Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

RCI opzeggen

RCI opzeggen, veel Timeshare eigenaren denken dat RCI opzeggen, genoeg  is om van hun Timeshare af te zijn. Echter niets is minder waar. Onder de Timeshare leden bestaat nog steeds het idee, dat RCI het bedrijf is waar ze een contract mee hebben afgesloten. In veel gevallen klopt dit wel, echter is het altijd een extra contract of een mogelijkheid om de ruilbank te gebruiken. De RCI timeshare ervaringen lopen dan ook behoorlijk uiteen.Door de slimme praatjes van de verkopers op de resorts, kopen veel leden extra punten bij. Deze punten dienen, zoals het verteld wordt door de verkopers, om nog flexibeler te zijn, meer vakanties te kunnen hebben en betere beschikbaarheid te genereren. Dat het vaak niets meer of minder is dan een doekje voor het bloeden is niet bekend. De verkopers gebruiken RCI puur en alleen om de argeloze Timeshare bezitter meer en meer te kunnen verkopen. Echter uw RCI opzeggen heeft niets te maken met het opzeggen van de Timeshare lidmaatschap.

RCI opzeggen

RCI opzeggen, wat moet er dan eigenlijk worden opgezegd

RCI opzeggen, voor veel Timeshare leden is het onduidelijk wat er nu precies moet worden opgezegd. Is het het gebruik van de ruilbank, zijn het de punten die onderweg zijn bijgekocht of is het het lidmaatschap bij het resort. Laat het duidelijk zijn dat RCI opzeggen, alleen te maken heeft met aangekochte RCI punten. Deze punten worden vaak verkocht door bedrijven als Crown Resorts (diversified) in Mijas / Cala Honda, Club Marina op Tenerife en natuurlijk door de diverse bij Diamond Resorts International aangesloten bedrijven. Timeshare leden denken vaak dat ze met de aankoop van deze RCI punten, niets meer te maken hebben met de eerder gedane aankoop op het resort. Echter niets is minder waar. Het is in veel gevallen een en / en zaak. Het blijkt dat de Timeshare eigenaren dan nog steeds hun weken hebben en daarnaast RCI punten. Deze RCI punten kunnen worden opgezegd, echter hanteert RCI een opzegtermijn an 12 maanden. De kosten voor het beheer van deze punten moeten gedurende deze periode wel betaald worden. RCI opzeggen is dus een mogelijkheid. Hiermee worden dan alleen de RCI punten opgezegd. Het lidmaatschap voor de ruilbank kan ieder moment worden opgezegd. Om de opzegging goed te laten verlopen, moet je wel de juiste formulieren invullen. Wil je alle Timeshare contracten ontbinden en de punten bij RCI opzeggen, is ons advies; zoek hulp.

RCI opzeggen en de rest dan?

Mt alleen het RCI opzeggen, is de Timeshare eigenaar er nog niet. Ook het TImeshare lidmaatschap bij het resort waar is aangekocht moet worden opgezegd. Met andere woorden u met ook uw Timeshare overeenkomst annuleren. Daar is het nou net waar voor de Timeshare eigenaren de problemen beginnen. De gemiddelde Timeshare eigenaar, weet vaak niet waar hij of zij moet zijn om een Timeshare contract te ontbinden. Veel van deze vallen ten prooi aan cold callers en niet bestaande bedrijven als Sim Legal Services, JB Legal, TRC en al die andere oplichters. Al deze niet bestaande bedrijven, bieden hulp aan en beloven de Timeshare eigenaar een uitweg en geld terug. Dat dit gelogen is, dat weten we nu wel. Echter er stinken nog dagelijks Timeshare eigenaren in de mooie praatjes en verliezen veel geld. Wilt u een gedegen advies kijk dan op internet bij TimeshareStop of Immoclaim, beide bedrijven helpen u met het RCI ontbinden, uw Timeshare contract opzeggen en bij een eventuele Timeshare reclaim. U kunt ook altijd contact met ons opnemen.

 

Uw Timeshare Reclaim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: