Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

Vakantie en RCI

vakantie en RCI

 

Vakantie en RCI onlosmakelijk met elkaar verbonden voor iedereen die tijdens de vakantie een timeshare heeft aangekocht. Met mooie slogans worden de mensen overgehaald om hun vakantie en RCI in de toekomst te gebruiken.  vakantie en RCI met wereldwijd 7.504 Resorts in de volgende landen:

  • USA                                       1.830
  • Afrika                                       269
  • Azie                                            611
  • Europa                                  2.635
  • Mexico                                     489
  • Caribisch gebied                     291
  • Australie & Zuid Pacific        267
  • Canada                                      114
  • Centraal Amerika                     62
  • Zuid Amerika                          410

Daarnaast bieden ze Last minute reizen, Cruises, Autohuur etc,. etc. aan en alles om de consument in het vangnet te krijgen, dat timeshare heet. Met het verhaal vakantie en RCI hopen ze de toerist te kunnen strikken om gebruik te gaan maken van deze vakantie formule. Echter wat niet verteld wordt is dat vakantie en RCI een investering is die je nooit meer terug verdient en die zeer moeilijk te beëindigen is. Eenmaal in de tentakels van deze organisaties zal je vakantie en RCI aan elkaar verbonden blijven en is er geen weg terug. Natuurlijk zijn de advertenties goed opgezet en heb je het idee dat je iets goeds hebt aangeschaft, echter de koude douche is binnen handbereik. Als je alleen al bedenkt wat de omzet van deze resorts moet zijn alleen maar met de jaarlijkse onderhoudskosten dan weet je al genoeg. Vakantie en RCI een stel dat staat voor een enorme omzet en veel gedupeerde mensen, die als ze ervan af willen tegen de bierkaai vechten.

Vakantie en RCI is er hulp?

rci oplichting

Op vakantie en RCI gekocht? U wilt daar vanaf maar weet niet hoe u dat moet doen en waar? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder, wij staan u met raad en daad terzijde en zullen u van advies voorzien om van deze nachtmerrie af te komen. Maar ons advies blijft nog steeds. Op vakantie? Niets tekenen, niet naar een presentatie en zeker niet meedoen aan straatloterijen.  Vakantie en RCI laat u niet beetnemen!!

U kunt ons bereiken via mail : nieuws@timesharealarm.com

en volg ons op twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share Tweet +1 Email
error: