Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare annuleren

Uw Timeshare annuleren? Dat is iets wat de meeste leden als Timeshare oplossing willen. Na in eerste instantie verkocht te zijn op een vakantieproduct, dat volgens zeggen goedkoper, beter, en vooral flexibeler zou zijn als bij het reisbureau, voelen de leden zich in de maling genomen en willen hun Timeshare annuleren. Als we terug kijken naar de 90’er jaren, de tijd dat de verkoop van Timeshare een hoogtepunt bereikte, dan kan er gezegd worden dat het in die tijd inderdaad zo was. Argeloze vakantiegangers werden gelokt met een beloning, moesten een presentatie bijwonen en aan het eind van deze presentatie werd ze een vakantie product, timeshare, verkocht met een contract zonder einddatum. Echter met de komst van het internet is alles veranderd. Timeshare annuleren is een doel voor velen geworden. Waar de leden van toen, in het begin nog onwetend waren, afgingen op de verhalen van de verkoper en afhankelijk waren van de ruilbank, RCI en/of Interval, werd er op grote schaal misbruik gemaakt van deze leden en dacht niemand nog aan Timeshare annuleren. Veel leden zijn de dupe geworden van de diverse verkoop methoden die in deze industrie gebruikt worden en willen hierdoor hun Timeshare annuleren.

Timeshare annuleren

Uw timeshare annuleren als gevolg van oplichting

timeshare annuleren

Op zoek naar een Timeshare Reclaim, kijk op timesharestop.nl

Ja inderdaad, uw Timeshare annuleren als gevolg van oplichting. Een voorbeeld van oplichting is de buy-sell truc, die op vele resorts werd toegepast bij Timeshare leden. Onder het mom van: Wij nemen uw Timeshare terug of wij verkopen het voor u, werden leden overgehaald om in dat specifieke resort nog een week aan te schaffen en in plaats van een week Timeshare bezaten deze leden ineens twee, drie of meer weken Timeshare eigendom. Het resultaat hiervan was dat de leden opgezadeld werden met torenhoge onderhoudskosten die jaarlijks terug kwamen. Timeshare annuleren werd al snel een must voor hen. Door dit fenomeen ‘buy-sell’ schoten ook de dubieuze Timeshare wederverkoop kantoren als paddestoelen uit de grond. Veel mesen tekenden een nieuw Timeshare contract. Op het moment dat deze leden spraken over Timeshare annuleren, werd meestal het advies gegeven om het lidmaatschap te koop te zetten, het liefst natuurlijk bij bedrijven die met de resorts samen werkten. Met andere woorden: het kostte de leden wederom geld, zaten nog steeds met de (te) hoge kosten en het timeshare ontbinden leek verder weg dan ooit. Daarnaast waren er ook veel leden die niet in deze ‘buy-sell’ val getrapt waren, maar die er zelf achter kwamen dat het systeem niet deugde. Ook deze leden wilden maar een ding: Hun Timeshare annuleren. Ze vroegen advies aan het resort waar ze lid waren, meestal gebeurde dat als de leden op vakantie waren en bezocht werden door een verkoper die alleen maar kwam kijken of alles in orde was en of de leden  tevreden waren. Op het moment dat de leden met hun klachten en vragen kwamen, had deze verkoper altijd wel een oplossing paraat. Er werd dan niet meer gesproken over het Timeshare annuleren, een Timeshare Reclaim of Timeshare verkopen, maar over de mogelijkheden om het product toch goed te laten werken, zodat de leden toch die flexibiliteit hadden en jaarlijks op vakantie konden met hun lidmaatschap, want dat was toch wat ze wilden. Iedere klacht van een timeshare eigenaar, is een verkoopmogelijkheid voor de verkoper! Timeshare annuleren staat niet op hun agenda.

Timeshare annuleren

Timeshare annuleren – de verkochte systemen

Meer en meer eigenaren willen hun Timeshare annuleren, of de mogelijkheden voor een Timeshare Reclaim bekijken, met als doel stoppen met de jaarlijkse kosten en weer baas zijn over de eigen vakantie.. Ook deed de floating week zijn intrede. Verkopers vertellen hun klanten dat ze, door hun vaste week om te ruilen voor een floating week, ze gemakkelijker hun vakantie konden boeken, ruilen, opsparen en wat al niet meer. Het enige waar het om ging was om de leden nog meer te laten betalen, want ja, zoveel flexibiliteit kost nou eenmaal geld. Een goed Timeshare advies was echter niet. voorhanden. De oude week, zo werd gezegd, namen ze wel over. Een reden tot het Timeshare annuleren is omdat alles in deze industrie was en is gericht om geld te verdienen. een bijkomende activiteit is om ervoor te zorgen dat mensen niet hun Timeshare annuleren of hun Timeshare niet kunnen stop zetten. Veel leden zijn ook hier weer ingestapt, want het verhaal klonk immers fantastisch.  Als deze leden een vakantie wilden boeken moesten ze allereerst contact opnemen met hun resort om te kijken of ze een week hadden die de mensen konden gebruiken in de ruilbank. Ook dit systeem werkte niet zoals men de klanten deed geloven. Er moest dus snel iets nieuws bedacht worden, want steeds meer leden mopperden en wilden hun Timeshare ontbinden of hun Timeshare annuleren.

Het puntensysteem waardoor men zijn Timeshare annuleren wil!

Wederom een reden waardoor men zijn Timeshare annuleren wil. Er werd een nieuw product uit de hoge hoed getoverd, het punten systeem. Nog steeds is dit voor velen een reden hun timeshare te annuleren of de mogelijkheden voor een Timeshare Reclaim te onderzoeken.  De weken werden omgeruild tegen punten, en u raad het al, natuurlijk tegen bijbetaling! Inmiddels hadden de leden al zoveel betaald aan het Timeshare product, dat ze het gevoel hadden niet meer terug te kunnen en hun Timeshare ontbinding leek verder weg dan ooit. Het resultaat was bedroevend, het Timeshare advies dat volgde was vaak dat er steeds meer punten nodig waren om een vakantie te kunnen boeken, dus werden er steeds meer punten bijgekocht. De ruilbanken vonden dit een prima systeem, om ook hun zakken te vullen lieten zij ook punten verkopen door de resorts. De ruilbanken zagen nog meer mogelijkheden en hielden de mooie weken voor zichzelf en verhuurden deze ook aan de reisorganisaties. Maar de beste weken hield, bijvoorbeeld RCI, voor zichzelf. Deze weken werden dan ook weer verhuurd. De Timeshare eigenaar had op deze manier geen toegang tot de weken waar ze eigenlijk wel recht op zou moeten hebben. Ieder Timeshare resort waar dan ook in de wereld is tegenwoordig te boeken via de bekende booking sites, dit voor een belachelijk laag bedrag. De leden betalen nog steeds de hoofdprijs door middel van hun jaarlijkse onderhoudskosten, hebben een lidmaatschap aangekocht en kunnen nog steeds geen gebruik maken van dit lidmaatschap. Het is dan ook niet gek dat steeds meer leden kijken naar de mogelijkheden die er zijn en willen hun Timeshare annuleren.

Timeshare annuleren – geen wens, maar een MUST!

Doordat steeds meer Timeshare leden op zoek zijn naar een manier om hun Timeshare annuleren of een Timeshare Reclaim te realiseren en erachter komen dat hun Timeshare verkopen geen optie is, zitten de resorts ook niet stil en bedenken steeds weer nieuwe producten om de leden vast te houden. Nu kunnen de leden, wel tegen betaling, hun lidmaatschap om zetten in Fractional Ownership. Weer een truc om de mensen vast te houden, vol met loze beloftes over verkoop na 15 jaar, minder kosten en toch ieder jaar op vakantie gaan. Torenhoge jaarlijks terugkerende kosten zorgen ervoor dat de leden maar een ding willen, hun Timeshare annuleren. Fractional Ownership is misschien wel de allergrootste timeshare truc ooit. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op. Wij weten exact welke wegen er zijn om uw Timeshare annuleren mogelijk te maken. Ook weten wij bij welke bedrijven in Nederland en in België u terecht kunt om uw geld terug te vorderen middels een Timeshare reclaim en daar ook een garantie op kunt krijgen. Zorg dat u geen Timeshare slachtoffer wordt en ga op zoek naar de mogelijkheden om uw Timeshare annuleren mogelijk te maken. U kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Share Tweet +1 Email
error: