Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare Survey

En ja hoor Timeshare Survey is nummer 3 deze week, die bij ons is gemeld door een aantal Timeshare leden. Deze leden die al hadden aangegeven te willen stoppen met hun Timeshare, hebben een mail gekregen van Timeshare Survey. In deze mail vertellen zij dat ze de Timeshare leden kunnen verlossen van hun lidmaatschap, zelfs als de cooling off periode al voorbij is. Het is toch vreemd dat dit soort bedrijven zomaar ongevraagd mails versturen en ongevraagd bellen aan en naar Timeshare leden. De bedrijven die hierachter schuilen zijn alweer oude bekenden. Timeshare Survey komt voort uit de gedachten kronkel van Marc Rowe. Gewoon weer een oplichtings truc, iets anders kunnen we Timeshare Survey niet noemen.

Timeshare Survey

met leugens worden er veel slachtoffers gemaakt

Timeshare Survey wie zit hier achter

Voor de trouwe bezoeker van onze site zal het  niet onbekend zijn dat achter Timeshare Survey een van de grootste oplichters uit de Timeshare industrie schuil gaat. Het gaat hier om Marc Rowe, die we kennen van Jive Hippo, ABC Lawyers en Timeshare Compensation. De slachtoffers in wording, worden na de mail benaderd door een medewerker van Timeshare.Lawyer. Dit bedrijf is zoals het zelf zegt op de website geen advocaat, waarom dan deze naam? Het bedrijf achter deze website is ABC Legal, de website die gebruikt wordt is  ABC-Lawyers. Zoals we dus zien is het cirkeltje weer rond. De leden, die toch al op zoek zijn naar de mogelijkheden van hun Timeshare annuleren,  worden gebeld met de vraag of ze veel geld terug willen ontvangen in verband met de aankoop van de Timeshare. Op deze vraag zal niemand negatief antwoorden. Wel is het opvallend dat er gebeld wordt  met lijsten die niet helemaal meer actueel zijn. Deze lijsten bevat ook mensen die al bezig zijn geweest met hun Timeshare annuleren en hierin zijn geslaagd. De leden worden doorgestuurd naar de site van Timeshare Survey om daar een formulier in te vullen. Heeft men dat gedaan dan wordt er contact met ze opgenomen. Weer een website die erop gericht is om slachtoffers te maken onder de Timeshare kopers, het is dus duidelijk dat deze misleidende website de uitwerking niet mist . Al de leden die benaderd worden zullen uitgenodigd worden op Tenerife om daar een presentatie bij te wonen.

Timeshare Survey oppassen dus voor deze notoire oplichtersbende

Timeshare Survey

Iedereen die door Timeshare Survey wordt benaderd, gaat voor 100 procent de boot in als ze ingaan op de uitnodiging van dit bedrijf. Het is moeilijk om nee te zeggen tegen een mooie aanbieding, ook als deze veel geld kost. Aangezien veel gedupeerden op zoek zijn naar een Timeshare Reclaim of een Timeshare ontbinding, is het voor dit soort bedrijven erg makkelijk om hun slachtoffers uit te kiezen. Indien een Timeshare bezitter van zijn Timeshare af wil en op zoek is naar mogelijkheden voor een Timeshare reclaim en dit door een betrouwbaar bedrijf wil laten doen, neem dan contact op met Timeshare Stop in Nederland. Klik op de link hiernaast en u vind alle uitzendingen van dit bedrijf op de Nederlandse- en de buitenlandse tv zenders. Wilt u op de hoogte blijven van het wel en wee van de Timeshare industrie kunt u zich ook abonneren op het YouTube kanaal.  Zorg in ieder geval ervoor dat u geen slachtoffer wordt van Timeshare Survey of andere oplichters. Mocht u toch gevoelig zijn voor de aanbiedingen van dit soort bedrijven, teken dan niets ter plaatse, doe geen aanbetaling en laat geen gegevens achter. Laat in uw eigen land de stukken beoordelen door een onafhankelijke deskundige en ga op dat advies af. Het is allicht een beter advies dan bij Timeshare Survey gegeven.

Ik wil mijn geld terug !!
Share Tweet +1 Email
error: