Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Timeshare wetgeving en wat is er nou eigenlijk veranderd.

timeshare wetgeving

Na een aantal veranderingen in de timeshare wetgeving ging iedereen ervan uit dat het lek wel boven zou komen drijven en dat er geen of minder slachtoffers ten prooi zouden vallen aan deze misleidende industrie. Niets blijkt minder waar te zijn. Nog steeds worden er argeloze toeristen gestrikt met een lullige prijs ,                   de hoofdprijs die ze winnen, en naar binnen gelokt om promotie te gaan maken voor een nieuw hotel of resort, zodra zij terug zijn in hun eigen land. Veel van deze toeristen staan niet sterk genoeg in hun schoenen en kunnen de verkoopdwang niet aan en besluiten om in ieder geval het volgend jaar middels een proefpakket, vakantiepakket, op vakantie te gaan. Kosten rond de € 5.000.00 en dan komen daar de kosten van de reis nog bij. Wij vragen ons dus ook echt af of iedereen maar zoveel geld kan missen en of er ook niets aan deze vorm van verkoop gedaan kan worden. Vooral in de vakantietijd krijgen wij vele klachten en aanvragen van slachtoffers, allemaal mensen die nooit van plan waren om een timeshare of een vakantiepakket aan te kopen. Gelukkig kunnen wij veel van deze mensen een goed advies geven en is de schade vaak beperkt.   Zaak is wel dat de gedupeerden op tijd zijn om er nog iets aan te doen.

Timeshare wetgeving en advisering.

Met de verandering van de timeshare wetgeving is ook de advisering van bedrijven die zeggen dat ze er zijn voor de gedupeerden veranderd. In Nederland is er een Stichting actief, waar wij al eerder een melding over hebben gemaakt, en deze geeft steevast het advies aan mensen om maar een brief te schrijven en te stoppen met betalen. Wij van TimeshareAlarm vragen ons af wat de reden is om mensen een dergelijk advies te geven ondanks de veranderingen in de timeshare wetgeving. Het gekste aan dit verhaal is ook nog dat deze stichting nauwe banden lijkt te hebben met Mindtimeshare, het doorgeefluik van de RDO, Resort Development Organistaion, een organisatie waar alle timeshare bedrijven bij zijn aangesloten en dan vooral de bedrijven met een slechte naam, waaronder Silverpoint, ANFI , Diamond en anderen. Zou het nou niet zo kunnen zijn dat deze stichting net als Mindtimeshare  betaald word door de RDO en dat ze er alles aan doen om leden te behouden. Allemaal vragen waar we graag een antwoord op zouden willen hebben. Met adviezen als stop met betalen, wat gegeven wordt aan gedupeerden die al ettelijke jaren timeshare hebben, komen veel mensen nog dieper in de ellende terecht en weten ze vaak niet wat ze moeten doen om dit op te lossen. Daarnaast word er advies gegeven aan gedupeerden die net een vakantiepakket hebben gekocht en het blijkt dat er totaal geen expertise aanwezig is om ook maar iets van een advies te geven, laat staan om de mensen te helpen. Ook hier word verteld stuur maar een brief en vraag je geld terug, echter worden deze brieven vaak verkeerd geadresseerd op hun advies en heeft het totaal geen zin om er op deze manier mee om te gaan.    Ook hier blijkt iedere keer weer dat de mensen er met het gegeven advies niet beter van worden. Wij van TimeshareAlarm zijn dan ook op zoek naar mensen die gedupeerd zijn door deze verkeerde adviezen. In onze ogen moet er een halt toegeroepen worden aan dit soort bedrijven of instellingen die willens en wetens de mensen voorzien van een ondeugdelijk advies en dat mensen door deze adviezen in de problemen terecht komen.

Wilt u een gedegen advies neem dan contact met ons op via nieuws@timeshareakarm.com en wij geven u het advies wat voor u het beste is om te doen.

Mocht u uw timeshare contract willen beëindigen dan willen wij u ook hierbij graag adviseren en samen met u bekijken welke weg u moet bewandelen om dit voor elkaar te krijgen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: