Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Recht voor zijn Raap Juristen

Recht voor zijn Raap juristen, het 1-mans bedrijf uit Nederland. Dit bedrijf, zo is te lezen op deze website, waar in 2016 al gewaarschuwd wordt voor dit bedrijf,  benadert Timershare leden met het verhaal dat ze een Timeshare reclaim kunnen opstarten of kan helpen met een Timeshare annulatie. De persoon achter dit bedrijf is naar wij hebben vernomen, de heer G. Heygele, deze kennen we vanuit zijn periode als Salesmanager bij DRI, waar hij vele mensen heeft benadeeld door de verkoop van Timeshare. De heer A. Snijders, een ex-advocaat is de man achter Recht voor zijn Raap Juristen. Op de website staat dat Recht voor zijn raap juristen een module hebben ontwikkeld in samenwerking met de Katholieke Universiteit Tilburg, echter na de Universiteit te hebben benaderd, is er niets bekend van een module of van een samenwerking met Recht voor zijn raap Juristen. Wij vragen ons dan ook af wat de bedoelingen zijn van de mensen achter dit bedrijfje. Waarom iets op je website zetten, wat niet waar is. Wat is er dan wel waar van alle verhalen op de website van Recht voor zijn Raap Juristen, die betrekking hebben op het helpen van Timeshare bezitters?

Recht voor zijn Raap juristen

Recht voor zijn Raap Juristen de werkwijze

Recht voor zijn Raap Juristen, werft op dit moment (11 augustus 2018) haar klanten via haar website waarop gedateerde en onjuiste informatie vermeld staat. Er wordt verteld dat zij, in samenwerking met de Universiteit, de Timeshare leden kunnen helpen met het ontbinden of het opzetten van een Timeshare reclaim. Waar de gesprekken in ieder geval niet van uitblinken, is transparantie. Er wordt van alles geroepen, maar inhoudelijk slaat het vaak op niets wat Recht voor zijn Raap Juristen verteld. Op de vraag wat het kost, is het antwoord steevast, wij zijn goedkoper dan anderen. Welke anderen en wat zijn, dan de kosten die Recht voor zijn Raap Juristen in rekening brengt. Allemaal vragen waar geen antwoord op komt. Wat wel duidelijk is dat ook Recht voor zijn Raap Juristen niet doet wat het zegt. De eerste indruk is in ieder geval slecht.

recht voor zijn raap juristen

Recht voor zijn Raap Juristen, bent u benaderd?

Bent u benaderd door Recht voor zijn Raap Juristen? Neem dan contact met ons op en vertel uw verhaal. Wij zijn benieuwd of alle verhalen die we tot nu toe hebben binnen gekregen kloppen. Ga in ieder geval niet in zee met bedrijven, stichtingen of mensen waar u een slecht gevoel bij heeft. Laat u goed voorlichten en zorg dat u uw geld niet kwijt raakt. Een Timeshare ontbinding of een Timeshare reclaim doe je niet zo maar even tussendoor en partners als Recht voor zijn Raap Juristen die de waarheid al geweld aan doen op hun website, is niet veel goeds van te verwachten.

Share Tweet +1 Email
error: