Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider
Timeshare contract ontbinding

Timeshare contract ontbinding vanuit Nederland

Een  Timeshare contract ontbinding is simpel van uit Nederland te realiseren. Met de komst ruim 3 jaar geleden van het bedrijf Timesharestop in Amersfoort is deze mogelijkheid binnen handbereik voor iedere Timeshare gedupeerde in Nederland en ver daarbuiten. In 2017 heeft dit bedrijf  ook een bedrijf in België geopend, StopTimeshare.be. Met resultaten die er niet om liegen, zet Timeshare Stop zich in voor de Timeshare leden en biedt het de mogelijkheid om een timeshare contract ontbinding te realiseren. daarnaast worden de mogelijkheden onderzocht voor een Timeshare reclaim. Inmiddels hebben timeshare gedupeerden vanuit binnen- en buitenland dit bedrijf weten te vinden en kunnen zij zich verheugen op het feit, dat mede door diverse uitzendingen bij RTL 4, RTL Z en rescent bij RTL 7 (31 december is de herhaling), er nog steeds bedrogen Timeshare consumenten de weg vinden naar Amersfoort en Aartselaar.

Timeshare contract ontbinding

Timeshare contract ontbinding waar op te letten.

Bij een Timeshare contract ontbinding moet er vooral gelet worden op de juridische kant van het verhaal. Immers veel Timeshare leden hebben iets gekocht wat ze eigenlijk niet wilden. Daarnaast is het gebruik van Timeshare niet zoals het voorgespiegeld is. Veel Timeshare gedupeerden hebben te maken gehad met misleiding en bedrog. Op het moment van kopen wisten zij vaak niet dat er jaarlijks hoge onderhoudskosten mee gemoeid zijn, alleen al vanwege deze terugkerende post, die steeds hoger wordt, willen de leden van hun Timeshare af. Daarnaast moeten er jaarlijks nog kosten betaald worden aan de ruilbanken en dan nog is er geen garantie dat het Timeshare product werkt en dat er gebruik van kan worden gemaakt. Kunnen de leden eindelijk op vakantie, worden ze tijdens hun vakantie regelmatig lastig gevallen door Timeshare verkopers. Dit zijn enige redenen waarom Timeshare consumenten in Nederland en daarbuiten een timeshare contract ontbinding willen realiseren. Daarnaast is er bij de aankoop nooit gesproken over de wettelijke regels die sinds februari 2011 zijn aangescherpt, de belangrijkste regel hierbij is dat er een cooling off periode bestaat van 14 dagen, daarnaast mag er geen aanbetaling worden gevraagd en er moeten formulieren toegevoegd worden, waaruit blijkt dat er een mogelijkheid tot een Timeshare contract ontbinding is.

Timeshare contract ontbinding waarom?

timeshare contract ontbinding

Juist door alle bovenstaande feiten en de aanhoudende telefoontjes van cold callers, zoals Timeshare Compensation, C.L.A. en andere is een Timeshare contract ontbinding vaak de enige weg, om uit deze ellende weg te komen. Veel Timeshare gedupeerden hebben nog de illusie dat hun timeshare te verkopen is, omdat dit verteld werd tijdens de verkoop, maar niets is minder waar. Want vraag u nou zelf af, wie wil mijn Timeshare kopen en jaarlijks die hoge onderhoudskosten betalen. U kunt uzelf het antwoord vast wel geven. Al de mogelijkheden van verhuren, verkopen, schenken etc. zijn gelogen en als u er achter aan gaat komt u daar ook achter. Daarnaast zijn in veel gevallen ook uw erfgenamen nog de dupe van de aankoop die u ooit hebt verricht. Een Timesharebedrijf is vriendelijk en hulpvaardig bij de aankoop, voor de rest bent u niet in beeld, of ze moeten u nogmaals iets kunnen verkopen. Zeer zeker vertellen ze u niets over de mogelijkheden van een Timeshare reclaim. Zorg er dus voor dat u in de eerste plaats niet in deze situatie terecht komt, maar mocht dit wel het geval zijn, neem dan contact met ons op en wij willen graag samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn voor een Timeshare contract ontbinding.

timeshare contract ontbinding

Daarnaast kunt u altijd de site www.timesharestop.nl of de Belgische site www.stoptimeshare.be bezoeken en kijken wat zij te bieden hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: