Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare misleiding

Timeshare misleiding, tijdens iedere Timeshare verkoop worden er mensen misleidt. Timeshare is niet wat het lijkt. Iedereen die Timeshare heeft aangekocht, weet precies wat er bedoeld wordt. Op het moment dat je een Timeshare lidmaatschap aangaat, lijkt alles rozengeur en maneschijn. Maar al snel kom je erachter dat niets is, zoals ze het hebben voorgespiegeld tijden de verkoop. Timeshare misleiding is niet weg te denken uit het huidige vakantie tijdperk. Tijdens de verkooppresentatie blijven ze op je inpraten over de geweldige bestemmingen, met de mooiste resorts, allemaal op 5 sterren niveau en goedkoper dan wanneer je boekt via de reisbureaus. Deze illusies worden je al snel ontnomen, op het moment dat je de eerste vakantie wil boeken, dan kom je erachter wat Timeshare misleiding betekent. Maar voor je je eerste reis kunt boeken, krijg je nog de eerste rekening voor de jaarlijkse onderhoudskosten. Je hebt al een  fiks bedrag moeten betalen om lid te worden en nu kom je erachter wat de minimale jaarlijkse kosten gaan zijn en die gaan gegarandeerd jaarlijks omhoog. Dan komt het moment om je vakantie te boeken. Om de ideale vakantie in Timeshare te boeken, maak je gebruik van een van de ruilbanken, R.C.I. of Interval International. Echter ook hier merk je dat iedere week die je boekt weer extra geld kost.De zo gezegde goedkope Timeshare vakantie , kost je nu al meer dan je lief is, neem daarbij de beperkte keuze en je frustratie over deze Timeshare misleiding is compleet. Het enige wat je nu nog wilt is je Timeshare verkopen en je geld terug. Echter dat is nog een hoofdstuk apart en een Timeshare reclaim  is niet eenvoudig. De reden dat het niet eenvoudig is, is dat er veel bedrijven actief zijn die proberen je op te lichten. Met andere woorden de Timeshare misleiding gaat gewoon verder.

timeshare misleiding

Timeshare misleiding, het bezit is één brok ellende.

Door middel van Timeshare misleiding ben je nu Timeshare bezitter, maar tot nu toe valt het alleen maar tegen wat je tot nu toe allemaal hebt ontdekt. Gelukkig is je vakantie wel geboekt en is de dag daar dat je naar het mooie beloofde resort kan vertrekken. Het begint vaak al op de luchthaven bij aankomst, de beloofde ophaaldienst die is er niet, dus dan maar een taxi om naar het resort te komen. Daar aangekomen, kan je eindelijk in het appartement inchecken en daar ligt al een eerste verrassing op je te wachten. Een uitnodiging voor een ontbijt of lunch, dat dit dient om over je Timeshare aankoop te praten staat er niet bij. Maar het is niets meer of minder een uitnodiging om met een gladde Timeshare verkoper te praten over wat je hebt aangekocht. In plaats van een ontspannend ontbijt of lunch, krijg je te horen dat wat je hebt gekocht niet voldoet aan de standaard van nu. Weer krijg je een mooi verhaal vol met Timeshare misleiding, over de oplossing die ze op dit resort voor je hebben. Dat kan variëren van het aankopen van punten, fractional of een investeringspakket. Zij nemen je oude Timeshare over als je een van de door hun aangeboden pakketten aankoopt. Je problemen zijn met deze Timeshare misleiding meteen opgelost. Veel Timeshare bezitters trappen hierin en weten eigenlijk achteraf vaak niet wat ze is overkomen. Wederom heeft het geld gekost en je zit nog dieper in de Timeshare shit. Maar deze verkoper is een toffe peer en neemt je mee uit eten, neemt zelfs zijn vrouw mee  en legt je in de watten. Hij moet wel want als je er achterkomt, wat hij je aangesmeerd heeft dan annuleer je ter plekke. Eenmaal thuis gekomen, zoek je het verder uit wat er nu met deze Timeshare misleiding aan je is verkocht.

Timeshare misleiding. Je hebt nog meer Timeshare gekocht en bent op zoek naar een Timeshare reclaim.

timeshare misleiding

Je vakantie is afgelopen en je bent weer thuis. hier overdenk je nogmaals alles, wat er is gebeurd en je komt er langzaam achter dat je toch ten prooi bent gevallen van Timeshare misleiding,oftewel je bent opgelicht. Het enige wat je nu nog wil is stoppen met deze ellende en je Timeshare annuleren of een Timeshare reclaim. Je neemt contact op met het resort waar je lid bent geworden, want zij zouden je helpen met alles, echter je krijgt te horen dat de enige uitweg is, het zelf verkopen. Zij nemen niets terug en hebben geen wederverkoop activiteiten. Wat ze wel kunnen doen is je in contact brengen met een wederverkoop kantoor. Wat ze er niet bij vertellen is, dat je door dit contact benaderd gaat worden door de vele cold callers, bedrijven die je ongevraagd gaan benaderen. Deze bedrijven benaderen je met de mooiste aanbiedingen,. deze aanbiedingen variëren van te koop zetten tot verkopen aan een bedrijf dat op zoek is naar jouw Timeshare  en van  het helpen bij geld terug halen via de overheid tot het geld terug vorderen via een Timeshare reclaim. Wat ze er niet bij vertellen is dat het wederom veel geld gaat kosten en dat je geen enkele garantie hebt. De enige zekerheid die je met dit soort bedrijven, die voornamelijk opereren vanuit het buitenland,  is dat je je geld kwijt bent. Wees dus voorzichtig op je zoektocht naar het Timeshare annuleren of een Timeshare reclaim,  met wie je in zee gaat. Ook hier komt Timeshare misleiding veelvuldig voor. Het grote voordeel is dat al deze oplichters makkelijk te zijn herkennen, ze maken altijd gebruik van een gmail of een soortgelijk emailadres, ze zijn bereikbaar via een gsm aansluiting, ze bieden je altijd iets wat te mooi is om waar te zijn. Daarnaast beschikken ze niet over een eigen kantoor waar ze je kunnen ontvangen. Ze verschuilen zich vaak achter bekende namen of stichtingen. Wil je je recht halen laat dan onderzoeken of er mogelijkheden zijn , door een vertrouwd bedrijf, om een Timeshare reclaim op te zetten of een Timeshare annulering op te starten. Een Timeshare reclaim gaat altijd via de rechtbank, die doet een uitspraak die bindend is en het contract nietig verklaart. Hiervoor moet je aan een aantal voorwaarden voldoen. Ben je op zoek naar een van deze mogelijkheden ijk dan eens bij Immoclaim, dit bedrijf heeft zeer veel ervaring met de Timeshare reclaim. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen om de juiste koers te varen. Je kunt ook HIER klikken om een uitzending op RTL 7 te bekijken over de mogelijkheden. Timeshare misleiding  zorgt er in ieder geval voor dat veel mensen hun geld kwijtraken. Hoe krijg ik mijn geld terug !!

 

 

Share Tweet +1 Email
error: