Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare of reisbureau , waar liggen de voor- c.q. nadelen

timeshare of reisbureau

Timeshare of reisbureau, wat zijn de voordelen en de nadelen van het aanschaffen van een timeshare of het reizen via een reisbureau. Als we kijken wat de voordelen van een reisbureau zijn, zijn we in veel gevallen snel klaar. Het reisbureau is voor de meeste mensen bekend terrein en het biedt de mogelijkheid om zelf de vakantie uit te zoeken en te plannen vanuit de luie stoel of door een simpel bezoek aan het reisbureau bij u in de omgeving. Bij het reisbureau wordt u alle werk uit handen genomen en zorgt het reisbureau ervoor, dat u een geweldige vakantie tegemoet gaat en daarbij is het een feit, dat als u een jaar niet op vakantie gaat u het reisbureau ook geen kosten verschuldigd bent. Bekijken we het voordeel van een timeshare of het reisbureau is het toch wel een ander verhaal. Bij timeshare komt u terecht in een mallemolen van intriges en leugens. Natuurlijk is het verhaal wat ze u vertellen anders ingekleed.

Timeshare of reisburo, wat is het verhaal

Komt u in een timeshare resort dan wordt u heel simpel verteld wat de voordelen van een timeshare of reisbureau zijn. Middels een uigewerkte pitch( verkoop presentatie) wordt u verteld waar voor u de voordelen liggen om (let wel) de rest van uw leven op vakantie te gaan in timeshare.

timeshare gedupeerden

Zoals u kunt zien in bovenstaande info is een timeshare of reisbureau altijd een win win situatie volgens de timeshare verkopers zij laten u hier de kosten (links) zien van vakantie met het reisbureau over 10 jaar en de opbrengsten (rechts)

in timeshare, echter niets is minder waar, als u de kosten die u moet betalen om lid te worden meeneemt en daarbij ook weet dat u deze kosten nimmer meer terug zal krijgen, is timeshare een veel te dure oplossing om op vakantie te gaan. Daarnaast moet u jaarlijks nog eens kosten gaan betalen om het resort te onderhouden, eventuele ruilkosten aan RCI of Interval International en natuurlijk nog uw tickets. Hoe mooi ze het u ook voorrekenen, het kost u (meer) geld dan u lief is. Daarnaast is het (bijna) onmogelijk om van het timeshare contract af te komen. Laat u dus niet gek maken.

Timeshare of reisbureau, wat kan ik er aan doen

Bent u toch in deze val gelopen, dan kunt u een aantal dingen doen. Ten eerste kunt u binnen 14 dagen annuleren. Let er wel op dat u dit binnen deze termijn doet!! U moet nooit aanbetalen, dit is wettelijk ook niet toegestaan.  Onderteken gewoon niets op vakantie en vertel de verkoper dat u er nog even over na wil denken. Laat u ook niet overhalen om een proef pakket aan te schaffen. Mocht u nu toch nog te laat zijn of al jaren een timeshare hebben en wilt u ervan af, laat ons u dan advies geven over de mogelijkheden, die er zijn. Het slechtste advies wat u kunt krijgen is stoppen met het betalen van de onderhoudskosten, dat is zoals gebleken een struisvogel tactiek. De timeshare bedrijven zullen u even met rust laten maar op een later tijdstip terug komen met aanmaningen, met het gevolg dat uw kosten alleen maar hoger worden en er een deurwaarder op de stoep staat. Zorg dat dit u niet overkomt.

U kunt ons altijd bereiken via mail : nieuws@timesharealarm.com

Volg ons op twitter en blijf op de hoogte van al het nieuws met betrekking tot timeshare

Timeshare of reisburo, de leugen die ontmaskert wordt.

timeshare oplichting

Share Tweet +1 Email
error: