Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare ontbindingen, wat is er waar.

Timeshare ontbindingen, het hele internet staat er vol mee. Al die bedrijven die de Timeshare bezitters helpen bij het Timeshare ontbinden. Maar welk bedrijf is nou betrouwbaar en welk niet. Voor veel Timeshare bezitters een puzzeltocht, die vaak met een kater eindigt. Als je op het internet gaat zoeken naar bedrijven die Timeshare ontbindingen verrichten, sta je versteld van de hoeveelheid van dit soort bedrijven. Het zijn er bijna meer als dat er Timeshare Resorts zijn wereldwijd. Hier moeten eigenlijk de Timeshare alarm bellen al afgaan. Het meest vreemde is dat veel van deze bedrijven zich gevestigd hebben in Spanje, waar toevallig ook de meeste Timeshare is en wordt verkocht in Europa. Maar eigenlijk is het niet zo vreemd. Deze bedrijven worden in de meeste gevallen opgericht door ex-Timeshare verkopers. Veel van deze ex-Timeshare verkopers zijn niet meer in staat om voor het bedrijf waar ze altijd Timeshare hebben verkocht, geld te blijven verdienen, met het oplichten van toeristen en Timeshare leden. Het logische vervolg is dan om een Timeshare Resalekantoor, een Timeshare ontbindingskantoor of een Timeshare Reclaim kantoor te openen, in het land waar ze op dat moment dan toch al wonen. Door het ook in het bedrijf dat ze openen, niet te nauw te nemen met de manier van verkopen of adviseren, gaan ze gewoon door met het oplichten van Timeshare bezitters, die eigenlijk op zoek zijn naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van Timeshare ontbindingen. Door de contacten die deze mensen nog steeds hebben in de Timeshare wereld, kunnen ze makkelijk aan lijsten komen, waarop alle gegevens van de Timeshare leden staan. Ze kunnen dus met een gerust hart al de Timeshare leden telefonisch benaderen ( Cold Callers), want ze weten alle in en outs van deze leden. Wanneer ze gekocht hebben, hoeveel ze hebben betaald, waar ze op vakantie zijn geweest en ga maar door. Het meest belangrijke is dat ze weten dat deze leden op zoek zijn naar de mogelijkheden die er zijn op het gebied van Timeshare ontbindingen.

Timeshare ontbindingen

Timeshare ontbindingen in het buitenland.

Timeshare ontbindingen bij de diverse bedrijven in het buitenland, zijn al vanaf het begin gedoemd om te mislukken. De enige reden waarom deze bedrijven bestaan is om makkelijk geld te verdienen aan de Timeshare leden. Er zijn genoeg voorbeelden van dit soort bedrijven op onze site, dus eigenlijk hoeft niemand meer in de gladde verhalen te trappen. Ben je dan toch slachtoffer geworden van een van deze bedrijven, dan zal je een ware kruistocht moeten ondernemen om dit bedrijf te achterhalen. Juist doordat ze gebruik maken van namen van grote bedrijven, denkt iedereen die benaderd wordt dat het bedrijf wel goed is. Echter werken ze altijd met een gsm aansluiting, een gratis email adres en hebben geen kantooradres. In veel gevallen gaan ze over tot een meeting in een hotel in het land waar de slachtoffers wonen. Eerst benaderen ze de klant per telefoon om te vertellen dat Timeshare ontbindingen hun business is. Zijn het enige bedrijf dat kan helpen in zaken als een Timeshare reclaim, Timeshare ontbinding, Timeshare annulatie en wat al niet meer. Iedere keer krijgen wij meldingen van mensen die hierin zijn gestonken en nu helemaal niet meer weten wat te doen. Ze zijn het vertrouwen volledig kwijt in bedrijven die zich bezig houden met Timeshare ontbindingen.

Timeshare ontbindingen, zijn er oplossingen?

Timeshare ontbindingen bezorgen veel timeshare leden kippenvel, alleen de gedachte al om contact op te moeten nemen met het resort, zorgt  ervoor dat de moed in de schoenen zinkt. Ondanks alle oplichters in het buitenland en bedrijven en personen die ervoor zorgen dat timeshare leden opnieuw worden opgelicht, is er wel een uitweg voor de leden. Met de komst 4 jaar geleden van het bedrijf Timeshare Stop BV in Nederland, ging er een deur open voor de Timeshare bezitter. Na een start waar met argusogen werd meegekeken door veel mensen, is gebleken dat TimeshareStop doet wat het beloofd. Na 4 jaar kunnen we toch wel vaststellen dat Timeshare Stop geen eendagsvlieg is, maar een speler die de markt goed in de gaten houdt en de leden daadwerkelijk een oplossing aan de hand doet. Na diverse malen gezien te zijn geweest op de Nederlandse en Belgische tv zenders zitten ze dan ook vast in het zadel. Met de samenwerking die ze zijn aangegaan met Immoclaim, is er een sterkere band gesmeed en zijn ze in staat om de Timeshare industrie toch in een hoek te zetten. Middels diverse Timeshare reclaims, zijn er tal van zaken opgezet, waar ze zeer sterk uit naar voren komen. Door diverse nietig verklaringen hebben diverse Timeshare resorts,waaronder Anfi, Silverpoint, Heritage en andere, de leden hun geld terug moeten betalen. Daarnaast geven zij een keiharde garantie op hun werkzaamheden.  Wij van Timeshare Alarm juichen dit toe en hopen dat ze nog veel leden kunnen helpen bij Timeshare ontbindingen en reclaims. Wilt u meer weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen, in verband met informatie met betrekking tot Timeshare ontbindingen.

Share Tweet +1 Email
error: