Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider
Timeshare Survey

Timeshare verkoop presentatie .

Timeshare verkoop

Bij een Timeshare verkoop presentatie gaat het maar om één ding. Geld verdienen!! Maar wat koopt u nu precies op het moment dat u het slachtoffer wordt bij een timeshare verkoop presentatieVoor veel gedupeerden is het, na een ellenlange uitleg, nog steeds niet duidelijk wat ze nou precies aangekocht hebben en wat hun rechten zijn. Nog onduidelijker is het waar zij terecht kunnen met Timeshare vragen. Waar alle Timeshare leden het over eens zijn is, dat ze opgelicht zijn en iets gekocht hebben wat ze eigenlijk niet willen. Een timeshare verkoop presentatie is niets meer of minder dan oplichting en deze oplichting in Timesharing wordt mogelijk gemaakt door verschillende instanties. Van overheden tot overkoepelende organisaties binnen en buiten de timeshare industrie.  Er wordt op geen enkele wijze actie ondernomen om dit een halt toe te roepen!  De timeshare bedrijven gaan wereldwijd gewoon door met het duperen van toeristen. Timeshare verkoop is een goudmijn!

Timeshare verkoop – wat koopt u?

Timeshare verkoop

Als u terecht komt op een Timeshare verkoop presentatie en u koopt een Timeshare lidmaatschap, dan koopt u in veel gevallen het recht om ieder jaar, of om het jaar, gebruik te maken van de mogelijkheid, om waar ook ter wereld op vakantie te gaan.  Hierdoor heeft u automatisch de verplichting om jaarlijkse onderhoudskosten te betalen aan het resort waarvan u lid geworden bent. Tevens wordt u, verplicht lid gemaakt van een ruilorganisatie; RCI of Interval International. Veel lidmaatschappen worden uitgedrukt in weken, punten, floating of fractional ownership, met als laatste truc: het vakantie pakket. Voor u als gedupeerde consument, zal het op het moment van kopen, allemaal eender zijn, echter niets is minder waar. Op het moment dat u op een Timeshare verkoop presentatie terecht komt, moet u dus goed opletten en in beginsel niets voor waar aannemen! Timeshare verkoopOnderteken zeker niet klakkeloos een contract! De zeer goed getrainde verkopers die zich bezighouden met de Timeshare verkoop, zijn er een ster in om u, ook al wil u dat niet, te laten geloven dat Timeshare de oplossing is voor u en uw gezin. Dit omdat u de rest van uw leven goedkoop op vakantie kunt gaan. Daarnaast vertellen zij, u kunt altijd uw Timeshare verkopen en winst  maken, immers het is onroerend goed, daarnaast heeft u de mogelijkheid om het altijd terug te laten nemen door het resort waar u Timeshare gekocht hebt en dat er wereldwijd altijd plaats is. Echter de waarheid is, dat alles wat u is verteld, niets meer of minder is dan een grote leugen. Zodra u eenmaal een contract ondertekend hebt en een aanbetaling hebt gedaan, is er geen ontkomen meer aan. In de meeste gevallen waarbij een Timeshare lid een aankoop heeft gedaan, heeft deze ook de toekomst van hun erfgenamen verzekerd van levenslange vakantie. Hier bovenop komt dan nog het jaarlijks betalen van hoge onderhoudskosten, die jaarlijks ook nog eens stijgen, de onmogelijkheid om ervan af te komen, de garantie dat het niet verkoopbaar is en de garantie dat het resort het zeer zeker niet terug neemt. Dus u heeft een grote leugen aangekocht! Na de Timeshare verkoop komt voor u als timeshare gedupeerde de grote spijt! Nog iets later komt de schaamte…

timeshare verkoop

Timeshare verkoop – wat koopt u niet!!

Wat u in ieder geval niet koopt op een Timeshare verkoop presentatie is de mogelijkheid om gedurende vele jaren van uw vakantie te genieten, alhoewel dit wel aan u verteld werd. Heeft u een vakantiepakket aangekocht, dan mag (moet) u het jaar erop in ieder geval nog terug komen en wederom een timeshare verkoop presentatie meemaken. Vooral op de Canarische eilanden wordt dit product verkocht, met name door Enduria Travel. Ook het Timeshare bedrijf Anfi maakt zich schuldig aan de verkoop van deze pakketten. Het eerste jaar als gedupeerde timeshare consument is dan een feit, ECHTER, ze willen nog meer. Op het moment van terugkomen, verkopen ze u zeer zeker geen jarenlang vakantie genot, alhoewel ze dit wel beloven. U koopt tijdens een timeshare verkoop, de onmogelijkheid om ieder jaar op vakantie te gaan met dit geweldige systeem. U koopt een ruilmogelijkheid, die u nooit zult kunnen gebruiken op de plaatsen en in de periode dat u het wilt. Daarnaast, als timeshare gedupeerde, koopt u zeker niet de mogelijkheid om op een voor u gunstige manier van dit lidmaatschap af te komen, u zit hier in vrijwel alle, gevallen voor de rest van uw leven, of sinds de nieuwe wetgeving van 2011, max. 50 jaar aan vast.  Kortom u heeft uw vakantieleven en dat van uw erfgenamen geruïneerd, door het deelnemen aan een timeshare verkoop presentatieTimeshare verkoop

HET RESULTAAT VAN EEN TIMESHARE VERKOOP IS, DAT U NIET KRIJGT WAT MEN U HEEFT VERTELD! HET KOST U VEEL MEER GELD DAN WAT MEN U HEEFT VERTELD EN U ZULT HET ZEER VAAK NIET KUNNEN GEBRUIKEN. EEN TIMESHARE VERKOOP IS EEN LOZE VERKOOP VOL TOEKOMSTIGE ELLENDE!!

timeshare verkoop

Timeshare verkoop en nu?

Bent u tijdens een Timeshare verkoop toch overstag gegaan en heeft u een vakantiepakket aangekocht, of jaren geleden een timeshare bezit en u wilt weten wat u kunt doen om hiervan af te komen? Is meer timeshare kopen de oplossing volgens de verkopers? Bent u op zoek naar de mogelijkheid om uw geld terug te krijgen, inde vorm van een Timeshare Reclaim? Neem dan contact met ons op en wij helpen u om een oplossing te vinden. Deze hulp is gratis, net als u, zijn wij ook als timeshare consument, benadeeld geweest door deze verkoop trucs, echter hebben wij de mogelijkheid gekregen om ervan af te komen. Schroom dus niet om ons om hulp te vragen, u staat niet alleen. Neem contact met ons op.  Tevens zijn wij op zoek naar leden die Timeshare hebben gekocht bij : Anfi, Club La Costa, Diamond Resorts, Silverpoint, en verder alle Timeshare leden die op zoek zijn naar hulp voor een Timeshare ontbinding en die op zoek zijn naar de mogelijkheden voor een  Timeshare Reclaim. Blijf niet wachten op een mogelijkheid om uw contract te ontbinden, maar pak deze kans en vraag om hulp. Timeshare verkoop stopt niet als we er niets aandoen!!

Bent u ook een timeshare gedupeerde en heeft u een timeshare verkoop presentatie meegemaakt? Neem snel contact met ons op!

 

Share Tweet +1 Email
error: