Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Sim Administration de coldcaller

Sim Administration, de cold caller die fungeert als klantenwerver voor een bedrijfje op Gran Canaria. Het lijkt er nu dus op dat het bedrijfje op Gran Canaria bij gebrek aan klanten nu dus ook haar toevlucht genomen tot cold calling. Hierbij wordt er dus ongevraagd gebeld naar Timeshare leden. Vooral leden van Diamond Resorts International ( DRI ) en het voormalige Silver, worden benaderd door Sim Administration. De gegevens van deze timeshare eigenaren staan op lijsten, die degene achter Sim Administration – dit is Martijn Jeroen Brussel – heeft gekocht. Dat een bedrijfje gebruik maakt van dubieuze figuren zoals Jeroen Brusselm zegt natuurlijk genoeg over de werkwijze van dit bedrijf zelf.

sim administration

Iedereen weet inmiddels waar het zaken doen met cold callers toe leidt. Enige tijd geleden is Took nog de samenwerking aangegaan met JB Legal en Sim Legal Services. Deze niet bestaande bedrijven van de heer Jeroen Brussel, zijn al meerdere keren op een verkeerde manier in het nieuws geweest. Tevens is het bekend dat er een aantal aangiftes bij justitie, zowel in Nederland als in België zijn gedaan, tegen Jeroen Martijn Brussel. Timeshare Reclaim & Consulting staat onder leiding van iemand die, voorheen werkzaam is geweest als Timeshare manager op Gran Canaria. Hij is er mede voor verantwoordelijk geweest dat vele personen financieel enorm zwaar zijn gedupeerd!  Door de samenwerking met Jeroen Brussel, is er weer een team op de markt waar de Timeshare bezitter voor moet oppassen. Echter nu onder de naam Sim Administration.

De werkwijze van Sim Administration

Sim Administration, die tijdens het gesprek dat zij voert met de klant, zichzelf ook anders noemt, heeft dezelfde werkwijze als vele cold call oplichters. Ze bellen naar een Timeshare bezitter, in Nederland met het nummer + 31 85 888 37 64, en vertellen deze dat ze gratis van hun Timeshare contract af kunnen komen. Zoals gezegd worden momenteel veel DRI leden en Silverpoint leden gebeld. Sim Administration werkt met aangekochte lijsten, ze bellen ook leden die al van hun Timeshare af zijn, maar voor wie ze toch nog zogezegd het geld terug kunnen krijgen.  Voor iedereen hebben ze een passende oplossing. Timeshare eigenaren wordt verteld dat alles gratis is en er geen kosten vooraf zijn te betalen. Het enige dat de klant moet doen is zorgen dat alle contracten en stukken doorgestuurd worden naar het volgende email adres:european@simadministration.com . Het vreemde is echter dat er gebeld wordt vanuit het ene bedrijf en de antwoord mail door de klant verstuurd moet worden naar european@simadministration.com Hier is het toch duidelijk dat er iets niet in de haak is. Waarom zou een bedrijf de mail willen ontvangen op een emailadres dat niet van hun is. Waarschijnlijk moet de reden gezocht worden in het feit dat Sim Administration oftewel Sim Legal Services, de klant aan het lijntje houdt, de klant veel geld laat betalen en dan helaas niets voor ze kan doen. Maar door de tussenkomst van een bedrijf waarvan de naam veelvuldig genoemd wordt,  die naam klinkt dan al bekend, zijn er ineens tal van mogelijkheden voor de klant, variërend van een Timeshare stopzetten tot een Timeshare Reclaim. Er is bekend dat dit al meerdere keren eerder is gebeurt. Een klant van Sim Legal Services moest veel geld betalen om vervolgens te horen dat er niets gedaan kon worden. Echter een ander bedrijf had de oplossing, maar deze oplossing kostte natuurlijk weer extra geld. Het lijkt er toch wel verdacht veel op dat Jeroen Brussel op deze manier weer veel geld wil verdienen aan de wanhopige Timeshare eigenaren.

sim administration en trc

Timeshare oplossing in Nederland en België

Bent u benaderd door Sim Administration? Bent u gebeld door +31 85 888 37 64 Ga dan in ieder geval niet met ze in zee. Indien u gecontacteerd wordt door iemand m.b.t. uw Timeshare, weet dan dat u te maken hebt met een oplichter!

Wilt u meer weten over deze oplichters, neem dan contact met ons op.  Wij zullen al uw vragen vertrouwelijk behandelen en u met raad en daad terzijde staan. Laat u in ieder geval niet verleiden tot het zaken doen met deze oplichters. Zodra Jeroen Brussel ermee gemoeid is, is het bekend dat het u onnodig veel geld kost en dat er slachtoffers achter blijven. Sim Administration en TRC zijn beslist geen betrouwbare partners bij de oplossing van uw timeshare probleem. Zoek het dichter bij huis. Ook in Nederland en België zijn er zeer goede mogelijkheden om van uw Timeshare probleem af te komen, vaak krijgt u het door u geïnvesteerde geld in uw Timeshare nog terug ook!

Share Tweet +1 Email
error: