Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Travelmarket 24

Travelmarket 24, de nieuwe naam voor het voormalige Liberty Holidays of gewoon een nieuwe start voor Kim G. Het bedrijf Travelmarket 24, heeft de deuren nog niet open, of de website schrijft al over de gemaakte successen. Hieruit blijkt weer eens dat deze zeer bekende ex-Timeshare Manager van onder andere Anfi en oud eigenaar van Liberty Holidays gewoon doorgaat waar hij de vorige deur heeft dicht getrokken. Met de alom bekende truc van de Kraskaarten, sleept dit bedrijf de argeloze toerist een taxi in en brengt ze naar Sonnenland op Gran Canaria. Het is dezelfde werkwijze die al jaren wordt gehanteerd in de Timeshare industrie, om klanten te ronselen, dus waarom iets nieuws bedenken als het oude nog werkt. Dat het werkt is wel duidelijk als we alle klachten bij elkaar optellen die op naam van Kim G. kunnen worden geschreven in zijn tijd bij Anfi en Liberty Holiday. Het bedrijf schijnt, naar verluidt ook gebruik te maken van de naam Marketing & Excursions. Echter een inschrijving is tot nu toe nergens te vinden. De website geeft adressen weer in Gibraltar, Londen Rome en Hong Kong, dit maakt het zoekplaatje voor de klanten compleet. De website is alleen toegankelijk voor leden en dat maakt het allemaal nog ondoorzichtiger. Alles is er aan gedaan om iedereen op het verkeerde been te zetten. Het is toch te gek dat dit soort oplichters maar door kunnen gaan met hun praktijken en het ene na het andere bedrijf opzetten. Wij zijn benieuwd hoelang Travelmarket 24 gaat bestaan.

Travelmarket 24 hoe ze werken

Travelmarket 24 werkt zoals gezegd op de ouderwetse manier, jongelui op de straat spreken toeristen aan en verleiden ze met een kraskaart. Natuurlijk wint een van de toeristen een mooie prijs en deze moet afgehaald worden op Sonnenland. Dus in de taxi en het avontuur is begonnen.  Op het adres aangekomen wordt de toerist begroet en in de watten gelegd, waar hebben we dat toch al eerder gehoord. Daarna komt er een aardige man die de toerist wegwijs maakt en vertelt over de mogelijkheden bij Travelmarket 24. Al deze aardige mensen zijn voormalige Timeshare verkopers die hun strepen hebben verdiend bij Enduria Travel en Liberty Holiday. Deze verkopers zijn ervaren in het misleiden van toeristen en weten op een slinkse manier het geld uit de zak van de toeristen te praten. Eenmaal getekend en een bedrag aanbetaald is het moeilijk, maar niet onmogelijk, om ervan af te komen en je geld terug te krijgen. De heer G. doet er alles aan om het luxe leventje dat hij al leeft sinds de 90-er jaren van de vorige eeuw op Gran Canaria in stand te houden. Alles is hiervoor geoorloofd gezien de klachten van al de mensen die hij al heeft getild via Liberty Holiday. Deze man weet als geen ander hoe hij een bedrijf als Travelmarket 24 met strakke hand moet leiden. Middels agressieve methodes en intimidaties worden klanten min of meer gedwongen om pver te gaan tot een aankoop. Het is dus uitkijken in Gran Canaria voor de mensen van Travelmarket 24.

Travelmarket 24 wat verkopen ze.

Travelmarket 24

Wat verkoopt Travelmarket 24 nou eigenlijk?  Zij vertellen dat u goedkoop kunt reizen en boeken, zij komen echter in Timeshare resorts terecht. Hier gaat het wel op dat resultaten uit het verleden een garantie zijn voor wat je krijgt. De reizen of accomodaties die geboekt kunnen worden zijn veelal te duur. Daarnaast moet je je afvragen of je daadwerkelijk iets kunt boeken. De klachten die wij ontvangen, verteld ons dat het niet goed zit en dat het de toerist wederom veel, heel veel, geld gaat kosten. Het is en het blijft een vorm van verkoop die ook gebruikt wordt bij de Timeshare misleiding, die iedere keer weer opnieuw wordt opgestart. Veel oplichters zijn momenteel bezig om Timeshare leden en toeristen te besodemieteren.  Of dit nu via cold calling is of door kraskaarten, u wordt bewust opgelicht. Bent u ook in contact geweest met Travelmarket 24 of met Marketing & Excursions SL, heeft u een aankoop gedaan en heeft u hulp of advies nodig om ervan af te raken. Neem dan contact met ons op en wij helpen u aan informatie hoe u dit kunt oplossen. Bent u nog op Gran Canaria doe dan aangifte bij de politie. Zij kennen degene die hierachter zit en weten wat hij uitvreet, ook met het nieuwe speeltje, Travelmarket 24.

 

Share Tweet +1 Email
error: