Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare advies is een noodzaak

Een goed Timeshare advies is tegenwoordig moeilijk te vinden.Aan de ene kant heb je de Timeshare industrie , die geeft timeshare advies door middel van de eigen organen en daardoor moeten de Timeshare leden maar aannemen dat dit advies het enige juiste is.  Timeshare advies, gegeven door organisaties als de RDO – TATOC – Mindtimeshare en zelfs de Stichting TeCiN zijn van geen enkele waarde en helpen timeshare bezitters niet.  Het Timeshare advies gegeven door deze bedrijven is er puur op gericht om Timeshare bezitters die op zoek zijn naar mogelijkheden voor een Timeshare Reclaim, of hun Timeshare annuleren, aan hun timeshare geketend te houden.  Dit is uiteraard eenvoudig te verklaren: Het primaire doel van de RDO, een overkoepelende Timeshare resorts beschermings-organisatie, is, zo staat te lezen op hun website, om ervoor te zorgen dat Timeshare bezitters tevreden en gelukkig zijn. Dit doel is dus niet behaald, gezien de vele klachten van ongelukkige Timeshare eigenaren! Timeshare advies moet onafhankelijk en objectief zijn en moet ergens toe leiden.  De inkomsten van de RDO komen voort uit de contributie die door haar leden wordt betaald. Wie zijn haar leden? Dit zijn de meest bekende Timeshare resorts in Europa zoals Silverpoint Vacations, met als vlaggenschip Hollywood Mirage (veroordeeld door de Spaanse justitie wegens investeringsfraude) en nu op weg met naamsveranderingen en het aanbieden van naar ons idee, een nieuw oplichting product in de vorm van Investeringen. Investeringen met een geweldig rendement maar het contract is net zo schimmig als toen ze nog gewoon Timeshare verkochten. Zij opereren nu onder de naam Excel Overseas Holdings , Anfi op Gran Canaria (al meerdere malen veroordeeld door het Spaanse hooggerechtshof) en alle andere dubieuze timeshare bedrijven. U begrijpt dat het Timeshare advies gegeven door hen niet onafhankelijk is. Aan de andere kant zijn er de cold callers die mensen lastig blijven vallen met telefoontjes, al deze zijn erop gericht om mensen naarste buitenland te krijgen. De meeste kantoren van deze cold callers zitten immers in Spanje of de Canarische Eilanden. Meer over de werkwijze van deze cold callers kunt u elders op onze website lezen. Het blijft een feit dat iedereen iets wil van de Timeshare bezitter en dat is gewoon niets anders dan geld. Al deze zogenaamde goedbedoelde Timeshare adviezen zijn niets waard. Wilt u een goed Timeshare advies, kijk dan in uw eigen land. Er zijn een aantal organisaties, welke wel de juiste weg bewandelen. Zij geven een advies dat de Timeshare leden wel helpt. Denk hierbij aan het bedrijf Timeshare Stop, deze geeft een garantie op een Timeshare annuleren en op een Timeshare reclaim. Wij denken dat u voor een goed Timeshare advies eens moet gaan praten bij dit bedrijf, zij hebben een vestiging in België en Nederland. Timeshare advies hoeft niet van ver te komen.

timeshare advies

Onafhankelijk Timeshare advies

Ga niet in op Timeshare advies gegeven door afhankelijke sites zoals RDO, TATOC, Mindtimeshare of  Stichting TeCiN. Het door hen gegeven advies zal niet leiden tot het gewenste resultaat.  Een Timeshare ontbinding of de Timeshare annulering van uw contract zal niet plaatsvinden, indien u het advies dat zij geven opvolgt. Het meest gegeven advies is om als u uw Timeshare wilt stopzetten, om dan een Timeshare verkoop op te starten. Echter dit kan niet via uw eigen resort of management Company. Dit moet via een regale bedrijf. De meest gebruikte is Travel & Leisure in de U.K. ga met dit bedrijf in zee en u zult nog vele jaren onderhoudskosten moeten betalen, want het zal nooit verkocht worden.  Met name de website van Mindtimeshare is zeer eenzijdig en geeft geen Timeshare advies waar men iets aan heeft (idem voor  Stichting TeCiN, die ieder bericht klakkeloos overneemt en plaatst, vaak nog met een zeer slechte Google vertaling). De site van zowel Mindtimeshare als Stichting Tecin, meldt dat het Timeshare eigenaren helpt en beschermt. Niets is minder waar! Mindtimeshare werd gefinancierd door de RDO en trad op als zijnde hun klankbord. U zult geen enkel bericht vinden op deze website met negatieve uitlatingen over de leden van de RDO. Dit terwijl alle timeshare problemen worden veroorzaakt door juist deze  timeshare resorts die aangesloten zijn bij de RDO!! Wat Stichting TeCiN betreft, bestaat het vermoeden dat deze gesponsord wordt door de RDO. Een gedegen Timeshare advies gegeven door de Timeshare industrie is niet voor handen. Vreemd!

U wilt timeshare advies om uw timeshare contract te ontbinden?

Timeshare advies wordt gegeven door Timesharestop in Amersfoort en met nu ook een vestiging in België, Stop Timeshare  helpen zij Timeshare eigenaren bij het ontbinden van hun Timeshare contract. Ook geven zij Timeshare advies aan Timeshare gedupeerden. U wilt uw Timeshare ontbinden of uw Timeshare annuleren? Neem dan contact met Timeshare Stop op: www.timesharestop.nl, telefoon: +31 33 2022 096. Zij zijn gevestigd in Amersfoort en garanderen uw Timeshare ontbinden Tevens zullen zij, indien mogelijk, trachten geld voor u terug te vorderen van de Timeshare industrie, middels een Timeshare Reclaim. Voor België kunt u contact met Stop Timeshare opnemen via +32 3 303 71 23 of via de website StopTimeshare.be

Timeshare ontbinden en u zoekt hulp of advies – interessante links:

rdo.org  –  Spreekt namens de Timeshare resorts

timesharestop.nl  –  Helpt Timeshare gedupeerden bij hun contract ontbinding of bij het opstarten van een Timeshare Reclaim

timesharehulp.nl  –  Nederlands Timeshare advies orgaan. Geeft gratis en onafhankelijk Timeshare advies. Ontbinden zelf geen Timeshare contracten maar begeleiden Timeshare leden op hun weg naar een toekomst zonder Timeshare.

Europees Consumenten Centrum Hier kunt  u altijd uw licht opsteken, echter verwacht er niet teveel van.

Timeshare Advies moet onafhankelijk en objectief zijn

Een goed en gedegen Timeshare Advies zou aan een aantal zaken moeten voldoen. Het zou onafhankelijk en objectief moeten zijn, u moet immers weten waar u aan toe bent. Besef u wel dat de zon voor niets opgaat. Bedrijven die zich serieus bezig houden met het opzetten van een Timeshare Reclaim of een Timeshare ontbinding, daar zal altijd een kostenplaatje aan vast zitten.. Ook deze bedrijven hebben kosten en een advocaat kost ook geld. Er zou altijd een soort van garantie moeten worden afgegeven, u wilt de zekerheid dat het niet voor niets is dat u een zaak laat aanspannen tegen het Timeshare resort. Daarnaast moet het bedrijf beschikken over een ontvangstruimte, we bedoelen dan niet de hotel lobby of het plaatselijke weg restaurant. Een beetje bedrijf beschikt over een eigen kantoor, een deugdelijke website en een vast telefoonnummer, waar ze op bereikbaar zijn. Een deugdelijke website houd ook in dat ze een mailadres hebben dat niet door Gmail of een andere gratis provider wordt verstrekt. Timeshare advies  houdt in dat alles klopt.

 

Wilt u contact opnemen met Timeshare alarm dan kan dat altijd, wilt u hulp of Timeshare advies , wacht dan niet langer.

 

 

Share Tweet +1 Email
error: