Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare Helpdesk

Timeshare Helpdesk, een nieuwe naam, maar een bedrijf dat al weer genoeg Timeshare eigenaren heeft gedupeerd. Deze Helpdesk is naar eigen woorden een bedrijf die Timeshare eigenaren helpt als ze problemen hebben met hun Timeshare. Die problemen kunnen uit verschillende zaken bestaan. Deze Helpdesk heeft de oplossing voor de Timeshare leden. Ze ontbinden contracten, zorgen dat er geld terug komt (Timeshare reclaim), maken het mogelijk om u goedkopere Timeshare lidmaatschappen  aan te bieden, zodat uw onderhoudskosten omlaag kunnen, zorgen dat u over kunt stappen naar andere mogelijke lidmaatschappen zonder of met minder kosten, het lijkt wel een sprookje. Waar de meeste oplichters in Timeshare zich bezig houden met één product, maakt Timeshare Helpdesk het wel heel erg bont. Uit alles wat we horen van Timeshare leden die ons benaderen en wat we lezen op de webite van dit bedrijf ligt het er weer allemaal erg dik bovenop. Timeshare Helpdesk is niets meer of minder dan een van de vele cold callers, ongevraagd belt dit bedrijf Timeshare eigenaren. Gaan deze in op het gesprek dan worden zij uitgenodigd om naar Spanje te komen, want het gesprek moet plaatsvinden op het kantoor van Timeshare Helpdesk. Deze werkwijze kennen we inmiddels goed genoeg, denk hierbij aan ITRA. Bijna alle oplichters in Spanje en de Canarische eilanden werken op deze manier. Als we de werkwijze van deze oplichter nader bekijken, wijkt het ook niet af van de manier van werken van alle bedrijven die zich met deze materie bezighouden in het buitenland. Echter bieden deze bedrijven alleen een reclaim of een Timeshare annulering aan. Tot op heden zijn er nog geen bedrijven die alle mogelijkheden aanbieden,  Timeshare Helpdesk is dus een uitzondering op de regel. Waarschijnlijk zijn zij ervan overtuigd dat zij nog beter zijn in het oplichten van Timeshare bezitters, Let dus op als u gebeld wordt door Timeshare Helpdesk.

Timeshare Helpdesk

Timeshare Helpdesk de werkwijze

De werkwijze van Timeshare Helpdesk is dezelfde als die van de andere cold callers. Na het telefoon gesprek krijgen de Timeshare eigenaren een mail toegestuurd.In deze mail nodigen ze je uit om naar Spanje te komen. Degene die erop ingaat wordt ondergebracht bij Hotel Camisa Golf of Hotel Miramar Castle Beach. Zij helpen met het boeken van Tickets en Hotel. De boekingen zullen waarschijnlijk met de credit card betaald moeten worden, dus die gegevens hebben zo ook meteen. Er is een ophaal service die de Timeshare leden ophaalt op het vliegveld en ze ook weer terug brengt. Immers alles is gepermitteerd in deze Timeshare oplichting. De mogelijkheden die zij de klant bieden zijn de volgende:

  • Het terug geven van de Timeshare, hiervoor krijgt u een persoonlijke agent en indien u alle papieren bij u heeft schijnt dat een fluitje van een cent te zijn. Zij maken de formulieren op en er wordt een formulier afgegeven dat de Timeshare beëindigd is.
  • Het betaalde geld terug vorderen dat ooit is betaald voor de Timeshare, hier hoeft alleen nog een extra formulier voor worden ingevuld en zij recupereren het geld. Er moet wel rekening mee gehouden worden dat er iets verlies is.
  • Bij hoog en bij laag benadrukken ze nog eens hoe goed ze zijn en dat ze eigenlijk de enige uitweg voor de Timeshare bezitter zijn. Sterker nog zij zijn als enige aanvaard door de Timeshare industrie om dit soort acties te mogen doen, daarnaast zijn de contracten Europees goedgekeurd en juridisch aanvaard. Een boel bla bla maar weinig zeggend.

Eens te meer blijkt dat bedrijven als Timeshare Helpdesk, zichzelf zo goed vinden en het niets uitmaakt hoe ze de Timeshare bezitters oplichten. Regelmatig komen er klachten binnen over dit bedrijf. Hieruit blijkt weer dat veel Timeshare eigenaren op zoek zijn naar een Timeshare ontbinding en of een Timeshare Reclaim. Door dit gegeven is het voor bedrijven als Timeshare Helpdesk heel makkelijk om hierop in te spelen. De meeste Timeshare eigenaren zijn wanhopig om van de jaarlijks terugkerende onderhoudskosten af te komen en pakken iedere strohalm aan. In plaats van met dit soort bedrijven in zee te gaan, kunnen de Timeshare leden beter op zoek gaan in hun eigen land naar mogelijkheden om hun Timeshare te beëindigen. Bedrijven als Timeshare Stop en in België, Stop Timeshare staan inmiddels bekend als betrouwbare partners als het gaat om dit soort zaken. Met de samenwerking met Immoclaim is er een nog groter bereik om de Timeshare gedupeerden te helpen. Mocht u er zelf niet uitkomen en vragen hebben over wat u nu zou kunnen doen om een Timeshare reclaim op te starten. Neem dan contact met ons op, en wij zullen u helpen met uw vragen. Laat in ieder geval Timeshare Helpdesk niet de regie over nemen.

Share Tweet +1 Email
error: