Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Tecin verstrikt in eigen leugens

 

Tecin verstrikt in eigen leugens, het lijkt wel of deze stichting het nooit leert. Na vorig jaar een rectificatie te hebben moeten plaatsen, gaat deze stichting weer de fout in en lijkt het niets te hebben geleerd van het verleden. Onderstaande link brengt u naar de tekst van de rectificatie die geplaatst is door Tecin.

Tecin trekt het boetekleed aan!!

tecin

Tecin lijkt het leuk te vinden, om steeds weer een bedrijf aan te moeten vallen, dat zich in onze ogen bezighoud met iets goeds, het oplossen van problemen van timeshare gedupeerden. Door het plaatsen van een artikel op hun  website, wilde Tecin wederom Timeshare Stop in een verdacht daglicht plaatsen, echter wat blijkt is dat deze Stichting verstrikt raakt in eigen leugens.  Leugens die keihard onderuit gehaald worden en laten zien dat deze Stichting niet weet waar het over schrijft en alleen maar bezig is om verkeerde informatie te geven aan de Timeshare gedupeerden.  De meeste artikelen zijn een kopie van een andere site, en dan ook nog slecht vertaald. Het meest belachelijke, is dat de Stichting op haar site schrijft dat alle artikelen en foto’s eigendom zijn en niet mogen worden gekopieerd. Helaas is deze pagina met de leugens verwijderd, omdat het toch te heet onder de voeten werd van TeCin.

Reactie Timesharestop schudt Tecin wakker

Na het plaatsen, door Tecin, van een artikel met daarin diverse aantijgingen, op de website van de Stichting, is er al snel een reactie gekomen van Timeshare Stop en het resultaat is dat de stichting het artikel weer heeft verwijderd. Wel heeft deze stichting dit artikel verspreid middels hun Nieuwsbrief en weer worden vele timeshare gedupeerden op het verkeerde been gezet. Deze stichting, lijkt niet in de gaten te hebben dat het zichzelf belachelijk maakt en steeds verder verstrikt raakt in de leugens die ze publiceren.  Wij roepen dan ook iedereen op om te reageren op ons artikel als zij een dergelijk bericht, of een nieuwsbrief, hebben gehad van deze stichting uit het midden van het land,  Waarom is deze stichting willens en wetens bezig om gedupeerden te voorzien van verkeerde informatie?  Spelen hier dan toch andere belangen? Ook wij bij Timeshare Alarm zouden hier graag een antwoord op willen hebben, waarom dit soort Timeshare advies gegeven wordt. Wilt u ook uw verhaal kwijt of gewoon informatie met betrekking tot uw timeshare, neem dan contact met ons op. Bepaalde gegevens die door TimeshareAlarm gebruikt worden komen van de website Timeshare Stop. Wij hebben de nadrukkelijke toestemming van Timeshare Stop om deze gegevens, met betrekking tot Tecin, te gebruiken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: