Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider
Timeshare bedrokg

Timeshare bedrog, wat speelt er allemaal?

Timeshare bedrog, waar moeten we dan buiten Timeshare verkopen aan denken. Bij Timeshare bedrog komt er vaak veel meer kijken, dan de meeste mensen denken. Op het moment dat mensen aangeven te willen stoppen met hun Timeshare lidmaatschap, en dat gebeurt meestal bij het Resort waar ze lid zijn, schieten de mensen in actie. Waar moet u dan aan denken, als dit gebeurt, en hoe werkt Timeshare bedrog. In de eerste plaats, willen de meeste Resorts u niet laten gaan en komen ze met allerlei motieven om u te behouden. Uw gegevens gaan in het rondt, en komen bij diverse (duistere) bedrijven terecht.

Timeshare bedrog, wie hebben mijn gegevens?

Timeshare bedrog en leugens

Wie hebben uw gegevens en hoe ontstaat Timeshare bedrog? Allereerst begint het bij de Timeshare bedrijven zelf. Er zijn een aantal zeer bekende bedrijven die alles in het werk stellen, om u nogmaals te betrekken in dit Timeshare bedrog. De meeste klachten komen bij ons binnen over de volgende Resorts die gewoon doorgaan met de verkoop van Timesharing,  het aanbieden van duistere oplossingen en wat al niet meer.

Het is bekend dat bovenstaande bedrijven de gegevens hebben van veel Timeshare gedupeerden. Zij zijn dan ook niet te beroerd, om de gedupeerden continu lastig te vallen. Dit gebeurt door middel van telefoontjes, waar niemand op zit te wachten, brieven en mails. Dat de resorts, waar u lid bent uw gegevens hebben dat is niet gek. Echter hoe komen de aanverwante bedrijven aan uw gegevens?

Timeshare bedrog, uw gegevens liggen op straat.

Zoals hierboven al vermeld, komen uw gegevens letterlijk op straat te liggen, als u uw Timeshare contract opzegt. De reden hiervoor is dat het netwerk van Timeshare verkopers, – bedrijven en aanverwante bedrijven zo groot is dat er hier ook geld valt te verdienen, voor de Timeshare industrie. U zult al snel merken, als u opzegt, dat u benaderd gaat worden door diverse bedrijven. Al deze bedrijven hebben een oplossing voor u. Zij weten allemaal, wat er moet gebeuren om u an uw Timeshare af te helpen, tenminste dat vertellen zij toch. Het enige wat belangrijk is voor deze verschillende partijen, is dat u met hen in zee gaat, u veel geld betaald en vervolgens bedrogen uit komt.

Timeshare bedrog, ik wil van mijn timeshare af en nu?

Hetgeen wat al deze bedrijven gemeen hebben, is dat zij u naar het land willen laten komen, waar ze kantoor houden. Of dat nu uw eigen Resort is of een van de nadere bedrijven, het maakt niets uit. Ze lokken u altijd, met het verhaal dat er geen extra kosten mee zijn gemoeiden dat ze het voor u oplossen. Echter uit de praktijk blijkt dat er of een investering gedaan moet worden (Silverpoint) of dat er een exit programma moet worden aangeschaft.(MGM / Muthu / Infiniti). In andere gevallen blijkt weer dat er moet worden betaald voor vertalingen, notariskosten, belastingen en verzint u het zelf maar. Het komt op het eind allemaal op hetzelfde neer, u betaald de rekening. Wilt u daadwerkelijk van uw Timeshare af? Ga dan op zoek naar een partij die u een garantie biedt, gevestigd en geregistreerd staat op hetzelfde adres, die geen gebruik maakt van gmail accounts en die ook daadwerkelijk een kantoor heeft, waar u welkom bent. Twijfelt u toch nog, neem dan contact met ons op en wij geven u advies. U kunt ons altijd bereiken via nieuws@timesharealarm.com

 

 

 

Share Tweet +1 Email
error: