Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare rekeningen

De Timeshare rekeningen voor het betalen van de onderhoudskosten vallen weer in de bus. Vooral DRI, Anfi, MGM Muthu en Marriott zijn momenteel druk bezig net het versturen van deze jaarlijkse rekeningen. Veel Timeshare leden staan op het punt om de verkeerde beslissing te nemen op het moment dat deze Timeshare rekeningen op de mat vallen. Met de verkeerde beslissing bedoelen wij het niet betalen van deze jaarlijks terugkerende ellende of het in zee gaan met de diverse oplichters, die juist deze tijd van het jaar gebruiken om de timeshare leden te benaderen via cold calling of per mail. Het is een gegeven dat deze rekeningen ieder jaar weer omhoog gaan en dat veel leden zich afvragen of het het wel allemaal waard is om deze jaarlijkse onderhoudskosten te blijven betalen. Het is een feit dat de Timeshare rekeningen altijd op een verkeerd moment komen.

Timeshare rekeningen

Timeshare rekeningen en de oplichters

De jaarlijkse Timeshare rekeningen geven zoals gezegd de oplichters de gelegenheid om de Timeshare  leden veelvuldig te benaderen. Momenteel worden de leden van DRI via de mail verzocht, of zij hun Timeshare zouden willen verkopen aan een investeringsmaatschappij die voornamelijk uit Azië komt.  Leden van CLC worden massaal benaderd door Sim Legal Services en JB Legal. Leden van het voormalige Silverpoint worden benaderd door Aspirantco op Tenerife, dit bedrijf maakt het echt bont, door te vertellen dat ze alleen iets kunnen doen voor de oud Silverpoint leden als ze een nieuw lidmaatschap afnemen, genaamd Key Concierge, dan kunnen ze de leden van Silverpoint helpen, anders niet. Het lijkt wel of de jaarlijkse Timeshare rekeningen het licht op groen zet voor allerhande oplichters.

Wat kunnen leden dan doen aan de jaarlijkse Timeshare rekeningen

Het enige wat leden kunnen doen om de jaarlijkse Timeshare rekeningen te stoppen, is contact opnemen met bedrijven die zichzelf al sinds jaar en dag hebben bewezen. Bedrijven die wel doen wat ze zeggen en de leden uit hun Timeshare halen. Op het internet zijn genoeg succes verhalen te vinden van mensen die via deze bedrijven gestopt zijn met hun Timeshare lidmaatschap. We spreken dan niet van de Timeshare verkoop , maar van de mogelijkheden om een Timeshare annulering of een Timeshare reclaim op te zetten. Hiermee stoppen de jaarlijkse rekeningen en kunnen de leden weer gewoon op vakantie, wanneer en waar zij willen. Een Timeshare reclaim zorgt ervoor dat leden hun geld via gerechtelijke uitspraak terug krijgen. De wetgeving omtrent Timeshare is toch ergens goed voor en helpt de Timeshare eigenaren aan hun gelijk. Wilt u hier meer over weten klik dan op de linken in deze tekst of neem contact met ons op. Wij wijzen u de weg, die ervoor zorgt dat de jaarlijkse Timeshare rekeningen stopgezet worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: