Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

VB Ballesteros Y Asociados doodgewone oplichter

Het bedrijf VB Ballesteros Y Asociados en Timeshare Atonement twee niet bestaande bedrijven waar dezelfde oplichters achter schuil gaan. Dit niet bestaand bedrijf uit Madrid is een doodgewone cold caller. Dit zogenaamde advocaten kantoor is gespecialiseerd in problemen met Timeshare, sterker nog ze hebben toegang tot een Timeshare database, die niet bestaat. Hun website staat vol met onzin en de website wordt voor meerdere niet bestaande bedrjiven onder een andere naam gebruikt. De oplichter benadert Timeshare klanten, klanten die al eerder hebben aangegeven bij hun Resort dat ze willen stoppen met het Timeshare lidmaatschap. De manier van benaderen is vrijwel identiek aan die van Timeshare Atonement en A.L. Asociados,  deze oplichter gebruikt dezelfde website, dezelfde foto’s etc, echter onder een andere naam.  Timeshare leden worden benaderd met de mededeling dat de Spaanse overheid, VB Ballesteros Y Asociados, heeft ingeschakeld, om Timeshare leden te benaderen.  Dit omdat er geld is gereserveerd door de overheid, om Timeshare kopers hun geld terug te kunnen geven. Echter om dit te krijgen moeten de Timeshare leden wel toestemming geven voor een rechtszaak. Toch wel vreemd het geld ligt al klaar, maar er moet nog een rechtszaak gevoerd worden. Het is volledig gratis en ze krijgen een serieuze som geld terug ter compensatie. Maar er moet wel eerst een bedrag aan gerechtelijke kosten betaald worden van 9,2%, gebaseerd op de totale som welke wordt uitgekeerd. En daar komt het dit bedrag moet wel onmiddellijk worden betaald. VB Ballesteros Y Asociados wacht niet op het geld.

VB Ballesteros Y Asociados

VB Ballesteros Y Asociados licht Timeshare leden op

VB Ballesteros Y  Asociados licht de Timeshare leden op, dat is wel duidelijk met het verhaal hierboven. Maar het gaat nog verder. Ze sturen de leden diverse formulieren en vertalingen die er zeer echt uitzien, maar met de moderne technieken is dat tegenwoordig niet zo moeilijk. De berekeningen zien eruit alsof ze van de Rechtbank komen. Sterker nog de rechtszaak is binnen 2 weken geregeld. Hoe snel kan het niet gaan!! Maar eenmaal betaald, ben je overgeleverd aan het vervolg van de oplichting.  VB Ballesteros Y Asociados is nog niet tevreden met het geld dat er al is betaald. Ineens komt de belasting om de hoek kijken. Het geld is volgen Ballesteros al gestort op een speciale rekening, maar de belasting heeft er beslag op gelegd. Er moeten nog achterstallige belastingen betaald worden. Natuurlijk vind iedereen dit vreemd en beklaagt zich erover. Op dat moment laten ze zien hoe goed ze wel niet zijn, want met een simpel telefoontje naar de belastingdienst wordt het bedrag met 50% verminderd. VB Ballesteros Y Asociados moet toch wel heel goede contacten hebben.

VB Ballesteros Y Asociados is geen oplossing

 VB Ballesteros Y Asociados cold callers

Dat VB Ballesteros Y Acosiados geen oplossing is is wel duidelijk. Het enige wat deze oplichter doet is Timeshare leden verder in de ellende brengen. Net als andere cold callers; wpp consultants, jb legal, Timeshare Atonement en andere, is deze oplichter erop uit om makkelijk geld te verdienen aan de Timeshare bezitter. De manier waarop dit gebeurt heeft in alle zaken dezelfde werkwijze. Het is ongelooflijk dat mensen hierin blijven trappen. Dit terwijl er in het eigen land mogelijkheden worden geboden voor een Timeshare annulering of een Timeshare reclaim. Beide zaken zijn te realiseren met garantie, echter nooit binnen 2 weken. Iedereen die even nadenkt weet dat er binnen 2 weken geen rechtszaak gevoerd kan worden. Zeker niet in Spanje. Het feit dat niet bestaande bedrijven als VB Ballesteros Y Asociados, door kunnen gaan met dit soort praktijken, zegt genoeg over de controle die er is op dit soort oplichters.  Net als de Timeshare industrie zelf kunnen ze doen en laten wat ze willen. Wordt u benaderd door een van de bovenstaande niet bestaande bedrijven en vertrouwt u het niet. Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. Doe in ieder geval aangifte tegen oplichters als VB Ballesteros Y Asociados.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een Timeshare reclaim klik dan op de onderstaande button!!

Ik wil mijn geld terug !!

 

Share Tweet +1 Email
error: