Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare verkopen.

Hun Timeshare verkopen, iets waar veel Timeshare eigenaren naar op zoek zijn,  ze denken vaak dat dit de enige uitweg is uit de Timeshare ellende. Veel Timeshare leden komen er steeds vaker achter, dat wat er ooit beloofd is, hun Timeshare verkopen, onmogelijk gemaakt wordt door de Timeshare industrie zelf. Veel resorts vertellen de leden, dat ze eerst contact op moeten nemen met het resort, als ze van hun Timeshare af willen. De meeste Timeshare leden doen dit dan ook. Zij nemen contact op met hun resort om te vertellen dat zij hun Timeshare willen verkopen. De meeste resorts, reageren op dezelfde wijze. Timeshare verkopen van leden dat doen wij niet. Wij nemen geen Timeshare terug, omdat we nog genoeg voorraad hebben. Een Timeshare annuleren dat doen ze ook niet. Het Timeshare advies dat zij geven sluit niet aan bij de wens van de leden. Als u uw Timeshare wilt verkopen, dan moet u zelf maar op zoek gaan naar iemand. Er wordt niet bij verteld dat uw Timeshare verkopen praktisch onmogelijk is. De resorts bepalen zelf de regels als leden hun Timeshare verkopen.

Timeshare verkopen via wie?

Timeshare verkopen waarom lukt dat niet.

Een Timeshare verkopen lukt gewoonweg niet, omdat de resorts zelf bepalen wat er wel en niet kan. Diamond Resorts bijvoorbeeld, bepaalt dat de verkoop alleen kan plaatsvinden aan een bestaand D.R.I. lid. Kunt u deze niet vinden, dan moet u uw Timeshare verkopen via Travel & Leisure. Travel & Leisure is een wederverkoopkantoor welke aangeraden wordt door de Timeshare industrie en de R.D.O. Als u contact met Travel & Leisure opneemt, zullen ze voorstellen om uw Timeshare te koop te zetten op hun website, uiteraard moet u hiervoor betalen. Na een paar maanden benaderen ze u weer. Ditmaal om de vraagprijs aan te passen, naar beneden en om u een nieuwe advertentie te verkopen. U raadt het al, uw Timeshare verkopen wordt onmogelijk. Bent u lid bij MGM / Muthu, dan krijgt u te horen dat ook zij niets terug nemen en u niet kunnen assisteren bij uw Timeshare verkopen. Wel zullen zij u benaderen om naar Tenerife te komen, om zogezegd uw Timeshare beëindiging in gang te zetten. U wordt dan geadviseerd om een 5 jaren plan aan te schaffen. Ook dit 5 jaren plan rammelt aan alle kanten, eindresultaat u heeft bijgekocht en zal het niet meer kwijtraken. Dan hebben we nog, naar ons idee de grootste oplichter van alle Timeshare bedrijven, Silverpoint Vacations. Vanaf 2018 zal dit bedrijf een andere naam hebben ( Aspirantco, Excel Hortels & Resorts,) en verhuizen naar Dubai. Er zijn maar weinig bedrijven, die het zo bont maken als dit bedrijf.  Inmiddels is de verhuizing in gang gezet, weten de leden niet meer tot wie ze zich moeten wenden en wordt er alleen maar meer geld gevraagd, om te kunnen helpen. Wilt u uw Timeshare verkopen of wilt u een timeshare reclaim, , blijf dan weg bij dit bedrijf. Zij zullen er alles aan doen, om te zorgen dat u niet van dit bedrijf afkomt. Ze komen met mooie beloftes, zoals, koop extra weken, dan is het makkelijker te verkopen, u hoeft geen extra onderhoudskosten te betalen, want het wordt verhuurd. Zij beloven dat zij uw Timeshare verkopen binnen twee jaar en zelfs de aanschaf van een belegging behoort daar tot de mogelijkheden. Er zijn verhalen bij ons bekend, waarin leden, om van hun Timeshare af te raken, een investering hebben gedaan waar serieuze bedragen mee gemoeid zijn. Bedragen die beginnen vanaf € 40.000,- en vele malen hoger.  Volgens Silverpoint Vacations, is dit geen Timeshare maar een totaal ander product. Hier hebben ze het over een beleggingsproduct met een bruto rendement. Deze handelswijze is pure oplichting, met als doel, zorgen dat de jaarlijkse onderhoudskosten betaald blijven worden. Het regent dan ook Timeshare klachten over dit bedrijf. Ook hier blijkt dat uw Timeshare verkopen niet tot de mogelijkheden behoort.

Timeshare verkopen niet makkelijk

Timeshare verkopen, een grote valkuil.

Een Timeshare verkopen is voor veel gedupeerden een weg richting valkuil. Waar de resorts niets willen doen voor de leden, die ze al eerder hebben opgelicht, zijn er tal van bedrijven die zeggen het beste voor te hebben met deze slachtoffers. Het rare is dat als Timeshare gedupeerden hebben aangegeven aan hun eigen resort, dat ze hun Timeshare willen verkopen, of gewoon stopzetten,  ze ineens worden benaderd door verschillende bedrijven. Deze bedrijven, cold callers, beschikken over alle gegevens van de Timeshare bezitters. Ze weten letterlijk alles van de Timeshare leden. Het bedrijf Timeshare Compensation heeft van veel Club La Costa gedupeerden, alle gegevens. Wij vragen ons dan ook af hoe ze hier aan komen.  Het verhaal dat ze vertellen is dat ze in samenwerking met ABC Lawyers, het lidmaatschap gaan aanvechten voor Club La Costa leden. Wel moeten deze mensen eerst naar Tenerife komen. Daar wordt hun een product verkocht genaamd Jive Hippo, welke zogezegd als sponsor optreedt. Dit bedrijf is van ene Mark Rowe, deze man is zeer bekend in de Timeshare wereld, maar dan niet op een positieve manier. De aankoop van dit product loopt in de tientallen duizenden Euro’s. Er is geen cooling off periode en de aanbetaling bent u kwijt. Wederom worden de gedupeerden opgelicht. Het blijkt dus dat je Timeshare verkopen een onmogelijke zaak is. dan zijn  er natuurlijk nog de cold callers uit Marokko.  Het bedrijf Kalineas is een van de bekendste. Ook zij bellen ongevraagd Timeshare leden, die eerder aan hun resort hebben aangegeven. dat ze hun Timeshare verkopen willen.

Timeshare verkopen een drama wat nu?

Uw Timeshare verkopen lukt niet. U bent al meerdere malen benaderd door een cold caller? Wat kunt u nu nog doen. U kunt op zoek gaan naar een betrouwbare partij, welke u helpt om uw Timeshare stopzetten mogelijk te maken. Er zijn bedrijven die u helpen en die ook de mogelijkheden bekijken voor een Timeshare Reclaim nu ook met een keiharde garantie. Wat kunt u van deze bedrijven verwachten? In ieder geval een open gesprek en een gedegen Timeshare advies. Laat u niet verleiden door mooie praatjes en beloften van bedrijven of stichtingen( zie rectificatie onderaan de pagina) die zeggen dat zij samenwerken met de RDO of met universiteiten. Zoek uit wat er waar is van wat ze vertellen. Willen ze u iets anders verkopen, of sterker nog, ruilen ze uw Timeshare in voor een ander lidmaatschap, bedenk dan of dit is wat u wilt. Het resultaat is vaak dat u van het een af bent en aan het ander vast zit. U moet dan nog steeds ieder jaar onderhoudskosten betalen en dat is wat u eigenlijk niet meer wil. Zorg dat u beslagen ten ijs komt als u van uw Timeshare af wilt komen. U kunt altijd contact met ons opnemen als u er zelf niet uitkomt. Er zijn nog teveel bedrijven, stichtingen en ander soort oplichters actief in deze Timeshare wereld.  Uw Timeshare verkopen, vergeet het maar.

Timeshare verkopen aan investeerders, kijk uit.

Op het moment worden veel Timeshare leden benaderd met de vraag of zij hun Timeshare willen verkopen. Deze Timeshare verkoop zou dan aan investeerders uit Azië zijn. Veel Timeshare leden geloven dit en gaan in zee met de oplichters die dit aanbieden. ook hier komen zij er achter dat ze bedrogen zijn en hun geld weg is. Voordat je in zee gaat met wie dan ook, kijk na met wie je te maken hebt. We hebben het al zo vaak verteld dat een gmail of mail adres niet geloofwaardig is. Het hebben van geen kantoor en bellen met een gsm ook niet. Laat je niet in de luren leggen en kijk uit met wie je zaken doet. Je Timeshare verkopen doen ze in ieder geval niet.

Wij weten als geen ander dat er nog veel meer bedrijven zijn die de Timeshare leden blijven benaderen en benadelen. Helaas kunnen we ze niet allemaal in het spotlicht zetten, we doen ons best om de Timeshare leden zoveel mogelijk met raad en daad terzijde te staan. Wij zijn altijd op zoek naar de verhalen achter deze oplichting. Wilt u uw verhaal kwijt en of een Timeshare advies stuur ons dan een mail en wij nemen contact met u op. Besef in ieder geval dat uw Timeshare verkopen een onmogelijke opgave is. Wees voorzichtig met bedrijven of personen die zich verschuilen achter GSM nummers, postbusadressen en e-mail met Gmail adressen of andere gratis email adressen. Vaak hebben deze niet veel goeds in de zin en collecteren ze de gegevens van timeshare eigenaren die hen benaderen om deze vervolgens weer verder te verkopen aan de bekende cold callers en ook aan de timeshare bedrijven. Op deze wijze weten timeshare bedrijven namelijk precies welke leden er ontevreden zijn en waarom deze ontevreden zijn. U weet immers: Iedere klacht van een timeshare eigenaar is weer een verkoopsargument voor de timeshare verkopers wiens doel het is… Timeshare Verkopen ! een ander kenmerk van dubieuze bedrijven is het gegeven dat ze een uithangbord van de RDO zijn. Sommigen geven dit zelfs toe. Hun primaire doel is het om twijfel en angst te zaaien bij de timeshare eigenaren en andere bedrijven die wél hun werk doen in een kwaad daglicht te zetten. ze doen er alles aan om uw Timeshare verkopen onmogelijk te maken. Onderstaande rectificatie die wij tegen zijn gekomen de afgelopen jaren is hier een voorbeeld van. Bent u op zoek naar mogelijkheden om uw Timeshare stop te zetten en geld terug te vorderen van het resort waar u lid van bent. Kijk dan naar de mogelijkheden van een Timeshare Reclaim als Timeshare verkopen niet lukt.

Timeshare verkopen

Share Tweet +1 Email
error: