Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

SPS Claim Consultants Ltd Timeshare cold caller

SPS Claim Consultants Ltd uit Nothingham, benader ongevraagd Timeshare leden. Ook hier gaat het weer om een groep oplichters die geld willen verdienen over de rug van de Timeshare bezitter. Op het internet worden er veel vragen gesteld over SPS Claim Consultants. Ook zij benaderen de Timeshare leden met een mooi verhaal over de mogelijkheden van een Timeshare reclaim. Net als al de andere oplichters die Timeshare leden benaderen loopt ook dit verhaal op niets uit. Eens de leden een betaling hebben gedaan zal ook SPS Claim Consultants Ltd weer verdwijnen en veel slachtoffers achter laten.

SPS Claim Consultants

SPS Claim Consultants Ltd weer een niet bestaand bedrijf

SPS Claim Consultants Ltd lijkt weer een niet bestaand bedrijf te zijn. Als we op zoek gaan naar informatie komen we al ga tegen dat ze per april 2018 niet meer bestaan. Hoe kan een bedrijf niet meer bestaan en toch Timeshare leden benaderen? Zelfs vanuit 2014 is er al informatie te vinden over dit bedrijf, toen onder de naam SPS Properties & Consultants, en de oplichtingspraktijken. Ook hier is het weer een gewaarschuwd mens telt voor twee. Echter de bellers van SPS Claim Consultants Ltd, zijn niet aan hun eerste boek bezig en beschikken over zeer veel ervaring. De Timeshare leden die gecontacteerd worden, krijgen een goed ingestudeerd verhaal te horen. De rode draad in al de gesprekken van de diverse Timeshare oplichters is dat ze werken met een lijst van Timeshare bezitters die ze via een officiële instantie hebben gekregen. Daarnaast gaat het altijd over veel geld terug krijgen, veel geld verdienen aan een verkoop en ga maar door. SPS Claim Consultants Ltd is geen uitzondering.

SPS Claim Consultants Ltd accepteert geen nee.

sps claim consultants

SPS Claim Consultants Ltd, beschikt over een vasthoudendheid waar je u tegen zegt. Zij bombarderen de Timeshare eigenaren als het ware met telefoontjes. Nee wordt niet geaccepteertd. Net als bij andere oplichters waar we al over geschreven hebben zoals:

  • Sim Legal Services
  • JB Legal
  • VB Ballesteros Y Associados en andere  zal de Timeshare bezitter die op zoek is naar een Timeshare reclaim of een Timeshare verkoop er niet goed vanaf komen als ze met deze partij in zee gaan. Middels onze website geven we regelmatig waarschuwingen tegen dit soort oplichters en niet bestaande bedrijven. Het is toch vreemd dat de Timeshare leden, die toch al vaak enige keren opgelicht zijn, als een mak schaap naar de slachtbank gaan. In plaats van eerst te onderzoeken met wie ze te doen hebben, worden de mooie verhalen klakkeloos geloofd. Mocht u benaderd zijn door SPS of andere coldcallers neem dan contact met ons op. Doe in ieder geval niet iets in een opwelling, daar zijn dit soort oplichters te duur voor en zal er ook nooit enige actie door hen worden ondernomen. SPS Claim Consultants Ltd weet heel goed wat ze doen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: