Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare Lawyers, bellen ongevraagd

Steeds vaker krijgen wij vragen over het bedrijf Timeshare Lawyers ltd. Dit bedrijf wordt vaak in een adem genoemd met ABC lawwyers en Timeshare Compensation.  De man achter de schermen is ene Mark Rowe, waar we al vaker over hebben geschreven. Deze oud Timeshare verkoper die gewerkt heeft bij Resort Properties en het latere Silverpoint Tenerife, heeft al vele slachtoffers gemaakt en daar miljoenen euro’s mee verdient. Steeds weer blijven twijfelachtige bedrijven zoals Timeshare Lawyers Ltd, die gekoppeld zijn aan deze heer, de kop opsteken in de Timeshare industrie. Steeds weer kopen deze bedrijven lijsten op van de Timeshare resorts, met daarin alle gegevens van de leden. Doordat al deze gegevens van de leden gewoon verkocht worden, beschikken bedrijven als Timeshare Lawyers Ltd, over de meest recente gegevens van de Timeshare eigenaren en kunnen zij steeds weer een verhaal opdissen, dat gelooft wordt. Het is voor de Timeshare eigenaar niet meer doorzichtig of de verhalen nou wel of niet waar zijn. Door het feit dat ze met alle gegevens schermen en deze blijken ook vaak te kloppen, gaan de leden overstag en laten zij zich over halen om naar een van de kantoren van deze bedrijven te komen. Dat deze kantoren zich veelal in Spanje of de Canarische eilanden bevinden, lijkt de leden niet te storen, ondanks alle waarschuwingen. Pas als ze daar aangekomen zijn en voor de zoveelste keer misleid of opgelicht, dan gaat er pas een lampje branden en komen ze erachter dat ze weer iets hebben aangekocht wat niet doet wat het belooft. Timeshare Lawyers Ltd is geen uitzondering op deze regel.

Timeshare Lawyers

Timeshare Lawyers gaan door met het oplichten van Timeshare bezitters

Eigenlijk is het te gek dat bedrijven als Timeshare Lawyers Ltd, ABC Lawyers, Timeshare Compensation en ga zo maar door, zich uit kunnen geven als zijnde advocaten. Er is dus totaal geen controle op dit soort bedrijven en ze kunnen maar doorgaan met het misleiden en oplichten van Timeshare bezitters. Ze komen zo geloofwaardig over , zoals boven vermeld door de aangekochte lijsten, dat niemand twijfelt aan het feit dat ze met een goed bedrijf te maken hebben, terwijl het ordinaire cold callers zijn en maling hebben aan welke Timeshare wet dan ook. De enige manier waarop ze dit kunnen achterhalen is door het internet goed te doorzoeken op berichten zoals dit. Timeshare Lawyers Ltd, gaat heel ver om de mensen te overtuigen van de waarde die ze hebben om de mensen te helpen. Met goed nagemaakte documenten, soms ook een website en een gelikt verhaal benaderen ze momenteel weer de leden van MGM Muthu, het verhaal dat ze vertellen is hetzelfde als altijd. Ze bieden de leden een uitweg en dat kan in velerlei vormen. Ze hebben een koper voor de aangekochte Timeshare, ze zijn ingeschakeld door de overheid om de leden hun geld terug te laten krijgen of ze hebben de mogelijkheid om een Timeshare reclaim op te zetten oftewel een rechtszaak om geld terug te vorderen van het Resort waar de leden lid zijn. Aangezien veel leden op zoek zijn naar een Timeshare annulatie of een Timeshare reclaim, zijn ze een perfect slachtoffer voor Timeshare Lawyers Ltd. En zeg nou zelf als je zelf wordt opgebeld met een heel mooi verhaal dat ook nog onderbouwd wordt met gelikt papierwerk, je de mogelijkheid krijgt om je geld terug te vorderen of dat nu met een verkoop of met een Timeshare reclaim is, dan wil je erin geloven. En dat is nou net waar ze gebruik van maken. Alles aan het verhaal lijkt te kloppen en je boekt een reis naar Tenerife of waar dan ook om dit in orde te maken. Echter vraag je nou eens eerst af waarom dit soort bedrijven dit doen, voor niets gaat de zon op. Het enige dat ze willen is aan je verdienen en dat doen ze zodra je in hun kantoor binnen stapt.

Timeshare Lawyers Ltd

Timeshare Lawyers Ltd, hoe kan dit stoppen

Timeshare Lawyers Ltd bestaat alleen maar omdat de Timeshare leden goed gelovig zijn. Op het moment dat je je realiseert dat alles wat ze vertellen uit de duim is gezogen, ben je al een eind op weg. Kijk op op internet naar de reacties over dit soort bedrijven en de Timeshare misleiding. Wat en wie zitten erachter dit bedrijf. Wat is hun drijfveer. Is het wel allemaal zo mooi als ze door de telefoon vertellen. Timeshare Lawyers weten heel goed hoe ze je moeten bespelen en maken dankbaar gebruik van jouw onwetendheid. Vraag of ze garanties geven, laat ze het zwart op wit zetten, dan nog moet je jezelf afvragen of het wel goed is om naar welk land dan ook af te reizen. In je eigen land zijn er ook mogelijkheden om van je Timeshare verlost te raken en een Timeshare reclaim op te starten. Laat je niet beetnemen en onderzoek de mogelijkheden. Timeshare Lawyers Ltd en de andere genoemde bedrijven bieden je niets dan ellende en slapeloze nachten. Weet je het echt niet meer dan kan je altijd contact met ons opnemen.

Share Tweet +1 Email
error: