwillig is. Niets is minder waar, want de leden hebben vaak geen mogelijkheid om te stoppen met hun Timeshare lidmaatschap en weten niet waar ze hulp kunnen krijgen. Dit omdat de resorts niet meewerken aan een Timeshare annulatie of een Timeshare reclaim. Wat dit laatste betreft zijn er gelukkig een aantal bedrijven, in Nederland en Belgie, die de juiste weg weten. Deze bedrijven bieden ook als enige een garantie op een Timeshare ontbinding of een Timeshare Reclaim.

Timeshare onderhoudskosten en de hulpvaardige bedrijven

Voor alle Timeshare onderhoudskosten zijn er buiten de Timeshare resorts die het op uw geld hebben gemunt zijn er nog tal van hulpvaardige bedrijven die u met raad en daad terzijde willen staan. De eerste Timeshare ellende begint met Timeshare advies gegeven door dit soort bedrijven. Dit zijn met name niet bestaande bedrijven en/of Stichtingen, die u vertellen dat u moet stoppen met betalen, want dat is de beste oplossing voor u, echter hebben deze bedrijven of Stichtingen vaak een dubbele agenda. Ze vertellen u sowieso niet dat stoppen met betalen u een boel ellende kan brengen. Dan hebben we nog de wederverkoop bedrijven die u ongevraagd opbellen, cold callers,  met de mededeling dat ze een koper voor u hebben of dat ze uw Timeshare te koop willen zetten op hun website, ook deze bedrijven werken vaak samen met de Timeshare industrie en u bent degene die blijft betalen aan de jaarlijkse onderhoudskosten en daar bovenop een fee voor het verkopen van uw Timeshare lidmaatschap. Bespaar u de moeite want dit gebeurt nooit. Vraag u gewoon eens af hoe deze bedrijven aan uw gegevens komen? Uw Timeshare resort verkoopt uw gegevens en dat van de andere leden. Daarnaast zijn er niet bestaande bedrijven actief die u vertellen dat u nog belasting moet betalen en dan niet te vergeten de zogenaamde incasso bedrijven die er een slaatje uit proberen te slaan maar de enige die er slechter van wordt bent uzelf. De Timeshare trein dondert door en u betaald het gelag in de vorm van onderhoudskosten.   Uw Timeshare Reclaim

Onderhoudskosten. Waarom gaat deze timeshare misleiding door

 • Net als u vragen wij van TimeshareAlarm ons ook af waarom deze zaken gewoon doorgaan, waarom een gedegen Timeshare advies niet wordt gegeven en waarom er geen einde aan het betalen van de onderhoudskosten word gemaakt. De enige reden die wij kunnen bedenken is geld en corruptie.
 • Zolang de regeringen in de diverse landen de verkoop van timesharing en vakantieclubs toestaan en ondersteunen, zal er niets veranderen.
 • Zolang de toerist nog steeds uit is op een gratis cadeau en de Timeshare industrie blijft bezoeken, zal er niets veranderen.
 • Zolang de leden nog steeds geloven dat als ze iets duurder aanschaffen dan ze al hebben, dat het dan makkelijker verkocht word, zal er niets veranderen.
 • Zolang de leden nog steeds in zee gaan met dubieuze bedrijven, zal er niets veranderen. Zolang de R.D.O., het overkoepelend orgaan van de Timeshare industrie, de leden ( de resorts) blijft steunen, lees aanmoedigen, zal er niets veranderen.
 • Zolang bepaalde bedrijven en stichtingen de uitingen van de R.D.O. blijven ondersteunen, zal er niets veranderen.

Denk eerst na als:

 • U gebeld word door een wildvreemde die uw Timeshare wil verkopen, kopen of u aanbiedt om een reclaim op te starten
 • U een brief krijgt van het incassobureau
 • U een aanbieding krijgt die te mooi is om waar te zijn
 • U gevraagd word om een donatie
 • Als u gevraagd word om uw Timeshare te upgraden of zelfs te downgraden
 • Een bedrijf uit het buitenland u belt voor een Timeshare Reclaim of een Timeshare annulering

Dit is allemaal te omschrijven als Timeshare misleiding en oplichting.

timeshare onderhoudskosten

Ga nooit af op bedrijven dat u plotseling bellen, zoek zelf op internet naar bedrijven die u wel kunnen helpen. Gebruik uw gezond verstand, ga zelf op zoek naar de juiste partner om uw Timeshare ontbinden te begeleiden. U kunt altijd informatie inwinnen bij de volgende bedrijven voor een gedegen Timeshare advies. Met hun hulp kunt u stoppen met de jaarlijkse onderhoudskostenen wilt u uw timeshare echt beëindigen met garantie kijk dan voor Nederland bij Timeshare Stop  en voor België bij Stop Timeshare. Heeft u vragen en wilt u contact met ons klik dan op de link en vul het formulier in.

Vergeet niet dat de goede bedrijven u niet bellen!! Coldcallers doen dat wel. En dat doen ze met een reden.
Ik wil mijn geld terug !!
Share Tweet +1 Email
error: