Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare onderhoudskosten komen er weer aan

De jaarlijkse Timeshare onderhoudskosten komen er weer aan. Terwijl de Timeshare leden nog nagenieten van hun duur betaalde vakantie, worden de persen al gestart. De jaarlijkse rekening voor het onderhoud komen er weer aan. Deze jaarlijkse timeshare onderhoudskosten zijn een doorn in het oog van veel Timeshare leden. Echter weten al deze Timeshare leden ook dat er geen weg terug is. Eenmaal een contract getekend, dan weet u ook dat de Timeshare onderhoudskosten jaarlijks op de deurmat vallen. Doordat niemand naar de jaarlijkse vergadering gaat, kan het resort doen en laten wat ze wil. Resoluties worden aangepast, net als bepaalde regels, conform de besluiten van de Algemene jaarvergadering. Veel leden zijn het er niet mee eens, maar hebben geen poot om op te staan. Er zijn zelfs Resorts, die de jaarvergadering gebruiken om de certificaten die uitgegeven zijn, ongeldig te laten verklaren. Dit betekent dat er nieuwe certificaten worden uitgegeven die nu wel aan de eisen voldoen. Daarnaast wordt er op de jaarlijkse vergadering ook een besluit genomen over de verhoging van de Timeshare onderhoudskosten.

Timeshare onderhoudskosten

Timeshare onderhoudskosten, waarvoor zijn deze eigenlijk?

De in rekening gebrachte Timeshare onderhoudskosten, zijn niets meer of minder dan de kurk waar het Timeshare bedrijf op drijft. Door deze onderhoudskosten kunnen ze bij iedere bank nog meer geld ophalen, om nog meer Timeshare resorts te bouwen en nog meer mensen op te lichten en te benadelen. Als je bekijkt wat deze onderhoudskosten jaarlijks opbrengen, dan is het ook begrijpelijk, dat een timeshare bedrijf als Silverpoint Vacations, Diamond, CLC en andere, de leden niet wil laten gaan. Berekent u voor u zelf maar eens wat de opbrengst is van uw resort per jaar aan deze Timeshare onderhoudskosten. Dan gaat u nog uit van 52 weken. Terwijl in werkelijkheid een appartement veel vaker wordt verkocht, dit kan zijn;  floating time, punten en fractional. Daarnaast betaalt u ook nog Timeshare kosten aan de ruilorganisaties. En welke garanties geven zij, dat u ook daadwerkelijk krijgt wat u wilt? Timeshare onderhoudskosten zijn gewoon een melkkoe. Wilt u van deze melkkoe af en uw timeshare ontbinden, dan moet u op zoek naar een partner die u helpt bij het Timeshare annuleren of bij een Timeshare Reclaim. Een Timeshare reclaim geeft u de mogelijkheid om via de rechter het contract nietig verklaard te krijgen. Een van de voordelen van een nietig verklaring is, dat u uw geld terug krijgt en geen Timeshare onderhoudskosten meer betaald.

Timeshare onderhoudskosten

Timeshare onderhoudskosten betalen of timeshare ontbinden

Veel Timeshare leden willen deze Timeshare onderhoudskosten niet meer betalen. Een aantal hebben het advies opgevolgd dat in het verleden is gegeven, dit advies is gegeven door een stichting in Nederland,  stop met betalen. Echter worden zij nu geconfronteerd met incasso bureaus, die zich hierop storten. Helaas is een schuld tegenwoordig handel. Waar is nu dan degene die dit Timeshare advies heeft gegeven? Die hult zich in stil zwijgen en geeft niet thuis, immers zij zijn niet schuldig aan het feit dat een incasso bedrijf u lastig valt. Het feit blijft wel, dat deze stichtingen of bedrijven, het advies hebben gegeven, maar zich er nu makkelijk vanaf maken. Is er dan echt geen weg terug uit deze ellende? Wat moet u doen om uw Timeshare onderhoudskosten niet meer te betalen? Het enige wat hier mogelijk is, is uw Timeshare ontbinden. Echter gaat dit vaak niet zonder een goede partner die u helpt om dit te realiseren en ervoor te zorgen dat u van de jaarlijkse timeshare onderhoudskosten af bent.

Timeshare onderhoudskosten en u wil ervan af of een timeshare reclaim

Timeshare onderhoudskosten

Er zijn best wel mogelijkheden te vinden op internet om uw Timeshare onderhoudskosten te elimineren. U kunt op zoek gaan naar een goede partner en uw Timeshare laten beëindigen of zoals hierboven vermeld een Timeshare reclaim. Wees echter wel voorzichtig met wie u zaken doet, er zijn veel oplichters actief. Vaak zijn dit bedrijven die u ongevraagd bellen, cold callers,  die vertellen dat uw timeshare nog waarde heeft en dat zij het wel willen overnemen of ze werken samen met de Spaanse overheid en hebben het geld al voor u klaar liggen. Er is altijd een adder onder het gras bij dit soort aanbieders, u moet vaak lid worden van de club waar zij werkzaam voor zijn, of iets aandoen omdat u een sponsor nodig heeft. Ook zijn er bedrijven die u uitnodigen om naar Spanje te komen, echter daar komt u ook bedrogen uit. In Nederland en in België zijn er nu ook partijen, die u kunnen helpen en ervoor zorgen dat uw Timeshare ontbonden wordt. Zij maken het Timeshare ontbinden echt mogelijk en bekijken de mogelijkheden voor een Timeshare Reclaim. Deze bedrijven hebben hun sporen verdient en bewijzen iedere keer weer het ongelijk van de Timeshare industrie. Veel ex-timeshare leden zijn door deze bedrijven geholpen en verlost van het Timeshare lidmaatschap en het betalen van de jaarlijkse timeshare onderhoudskosten. Zij gaan in ieder geval op een totaal andere wijze te werk en u weet precies waar u aan toe bent. Hier zijn geen kleine lettertjes of verborgen artikelen. Voor een aantal van ons heeft het gewerkt, waarom voor u dan niet.Wilt u meer weten neem dan contact met ons op of klik op de onderstaande button.  Ik wil mijn geld terug !!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: