Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare gedupeerden

Timeshare gedupeerden

Veel timeshare gedupeerden denken dat er niets te doen is aan het feit dat ze een timesharing hebben gekocht. Dat komt, doordat de informatie hierover, voor veel timeshare gedupeerden niet te vinden is. Juist het internet zorgt ervoor dat timeshare gedupeerden wel de informatie kunnen krijgen die ze nodig hebben om van hun timeshare af te komen. Het probleem is echter, dat er ook veel verkeerde adviezen gegeven worden op het internet aan timeshare gedupeerden. Over het algemeen is het algemene informatie welke betrekking heeft op timeshare, wat men kan vinden. Over het algemeen worden de timeshare gedupeerden weer terug geduwd richting het resort waar ze lid geworden zijn. Een van de informatie sites die dit doen is Mindtimeshare, deze site is het uithangbord van de RDO, een bedrijf dat opgericht is om de timeshare industrie te beschermen en welke dan ook betaald wordt door de timeshare industrie. Timeshare gedupeerden die hier aankloppen  krijgen altijd hetzelfde verhaal, wij kunnen niets voor u doen. De ware reden achter dit advies is dat de timeshare gedupeerden dan verteld wordt dat er niets aan gedaan kan worden en dat ze zelf hun timeshare moeten verkopen als ze ervan af willen.

Timeshare gedupeerden – Het spel van de resorts

Timeshare gedupeerden

De meeste resorts hebben echter wel een lijst met daarop bedrijven die het voor de timeshare gedupeerden kunnen regelen. Ze vertellen er niet bij dat ook deze bedrijven zijn gelieerd aan de timeshare resorts. De hele timeshare industrie hang aan elkaar van vriendjes en vriendjes van vriendjes. En alles met maar een reden. Ook in Nederland kunt u adviezen vinden met betrekking tot timeshare. Veel timeshare gedupeerden hebben het advies gekregen om te stoppen met betalen en verder niets meer te doen, Dit advies wordt gegeven door de een Stichting in Nederland. Als we de website van de stichting beter bekijken dan zien we al snel dat er veel gedateerde informatie te vinden is. Ook zien we dat er iedere keer weer om geld gevraagd wordt, onder het mom van een vrijwillige bijdrage. Deze Stichting neemt gewoon de info over die Mindtimeshare (RDO) op hun eigen website zet. Wij hebben vernomen dat veel timeshare gedupeerden van de wal in de sloot zijn gekomen door de adviezen van deze Stichting. Er is nog nooit een timeshare eigenaar, die zijn timeshare contract ontbonden wil hebben, geholpen door de activiteiten die deze Stichting ontplooit.

Timeshare gedupeerden, kom in actie!!

Het wordt tijd dat timeshare gedupeerden in actie komen en niet afwachten. Bent u ook op vakantie aangesproken, heeft u een presentatie bijgewoond, heeft u timeshare aangekocht en wilt u hier vanaf neem dan contact met ons op en laat u voorlichten over de mogelijkheden die er wel zijn om te stoppen met uw timeshare contract. Ga niet in op het advies om te stoppen met betalen maar kom in beweging en doe er wat aan, of wilt u dat ook uw kinderen de dupe gaan worden van  iets wat u heeft aangekocht. Teveel timeshare gedupeerden maken niet eens gebruik van hun timeshare, zij hebben veel geld betaald en vervolgens zijn ze er achter gekomen dat ze er niets mee kunnen. Onderzoek uw mogelijkheden en vertel hier uw verhaal. Wij zijn op zoek naar timeshare gedupeerden die het aandurven om hun verhaal te vertellen en wij zullen deze timeshare gedupeerden ook met raad terzijde staan/ Bij ons hoort u niet dat het stom is geweest wat u gedaan heeft, maar wij geven u advies wat u er aan kunt doen, Dus timeshare gedupeerden in Nederland en België , laat ons weten wat uw verhaal is.

Dat kunt u doen via mail:  nieuws@timesharealarm.com

Volg ons ook op twitter  

timeshare ontbinden

Share Tweet +1 Email
error: