Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare Atonement

Timeshare Atonement, in september 2018, hebben we al een melding gemaakt over deze oplichter, het was toen nog een nieuw bedrijf dat Timeshare leden lastig valt. Het is onder onze aandacht gebracht dat ze op dit moment weer actief zijn.  Veel Nederlandstalige Timeshare bezitters worden door Timeshare Atonement benaderd. Nederlandse- en Belgische Timeshare leden worden gebeld door een meneer , die zich voorstelt als Ton de Klerck. Hij is werkzaam bij het advocatenkantoor Timeshare Atonement. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd  op het gebied van Timeshare en met name met de Timeshare Reclaim. Naar eigen zeggen is het kantoor Timeshare Atonement officieel geregistreerd bij de Balie van Madrid, helaas is dat nergens terug te vinden en kan men  hier twijfels over hebben.  Zij leggen het zwaartepunt, voor hun werkzaamheden,  met name op annuleren Timeshare contracten en het terug verkrijgen van de betaalde gelden ( Timeshare reclaim) . Zij moeten dit doen via de gerechtelijke weg en maken een rapport op, door middel van de informatie die de leden geven tijdens het telefoongesprek.  Echter nu komt het addertje onder het gras, de leden moeten de wettelijke voorgeschreven gerechtelijke administratiekosten betalen. Dit gaat om 9,2% van het toegekende bedrag. Dit bedrag is nergens op gestaafd en niet bekend bijinstanties. Het is niet bekend welk bedrag er wordt uitgekeerd, dus welke vergoeding wordt dan gehanteerd. Het wordt nog mooier, de leden moeten het geld storten op een derden rekening van het Gerecht. Na het storten van dit bedrag worden de toegewezen gelden onmiddellijk overgeboekt op de rekening van het desbetreffende lid. Om alles officieel te laten lijken krijgen ze ook nog een Volmacht toegestuurd. Deze Volmacht trekt op niets en is duidelijk een zelf in elkaar geknutseld document, dit heeft ook geen enkele waarde. Timeshare Atonement tapt dus uit hetzelfde vaatje als veel andere oplichters, die hetzelfde verhaal gebruiken. Weliswaar wordt het net even anders verteld, maar het verhaal blijft hetzelfde. Timeshare Atonement is dus niet anders dan de rest, een oplichter.

Timeshare atonement cold caller

Timeshare Atonement valt leden lastig per telefoon.

Timeshare Atonement blijkt dus niet meer of minder te zijn dan een ordinaire cold caller. Met een mooi maar oud verzonnen verhaal proberen ze Timeshare leden over de streep te trekken. De trigger die ze gebruiken is geld terug vorderen via de rechter middels een Timeshare reclaim. Wat ze wel vergeten is dat dit verhaal al volledig is uitgekauwd door andere oplichters. Maar helaas trappen de mensen, die Timeshare hebben gekocht,  nog steeds in dit soort mooie praatjes. In plaats van dat ze denken, is deze aanbieding wel zo mooi als er gezegd wordt of zit er een addertje onder het gras. Zoals wij al eerder hebben verteld, zal de Spaanse rechtbank geen louche bedrijfjes inhuren om de leden hun geld terug te bezorgen. Als er al geld klaar ligt, dan weet de Spaanse overheid over wie het gaat en om wat voor bedrag en zullen ze zelf actie ondernemen.  Over het genoemde bedrijf is nagenoeg niets te vinden met betrekking tot het ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel en zeker niet bij de balie. Wat wel te vinden is, is dat de domeinnaam die ze gebruiken, pas geregistreerd is sinds 11 augustus 2018 in Amerika en de persoon die erachter zit is Jörg Ühlinger . Deze is zeer bekend in de Timeshare wereld en heeft dit kunstje al meerdere malen uitgevoerd. Dus ook hier staat weer een oplichter aan het roer die niet kan en wil stoppen met het oplichten van Timeshare eigenaren..  Ook op het adres Calle de Sta Engracia, 38 in Madrid zijn ze niet bekend. Ze staan nergens ingeschreven en ga xo mssr door. Uit alles blijkt wederom dat ook het bedrijf, Timeshare Atonement niets goed in de zin heeft met de Timeshare leden. Bent u ook benaderd door dit bedrijf neem dan contact met ons op.

Timeshare Atonement

Timeshare Atonement en de leugens

Het feit dat Timeshare Atonement nergens staat geregistreerd  en waardoor dus ook niets openlijk bekend is van wie er achter zit, is het ook voor de Timeshare koper moeilijk om een juiste keuze te maken. Immers het verhaal dat ze vertellen zit zo goed in elkaar dat waarheid en leugen haast niet te onderscheiden zijn. Gelukkig is er Internet en is er veel te vinden over dit soort bedrijven. Maar ben je nou op zoek naar een goede partner kijk dan eens in je eigen omgeving naar een bedrijf dat wel ingeschreven staat en waar wel goede en positieve  recencies van zijn te vinden. Timeshare Stop is zo een bedrijf. Met meer dan 4 jaar ervaring en een samenwerking met Immoclaim.com, kunnen ze Timeshare bezitters helpen met een Timeshare reclaim. Mocht een Timeshare reclaim niet tot de mogelijkheden behoren, dan kunnen ze altijd terzijde staan bij het Timeshare annuleren. Zij doen wat Timeshare Atonement belooft.

Uw Timeshare Reclaim
Share Tweet +1 Email
error: