Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare annulatie een wens van veel leden   timeshare annulatie

Timeshare annulatie een onbegonnen zaak? Veel mensen hebben wel eens iets gehoord over timeshare, meestal door de begeleidsters van de reisorganisatie op de vakantiebestemming, die de toeristen waarschuwen om vooral niet mee te doen aan de bijeenkomsten van Timeshare. Ze waarschuwen voor de promotie medewerkers op de straten, die je meelokken omdat je een prijs hebt gewonnen en het enige dat je hiervoor moet doen is een hotel bekijken, voor je toekomstige vakanties. Daarnaast moet je wel meteen een presentatie bijwonen, die ongeveer 90 minuten duurt en waarom zou je het niet doen, je bent toch op vakantie en hebt alle tijd. Je weet alleen nog niet dat het gaat om Timeshare informatie. Eenmaal in de taxi onderweg naar dit hotel is er vaak geen ontkomen meer aan. Aangekomen bij het hotel, wordt je door een receptioniste ontvangen, vaak spreken ze je eigen taal, en deze stelt je nog wat vragen, vooral belangrijk is of je een creditkaart gebruikt. Al deze vragen leiden maar tot een ding, informatie vergaren voor de verkoper die je straks tegenover je krijgt. Je word neergezet in een soort wachtruimte, waar nog veel meer toeristen zitten, krijgt een kopje koffie en tijdens het wachten kijk je je ogen uit naar alle mooie foto’s die er om je heen hangen, waarop de mooiste hotels en vakantie bestemmingen staan. Op dat moment ben je al een half uur kwijt van je vakantie tijd,op een plaats waar je eigenlijk niet zou willen zijn tijdens je vakantie en je bent al verkocht. Hier denk je nog niet aan de timeshare annulatie. Dan gaat het beginnen.

Timeshare annulatie na de verkoop

Timeshare annulatie

Een toekomstige timeshare annulatie komt voorlopig nog niet bij u op . Er komt nu iemand naar je toe, die gelukkig je eigen taal spreekt en hij stelt zich voor en heeft een mooi verhaal over het hoe en waarom hij in het Buitenland werkt. Er volgt een gezellig gesprek en voor je het weet ben je weer twee uur verder, maar het gaat nog verder , u krijgt nog veel meer Timeshare advies. Vervolgens wordt u meegenomen naar een andere ruimte waar een nog veel meer toeristen, net als jij , aan tafels zitten en die ook naar het hotel zijn komen kijken. De aardige man (verkoper) legt je nog even uit wat ze hier doen en vraagt of je ermee instemt om aan het eind van zijn presentatie een eerlijk antwoord te geven, ja ik wil zo wel op vakantie of nee dit is niets voor mij. Weg is de druk want je denkt zo daar komen we wel uit op het eind. Je zegt dat je dit wel kunt en het spel gaat beginnen. Er komt een formulier naar boven met allemaal vragen en die vragen zijn erop gericht om te bekijken of je wel een echte vakantieganger bent en waar je naartoe wil. Tenminste dat is de uitleg. Als het formulier is doorgelopen komt er iemand langs die de manager blijkt te zijn en die spreekt ook jouw taal en vaak nog een aardige man ook (nu nog wel), vraag aan het eind nog wel even naar de mogelijkheid in verband met  Timeshare annuleren of de mogelijkheden voor een Timeshare Reclaim. Deze doet even zijn verhaaltje en laat je weer alleen met de verkoper en deze gaat verder met het vertellen hoe goed hun product wel niet is, wat je kan besparen en waar je er allemaal mee op vakantie kunt. Zelfs je droomreis kan je via deze methode wel vijftig procent goedkoper doen. Alles gericht op verkoop, besparen, flexibiliteit maar over timeshare annulatie hoor je niets. Ze schilderen het ideale vakantieplaatje voor je en het wordt steeds moeilijker om nee te zeggen. Ze weten inmiddels wat je echt wil als je op vakantie gaat , maar dat eigenlijk nooit krijgt. Tenslotte wordt er nog een appartement bekeken en hier wil eigenlijk iedereen wel verblijven op vakantie, want het ziet er gelikt uit. Uw huis ver weg van huis!! Dit is het moment dat de verkoper je vraagt of je jezelf zo op vakantie ziet gaan. En vraagt je om een eerlijk ja of nee. Is er buiten geld om niets wat je tegenhoud om zo op vakantie te gaan, natuurlijk antwoord je dat er verder niets is wat je tegen zal houden, immers verhaal zit goed in elkaar. Dan ga je weer terug naar de verkoopruimte, want zijn manager zal jou vertellen wat het kost om lid te worden. Zogezegd zo gedaan en je gaat weer zitten aan een tafel en daar komt de manager, die heeft natuurlijk ook wat vragen en geeft nog wat advies, Timeshare vragen die er allemaal op gericht zijn om  jezelf nog meer te overtuigen dat je dit nodig hebt. Als je op dit punt zit ben je rijp voor de slacht en is er geen ontkomen meer aan, welkom bij de club. U moest eens weten hoe graag u in de toekomst een timeshare annulatie wilt hebben!

U wilt een timeshare annulatie, waar kunt u terecht

Na 6 of 7 uur sta je buiten totaal beduusd en een hoop geld lichter, maar wel een lidmaatschap van een week, punten of een vakantiepakket om geweldige vakanties te beleven voor de rest van je leven, echter de helft is je nog niet verteld en nog steeds weet je niets over de timeshare annulatie.

  • je weet nog niet dat je jaarlijks onderhoudskosten moet betalen
  • je weet nog niet dat deze kosten gemiddeld jaarlijks met acht procent omhoog gaan
  • je weet nog niet dat vakantie boeken niet zo makkelijk is in de periode en de op de plek waar jij wil.
  • je weet ook nog niet dat een timeshare annulatie niet zo makkelijk is
  • je weet nog niet dat je ooit op het punt komt te staan voor een Timeshare Reclaim

Kortom je staat aan het begin van je ontdekkingsreis in timeshare!!

 

timeshare annulatie

Wilt u meer weten hoe u van dit blok aan uw been afkunt komen, kijk dan op onze contact pagina en stuur uw gegevens op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: