Onwettige contracten van Anfi Sales
Krijg uw aankoopbedrag terug!
Timeshare contracten beëindigen
Diverse mogelijkheden - afhankelijk van uw contract
Timeshare annuleren
previous arrow
next arrow
Slider

wpp consultants

Wpp consultants een naam die momenteel veel opduikt. Veel Timeshare leden worden door wpp consultants gebeld met de mededeling dat zij geld terug kunnen vorderen voor de Timeshare leden. Alles wat er gemeld wordt over dit bedrijf zorgt ervoor dat de alarmbellen gaan rinkelen. Door middel van Cold calling benaderen zij de leden.  Veel  oplichters in de Timeshare industrie misbruiken de namen van geregistreerde bedrijven, dit om een rookgordijn te leggen, voor iedereen die er onderzoek naar doet. Door gebruik te maken van een bedrijf al of niet meer bestaand, geven ze de indruk dat de leden contact hebben met een goed bedrijf, echter niets is minder waar. Op het adres The Apex, 2 Sherrifs Orchard, Coventry, staan meer dan 800 bedrijven ingeschreven. Dit is al iets wat we bij meer bedrijven hebben gezien. Juist deze plekken zijn mooie gelegenheden om zich te verstoppen. wpp consultants benaderd Timeshare leden ongevraagd en in het telefoongesprek dat zij voeren wordt voornamelijk gesproken over het feit dat zij eerst het onderhoudscontract moeten ontbinden, vooraleer zij geld terug kunnen vorderen van het betreffende resort. Daarnaast hebben zij meer dan 18.000 Timeshare leden geholpen bij het ontbinden en / of terug vorderen van betaalde bedragen. Het bedrijf staat echter ingeschreven vanaf december 2017!!  Zoals het er uitziet is het weer  een nieuwe manier om de Timeshare reclaim onder de aandacht te brengen bij Timeshare eigenaren door wpp consultants.

wpp consultants

wpp consultants ook wel Walker Padron Perez genoemd

wpp consultants die ook werkzaam is onder de naam Walker Padron Perez, heeft een werkwijze die ook bekend is van  Peninsula Legal Agents, World Travel Centre en andere cold callers. Ondanks alle waarschuwingen die er te vinden zijn op het internet zijn er veel Timeshare leden, die toch zijn bedonderd door deze bedrijven. Het resultaat is dan ook bij voorbaat al vaak bekend. De kwetsbaarheid van de Timeshare kopers is algemeen bekend en er wordt veel misbruik van gemaakt. Dit terwijl een Timeshare ontbinding of een Timeshare reclaim gewoon vanuit eigen land is te regelen. Zolang Timeshare leden, zich laten leiden door bedrijven als wpp consultants, Peninsula Legal Agents en andere, zal deze groep, Timeshare leden,  opgelicht blijven worden. Ook de resorts zelf maken handig misbruik van het feit dat dit soort bedrijven actief zijn. Het geeft ze de gelegenheid om hun leden weer iets nieuws te verkopen en te zorgen dat ze vast blijven zitten aan het Timeshare product. Bent u benaderd door wpp consultants of andere coldcallers, neem dan contact met ons op. Laat u in ieder geval niet overhalen om met deze bedrijven in zee te gaan. Onderteken niets, doe geen betalingen en stuur zeker geen prive gegevens naar ze op. Zorg er vooral voor dat de informatie van uw creditcard niet bekend wordt. Voor u het weet bent u uw geld kwijt. wees in ieder geval voorzichtig met  cold callers.

wpp consultants vertellen u wat u wilt horen

"<yoastmark

wpp consultants vertellen net als al de andere cold callers, wat u wilt horen. Zij weten alles van uw aankoop en vullen moeiteloos uw vragen in. De enige reden waarom ze dit doen is om u te overtuigen. Zoals wij al zo vaak hebben geschreven, moet u zich eerst afvragen wat er voor bedrijven die ongevraagd bellen aan vast zit. Zij doen dit niet belangeloos omdat ze u zo graag willen helpen.  De enige reden is geld. Zij blijven aan de Timeshare leden verdienen zolang deze de mooie praatjes geloven. Wilt u echt van uw Timeshare af, zoek dan op internet naar een partner in uw eigen land, laat u door deze voorlichten en beslis dan wat u wilt. Vraag garanties en het liefst zwart op wit. Bedrijven als wpp consultants zullen deze waarschijnlijk niet geven en zullen al snel niet meer actief zijn of onder een andere naam door gaan.

Share Tweet +1 Email
error: