Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Property Marketing Strategy

Een nieuwe naam, Property Marketing Strategy,  maar een oude bekende. De bedenkers van onder andere:  Peninsula Legal Agents en Midland Legal Services zitten ook achter Property Marketing Strategy. Weer wordt er een naam van een bestaand bedrijf misbruikt. En wederom zijn de Timeshare bezitters het target. De werkwijze is iedere keer een kopie van door andere oplichters gebruikte trucs. Door middel van aangekochte ledenlijsten, belt Property Marketing Strategy, ongevraagd Timeshare bezitters met een mooi verhaal. Ook hier worden de Timeshare bezitters de verkeerde weg op gestuurd, ze hebben wederom alle gegevens van degene die ze bellen, zodat het voor de Timeshare eigenaar die gebeld wordt, weer lijkt alsof het een betrouwbaar bedrijf is. Maar weer is het niets meer of minder dan Timeshare oplichting en misleiding. De laatste tijd wordt de markt overspoeld door dit soort niet bestaande bedrijven, zie onze laatste berichten over Sim Legal Services en JB Legal. Met gratis en anoniem verkregen email adressen en het gebruik van Mobiele nummers, zijn ze wederom niet te achterhalen en zijn ze van de aardbodem verdwenen, zodra ze weer een aantal mensen hebben opgelicht en het geld hebben ontvangen. Property Marketing Strategy doet het niet anders als de andere oplichters.

Property Marketing Strategy

Property Marketing Strategy zet Timeshare eigenaren op het verkeerde been

Property Marketing Strategy, verteld de Timeshare bezitters dat ze een koper hebben voor de Timeshare die ze in bezit hebben. Meestal gaat het over bedrijven die op zoek zijn naar investeringen of anders. Tijdens het gesprek komt er naar voren dat er geen betaling is verschuldigd, behalve dat er een legalisatie moet worden betaald. Dit gaat vaak over kleine bedragen, dus de Timeshare eigenaar ziet er ook geen kwaad in om dit bedrag over te boeken. Echter is er eenmaal betaald dan begint het spel voor Property Marketing Strategy. Het verhaal dat ze meestal vertellen, gaat meestal over het omzetten van een lidmaatschap in een eigendom. Dit zou nodig zijn om het te kunnen verkopen. Om dit te kunnen realiseren moet de Timeshare worden omgezet middels een legalisatie. Is dit gebeurt dan kan de verkoop plaatsvinden. Echter dan begint het spel van de oplichters pas. Property Marketing Strategy, zal nog vaker bellen of mailen en steeds vaker vragen om geld. Dit gaat door tot de Timeshare bezitter er genoeg van heeft, wakker wordt en weigert om nog een cent over te boeken. Feit blijft dat er op dat moment al veel geld is weggestroomd naar Property Marketing Strategy, geld waar niets voor terug komt. De Timeshare eigenaar blijft met zijn Timeshare zitten en Property Marketing Strategy is verdwenen.

Property Marketing Strategy

Property Marketing Strategy of een andere uitweg.

Door de komst van niet bestaande bedrijven als Property Marketing Strategy, is de weg naar een Timeshare ontbinding of een Timeshare reclaim, vaak niet meer geloofwaardig voor de opgelichte Timeshare eigenaren. Echter er bestaan mogelijkheden om uw Timeshare stop te zetten en geld terug te krijgen van het Resort waar u lid geworden bent. De Timeshare bezitters kunnen een aantal dingen doen, ze kunnen zich iedere keer laten oplichten door dit soort niet bestaande bedrijven of op zoek gaan naar een serieuze partner. Een bedrijf dat wel bestaat en ze daadwerkelijk helpt om eindelijk van deze ellende af te komen of om geld terug te krijgen. Het in zee gaan met oplichters die ongevraagd bellen of mailen is niet de juiste weg. Het klinkt heel aantrekkelijk wat ze vertellen, maar het is en blijft een broodje aap verhaal. Wij hebben al vaker geschreven dat er een aantal bedrijven zijn die hulp aanbieden en een garantie geven. Indien de Timeshare bezitter bereidt is om een telefoongesprek met de oplichters van Property Marketing Strategy te voeren en daar serieus op in te gaan, dan moet dezelfde Timeshare bezitters eens gaan praten met de mensen van Timeshare Stop of Immoclaim. Deze leggen de klant duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn en wat ze wel of niet kunnen doen om de klant te helpen. Gaat de klant met ze in zee, dan is er ook een keiharde garantie. Property Marketing Strategy geeft niets.

Uw Timeshare Reclaim

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: