Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Recht voor zijn Raap Juristen

(onderstaand artikel heeft enkel betrekking op de vermeende Timeshare dienstverlening zoals deze wordt geventileerd op de website van genoemd bedrijf en heeft op geen enkele wijze betrekking op eventuele andere services van hen)

Recht voor zijn Raap juristen uit Nederland. De eerste kennismaking met dit bedrijf  komt via een artikel op deze website, waarin in 2016 gemeld wordt dat zij zich schuldig zou maken aan cold call activiteiten. Wij hebben dit niet kunnen verifiëren. Navraag hierover bij de medewerkers van o.a. het bedrijf  Timesharestop, heeft ook geen bijkomende informatie opgeleverd. Wel weten wij dat De heer A.S. een van  de mensen achter Recht voor zijn Raap Juristen is. Met betrekking tot de Timeshare afdeling van dit bedrijf  hebben wij ook de naam Gilbert H. vernomen, een ex sales manager bij diverse Timeshare ondernemingen. Op de website staat dat Recht voor zijn raap juristen een module zou hebben ontwikkeld in samenwerking met juristen van de Katholieke Universiteit Tilburg, er heeft echter nooit onder een universiteit bestaan onder die naam. Wij hebben echter wel de Universiteit in Tilburg laten benaderen. Volgens de medewerkster van deze universiteit,  is er niets bekend van een module of van een samenwerking met hen. Zij gaat dit echter intern navragen. Hierbij moeten we overigens wel de kanttekening maken dat “niet bekend” niet wil zeggen “niet bestaand”, echter het roept wel veel vragen op.

Recht voor zijn Raap juristen

De werkwijze

Recht voor zijn Raap Juristen, maakt gebruik van haar website, waarop gedateerde informatie vermeld staat. Er wordt verteld dat zij, in samenwerking met juristen van de Universiteit, de Timeshare leden kunnen helpen met het ontbinden van hun Timeshare contracten. Klanten die om hulp vroegen met betrekking tot hun Timeshare problematiek, kregen op hun vragen onduidelijke antwoorden. Met name op de vraag wat de eventuele kosten zouden zijn, kregen ze naar eigen zeggen, het antwoord dat zij goedkoper zouden zijn dan andere bedrijven, waarbij zij, zo vertelden de klanten, iedere keer de naam van het bedrijf Timesharestop aanhaalden.

recht voor zijn raap juristen

Recht voor zijn Raap Juristen, bent u benaderd?

Bent u benaderd door Recht voor zijn Raap Juristen? Neem dan contact met ons op en vertel uw verhaal. Op deze wijze kunnen wij verifiëren of  het hier geïsoleerde gevallen betreft of dat er hier sprake is van structurele handelswijzen. Misschien bent u juist wel geholpen door hen. Ook dat horen we graag aangezien wij het juist toejuichen wanneer er meer hulp komt voor de timeshare eigenaren.

 

Ga in ieder geval nooit in zee met bedrijven, stichtingen of mensen die U benaderd hebben, zonder dat u hierom hebt verzocht!. Laat u altijd goed voorlichten voordat u een beslissing neemt om wel of niet met een bedrijf in zee te gaan. Een Timeshare ontbinding of een Timeshare reclaim doe je niet zo maar even tussendoor. Toets de website van het bedrijf op onwaarheden. Onthoud goed: Eens een leugenaar……

Share Tweet +1 Email
error: