Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Sim Legal Services

Sim Legal Services met de website Sim Administration.com, weer komt er een cold caller met zijn kop boven het maaiveld. Dit bedrijf benaderd ongevraagd Nederlandstalige Timeshare eigenaars. Middels een agressieve benadering gaat Sim Legal Services een telefoongesprek aan met Timeshare eigenaren, die op zoek zijn naar een uitweg uit de Timeshare ellende. Zij vertellen dat zij een zeer groot netwerk hebben van juristen in diverse landen en al jarenlang actief zijn in het helpen van Timeshare gedupeerden om een Timeshare reclaim te realiseren Het consult is gratis en zij willen alle documenten met betrekking tot de Timeshare aankoop ontvangen. Wil je in aanmerking komen moet je Sim Legal Services een mail sturen en daar komen zij dan op terug. Zij geven aan samen te werken met het bedrijf  op de Canarische eilanden. Waarom zou je als bedrijf gebruik maken van een coldcaller als Sim Legal Services.

Sim Legal Services

Sim Legal Services en nu

Sim Legal Services, net als iedere andere cold caller, die door de heer Jeroen Brussel wordt uitgebaat zoals; JB Legal, WPP consultants, e.a., bellen zij ongevraagd met een mooi verhaal. Het gaat altijd over veel geld terug krijgen en geen kosten hoeven maken. Echter de Timeshare bezitter komt altijd bedrogen uit. Zodra alle stukken zijn ingestuurd komt er ook vaak een gepeperde rekening achteraan. Veel oud klanten van Dennis Rietvelt worden benaderd om zaken te doen met JB Legal en TRC. Dennis Rietvelt is een oud Timeshare verkoper en werkt nu met Jeroen Brussel samen, de samenwerking leidt tot veel ontevreden Timeshare bezitters die door de heren worden opgelicht. Van het bedrijf waar ze mee samenwerken is bekend dat deze ook samenwerkt met andere niet bestaande bedrijven van de heer Jeroen B, welke al veel mensen heeft opgelicht.  De eigenaar van dit bedrijf zijn in  oktober en november 2018, naar Den Haag en Eindhoven gekomen, dit om met klanten van JB Legal te spreken.   JB Legal, is een niet bestaand bedrijf die ongevraagd Timeshare bezitters belt. Waarom zou het dan deze keer dan anders zijn. Ook Sim Legal Services belt met aangekochte lijsten. Deze lijsten bevatten alle gegevens van de Timeshare eigenaren van veel Resorts in Europa. Veel Timeshare leden worden overrompeld door de verhalen van deze cold callers. Zij geven de informatie waarom gevraagd wordt en komen dieper in de problemen dan ze willen. Sim Legal Services doet zich voor als een betrouwbare onderneming, maar is dat zeer zeker niet. Klik hier voor een artikel welke wij vonden op de site van Timeshare Stop over JB Legal. Dezelfde mensen beheren Sim Legal Services.

"<yoastmark

Sim Legal Services andere coldcallers

Sim Legal Services geeft aan dat ze de Timeshare eigenaren helpen met een reclaim. Echter het is alom bekend dat mensen veel geld moeten betalen en er niets voor terug krijgen en dat de problemen zich opstapelen. Sim Legal Services geeft met de manier van werken niet aan dat ze echt te vertrouwen zijn en dat de Timeshare eigenaar in goede handen is. Wij waarschuwen de Timeshare eigenaren dan ook,voor het geval dat ze gebeld worden door Sim Legal Services, Dennis Rietvelt, en  andere personen van bovengenoemde bedrijven. Geef nooit zomaar informatie en geef zeker geen rekeningnummers of creditcard nummers uit handen. Voor je het weet is het geld verdwenen en zie het maar terug te krijgen. Bent u door deze cold caller benaderd en vertrouwt u het niet, doe dan aangifte of neem contact met ons op. Getuige de tekst onderaan de mail die aan klanten wordt verstuurd ( zie bovenaan dit artikel) schijnt er dus toch een bepaald samenwerkingsverband te bestaan tussen Sim Legal Services – JB Legal(niet bestaand bedrijf welke verschijnt in de vorm van de heer Jeroen Brussel) en een bedrijf op Gran Canaria. Deze laatste wordt genoemd met haar telefoonnummer als contact in Spanje.

IK WIL MIJN GELD TERUG
Share Tweet +1 Email
error: